- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
nimfas
addikt
http://www.mzzt.net/2009/01/20/my-personal-windows-7-tips-and-tricks/
Fenti oldalon találtam ezt:
"If your computer is waking up every day at 3am, stop and disable the Windows Media Center Receiver Service, and then go to Power options’ Advanced settings and disable wake timers."
Én kilőttem most a power options-nál a sleep-nél a wake timers-t, aztán kiderül hogy mi lesz
Remélem most már nem fog az éjszaka közepén bekapcsolni a gép.... 3x elég volt :-D
Üdv.
-
nimfas
addikt
újabb gebasz támadt....
a nod32 probléma megoldótott.... :-)Most olyat csinál, hogy ha sleep vagy hiber. módban kapcsolom ki a gépet este... akkor éjjel vmikor bekapcsol automatán a qrva gép !!! Kissé nehéz így aludni.... hol lehet ezt állítani, vagy kikapcsolni?? Senki mással nem fordult ilyen elő? Ez már a 2. éjszaka volt :-S
Válaszokat és megoldást előre is köszi!
Üdv.
G. -
nimfas
addikt
nekem most kb... 5 percenként kékhalál!!!!
TDX.SYS-t ír hibának..... angol fórumon találtam hogy lehet hogy a NOD32 miatt csinálja... másnak nincs ilyen baja vele???
Előre is köszi és az esetleges megoldásokat is ;-)
Nimfas
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest