Hirdetés
Aktív témák
-
bnss
veterán
Nem telepítettem még Windowst Windows partícióra, ezért nem ismertem ezt a szituációt.
Attól, mert Nálad ez előfordult, nem lehet általános következtetést levonni, mivel eddig ilyen problémát nem olvastam.
"mivel nem lehet garantálni, hogy mindenkinél ugyanígy működik egy MS oprendszer" - persze, Nálad úgy döntött, hogy akkor az XP kernelt elérhetetlenné teszi... Kíváncsi vagyok mikor kel önálló életre nálam a PC... Windows fikázásnak nem itt a helye.
-
Azonos partícióra csak akkor lehet tenni, ha upgradeled a már előtte lévő op-ot, ami ugye akkor megszűnik létezni, vagy a másik eset hogy felülírja a régi wint, és a fájlait beleteszi egy windows.old mappába, és ugye megint lőttek az előző winnek. Ugyhogy csak ugy lehet, hogy másik lemezre teszed, vagy ugyan arra, de másik partícióra, ha mindkettőt akarod használni ezután is.
Tudom, hogy nem te akarod így, csak kicsit kiegészítettem amit írtál ha nem gond
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest