Aktív témák
-
toldy
őstag
Üdv, nem tudom hova tehetem fel a kérdést így ide írtam.
Ügyebár van/volt ilyen akció hogy aki notit/gépet vásárol előretelepített vistával annak van lehetősége upgradelni win7 azon verzióájra, erről tudna valaki mesélni pontosabban? nem baj a priviben. köszönöm -
toldy
őstag
Hali
Tesóm ragaszkodott hozzá hogy a win7 rakjam fell neki, de a vincsi az elégé televan ezért nem szerettem volna partíciókat piszkálgatni így a korábbi rendszerpartícióra raktam ami 15gb ( xp volt rajta).
A krésem az lenne hogy, milyen szolgáltatások kikapcsolásával, funkciók letiltásával illetve dolgok törlésével lehet némi helyet megspórolni. ( több program már nem nagyon lesz rátelepítve, és van még közel 4gb szabad hely, de azért szeretném ha több hely lenne). köszi -
toldy
őstag
Ha nem gond lenne egy kérdésem hozzátok, a napokban hogy össze vissza alakítgattam a media centerem , így hogy tetszik, használnám is. Ha kijelölök egy fájlt akkor jobb klik open with alatt kitudom választani hogy WMP vagy MC , de ha több fájlt jelölök ki ( azonos típusúak) akkor nem tudok választani ( véglegesíteni meg nem szeretném a mediacenterhez). Valaki tudna segíteni?
Psychonaut: tegnap ki akartam cserélni a startgombot de, nem tudtam megnyitni a theme fájlt azzal amivel kéne ( ez csak megjegyzés)
Tényleg akkor már ha itt vagyok, a win7 téma fájljait mivel tudnám megnyitni?
-
toldy
őstag
Jó reggelt.
Azt szeretném megkérdezni hogy megoldható-e hogy a tálcán úgy mutassa a Mozzila füleket mint az IE8-ét? -
toldy
őstag
Ismét én, most arra lennék kíváncsi hogy amikor task mangerben leálljuk az explorer.exe-t akkor leállítja vagy "töltögetős" hibaüzenet ablakot dob és a task managert akarja leállítani?
moonman milyen gyakran jár erre?
-
toldy
őstag
Üdv.
Lenne egy olyan jellegű kérdésem hogy a bejelentkezőképernyőről lehet-e valahogyan printsceent csinálni? -
toldy
őstag
üdv.
nem tudom hogy jó helyre írok de nem találtam mást. Arra lennék kívácsi hogy win7 32 bit alatt lhetséges hogy a vga driver milyat fagynak ki a játékok? -
toldy
őstag
válasz
hackeeeee #28347 üzenetére
Windows 7 kodek packot használok, amire nekem kell arra elegendő. Egyéb annyira nem zavar mert csak egy albumom van ebben a formátumban, nem fogok belehalni.
Firefox egyébként a régi gépemen is produkálta ezt a hibát( napokban váltottam gépet), no mindegy ezt se csinálom minden nap, majd együt élek vele.
Egyébként köszönöm a segítséget.
-
toldy
őstag
Üdv.
Ma találtam egy érdekes dolgot. A .flac kitejesztésű számoknál hiába jelölök ki többet nem játszik le csak egyet, valamint nem halad a kis csík hogy hol tart a számban
Ez csak nálam van vajon vagy másoknál is előfordul? ( egyébként WMP 12 ről van szó)másik: Nekem win 7 alatt az új Firefox könyvjelzők közül ha egy mappát akarok törölni ( bene akár 1 db könyvjelzővel) akkor meg fagy a firefox egy pár másodpercere és semmit nem tudok vele kezdeni, de aztán "meggyógyul".
-
toldy
őstag
Üdv!
Szeretném feltelepíteni a gépemre a win7 32 bitet de sajna csak pendrive-ról tudnám. Hogy tudom megcsinálni a win7 32 bites pendrive telepítőt ? ( 32 bites XP alól).
-
toldy
őstag
Telepítés után 2-3 napig semmi baja nem volt mindent lehetet használni ( szerintem utána el állított alamit csak nem tudja mit) azóta már volt fent vista meg most megint a win 7 mennyi az esély hogy xp alatt jó lesz ? ( mert meg unta és most elkezdett xp-t telepíteni, nem hallgatot rám )
-
toldy
őstag
hali
Segítség pls, haverom felrakta a win7-t és letiltaja a c-n kívüli partíciókat, és nem engedi a hozzáférést, nagynehezen sikerül beállítani a hozzáférést de minden fájl írásvédet és nem enged másolni se , valamint minden fájl le van tiltva és nem engedi futtatni őket ( még képet se enged megnyitni ). Ha vistát telepítek akkor is le vannak tiltva.
-
toldy
őstag
helo
Olvasgattam a fórumot de nem találtam ilyet, így szeretnék rákérdezni. Haverom is felrakta a wi7-t 2-3 napig minden ok is volt de ma egyszercsak úgy döntött hogy nem engedi hozzáférni az egyik partícióhoz, nos ezt sikerült felülbírálni nagynehezn és most már hozzá lehet férni ám a fájlok írásvédettek lettek és nem engedi módosítani és nem engedi ezt módosítani. Tudna rá valaki valamilyen megoldást? -
toldy
őstag
válasz
Morden24 #13113 üzenetére
az egy szerű videóknál olyan 3-4 mp-et vár, a normális avikkal olyan 5 mp-et a zenékkel kb 2 max 3 mp mire elindúl , mkv-k nekem nincsenek mert egy 12" subnotit használok ( igaz egy 17" lcd van rajta) de ez nam olyan konfig majd nyártól az új. kodeket pedig a vista kodek packot használok ( legfrissebbet)
-
toldy
őstag
válasz
lezso6 #13110 üzenetére
csináltam egy ujjabb vissza állítást ( nem az utolsó hanem az elötte lévőre ) így most egyenlőre minden oké. Új buildet majd csak az RC-t fogom ezzel is megvagyok elégedve amióta le lehetett tölteni ez volt az első komolyabb problémám. egyébként köszi a gyors tanácsot,segítséget
szerk: fenébe elszoltam magam, nah kikapcsoltam a search-t. érdekes csak akkor jött elő ( vissza állítás után) ha olyan mappába mentem ahol sok a kép
más, ha már itt vagyok az jellemző hogy a wmp 12 vár pár mp-et mire elindít egy videót vagy audió fájlt? -
toldy
őstag
helo
Lenne egy kis problémám, 32bites 7000 buildet használok és ma játék közben elkezdte és újra indítás, vírus ellenőrzés és rendszer vissza állítás se segített, a problémám a következő volt hogy 1 percen belül 6x leállt a search indexer szolgáltatás, és hogy feed backelem-e ( természetesen feedeltem ), van valakinek valami ötlete? -
toldy
őstag
válasz
haxy27 #10905 üzenetére
Megpróbáltam amit javasoltál de ott csak linkspeed & duplex részt találtam ahol lehet sebességet állítani és ott van 100mb/s full duplex, 100mb/s half duplex, 10mb/s full duplex , 10 mb/s half duplex és auto detect, át állítottam 100 ra ( mint két variációt kipróbáltam ) de úgy nem csatlakozott hálóra 10-nél már igen, szóval hagytam auton. De nem értem hogy akkor a virtuális gép hogy csatlakozik 100-al?
-
toldy
őstag
Helo, valaki tudna nekem válaszolni a [link]-re? köszönöm
-
toldy
őstag
Üdv
Lenne egy kérdésem, win7 alatt hogy tudom beállítani hogy 100mb/s al csatlakozzon a gép, mert eddig csak 10 mb/s al tette ezt. 10/100 lan van a gépben. ( egyébként a virtual pc-re telepített xp viszont 100mb/s csatlakozik netre) -
toldy
őstag
válasz
moonman #9606 üzenetére
Tudom és én is azt hittem, szépen ki is cseréltem a kissebb felbontásút ami 1280x768 ( mint ahogyan a cikkedben írtad) aztán bemásoltam, ez nem működött azután az egyel nagyobb felbontásúba 1280x960ba is bemásoltam de ezzel sem működött vígül aztán az összeset kicseréltem biztos ami biztos alapon. ( 1280x800at használok)
-
toldy
őstag
Sikerült kicserélnemn a logon-t de valami oknál fogva csak akkor működik nálam ha az összes kép le van cserélve, egyébként nekem még 7000 van fent, és teljesen megvagyok vele elégedve váltani majd csak a hivatalos RC-re fogok, most túl jó minden ahhoz hogy 2 naponta ujra telepítsem ( meg időm sincs annyi)
Klemens: nálam is olyan 10gb a rendszer
-
toldy
őstag
Helo
Szeretnék egy kis segítséget kérni, ahogy olvasgattam a forumot bennem is felmerült hogy lecserélem a logon screent nos én ezt el is kezdtem a korábban belinkelt , moonman írásával csakhogy win7 ben nem 5031-5043-ig vannak a felbontások hanem 5031-5056-ig tehet több felbontást támogat és arra lennék kíváncsi hogy hogyan tudnám kideríteni hogy melyik szám melyik felbontás? mert erős a gyanúm hogy idő közbe már a 1280x800-as felbontás is bekerült. köszi -
toldy
őstag
egy kis problámám akadt, sehogyan sem tudom működésre bírni a nokia map loadert , próbáltam több kompatibilitási modban is ,telepü,l de grafikusan nem látszódnak a "gombok" a szoftver ablakában, tud rá valaki megoldást?
-
toldy
őstag
újra én, nem bírtam ki felraktam a dreamscene-t.
- alaposan felnyomta az alap processzor használatott ( mind a 2 mag átlag 38-42% üzemelt)
-az asztal ikon nevek nálam is átlátszóka lettek
- nem szereti a több monitort -
toldy
őstag
engem is elkezdet érdekelni ez a dreamscene dolog, arra lennék kíváncsi hogy ha nem jó akkor eltávolítható?
-
toldy
őstag
válasz
sasa311 #6526 üzenetére
egy notin szeretnék időnként játszani, intel vga van benne, xp alatt anó az SA kicsit akadozott, de majd jövőhéten megnézem win7 alatt is. ( az lehet h azért akadt mer csak 1gb ram van a gépbe a vga pedig max 251 mb ír a windows, vagyis a fenmaradó ram kevés a windows+ játék futtatásához? )
cellpeti : én virtual clone drive-t használok, amire nekem kellet arra elég volt [link]
-
toldy
őstag
Néhány dolog amire mostanában figyelmes lettem:
-ha bekapcsolástól 1 perc mire feláll a rendszer és ha onnantól 1 percen belül el szeretném indítani IE8-at akkor kb 2 perc mire bejön ( és közbe semmi nem változik terhelést illetően) de a még1x elindítom akkor a 2. egyből bejön,majd 1 perc késéssel pedig az első is megjelenik, ha hagyom 2-3 percet a gépet akkor nem csinálja ezt
-átválogattam a háttérképeimet ( ehhez kellet volna az enter gomb) észre vettem h nem mindeggyik JPEG képet jeleníti meg van olyan amire ezt írja " Windows Photo Viewer can't open this picture because either Photo Viewer doesn't support this file format,or you don't have the latest updates to Poho Viewer." de nem minden jpeg-nél írja
-Hogy unalmas "óráimon" elüsemm az időt felrektam a GTA Vice Cityt és játék közben villog a kép ( notiról van szó, annó xp-vel nem volt ilyen) próbáltam vga drivert frissíteni , és a gta-t is újrarakni de nem segített. -
toldy
őstag
válasz
Barthezz2 #6449 üzenetére
Gondolom kicsit késve ( csak most jutottam el idáig,sok dolog jött össze)
1: valóban nem jön létre
2: semmit nem vettem észre
3: Kinek mit csinál? mert nekem 617 oldalon át részletezi ( ismétléssel) a beszúrást,gyűjtemányeket, hasonlókat ( néhyány menüpontott,) office 2007-em van -
toldy
őstag
Helo, azt szeretném megtudni hogy mi ismeretes a win7 bétáról, RC ről, mert ma olvastam egy olyat hogy az RC nem lesz elérhető a nagyközönség számára, "csak néhány tesztelő" kapja meg, bevallom nem hiszek a cikknek.
-
toldy
őstag
Ami még időnként zavar az hogy pl jobb klikket nyomok sok fájl közt ( legyen az kép , zene bármi) akkor a gyorsmenű bal oldala irdatlan széles és nincs ott semmi ( de a sor az végig futt), lényegében dupla széles a gyorsmenű de csak a jobb oldali felében van szöveg.
-
toldy
őstag
válasz
hardline #6058 üzenetére
Tudom, nem azért kérdeztem mert zavar hanem kívácsiságból, Emlékszem amikor angolul használtam a vista bétát és miután megjelent magyarul használtam, bevallom kényelmetlen volt magyarul. Érdekes, xp-t viszont sose tudtam normálisan angolul kezelni.
kérdésemre senki nem tud? ( a képnézegető beállíása hogy enterre is váltson a következő képre nem csak a nyilakkal )
-
toldy
őstag
helo
Amióta lelehetet tölteni a rendszert ( még első nap) azóta van fent a gépemen és elsődleges rendszernek haszálom egy 20gb partíción, nagy megelégedéssel,bár időnként valóban érezni hogy beta os. Ez idő alatt egy dolog szurt szemet és zavar engem.A képnézegetőben a képet szeretnék váltani billentyűzeten akkor azt csak a nyilakkal tudom megcsinálni, míg régebben ha entert ütöttem is váltott a következő képre, ez főként a képek vválogatásakor zavar ugyanis lassít engem. Esetleg be lehet valahol állítani hogy enterre is adja a következő képet?
( Kit mennyire zavar hogy angol? ez csupán kíváncsíságból kérdem )ui: én is egyedüli rendszerként használom de már korábban két partícióra volt osztva a hdd, nem csinált 200 mb-at, csak megjegyzés
-
toldy
őstag
van olyan akinek WYK2V vel indul? ( 32 bit)
-
toldy
őstag
haleluja én sehon nem látom a neten a kulcsomat, a rendszerem pedig activalva van
-
toldy
őstag
Mindenkinél működik a virtuális nyomtatás?
Nálam üres dokumentumot csinál. -
toldy
őstag
az lenne a kérdésem h a
QXV7B-xxxxx-xxxxx-xxxxx-KGMM7 vagy a
GG4MQ-xxxxx-xxxxx-xxxxx-KW6KY kulcsok vajon bug-osak? -
toldy
őstag
holt tudnom megnézni h meddig él a licensz?
egyébként nekem semmi bajom minden megy gond nélkül ( nah jo ez ie8 egyszer újra indult amikor kiléptem belőle)már nem kell, megtaláltam, nekem 8/2/2009 1:59:59 AM van kiírva
-
toldy
őstag
Az UAC nál lévő kis 4 lépcsős csúszkán melyik az első szint ahol már vannak gadgetek? ( lentről felfele)
-
toldy
őstag
válasz
Blood Mage #2741 üzenetére
nekem is töbször megszakadt, végül flashget-tel vettem le tegnap és kikapcsoltam a képernyőkímélőt, egyébként igen, letöltöd az isót majd neroval, ashampo-val ( író progik vmeikével) kiírod de mint cd-képfájlt nem mint adatot és akkor igen fogja a gép kezelni és gond nélkül települ
-
toldy
őstag
újra itt immár seven alól
kitartás 32 bitre is ad kulcsot én is 1ig f5-tem majd reggel 9.20 tól megint végül fél11 körül kaptam egyet
nekem gond nékül fel ment az adobe 9 magyar ( 32 bitre)
virtualishoz én virtual clone drive-t használok, szépen fent van minden most szedem a frissítéseket már 24 db levettem ~300 mb nem semmi ,fut szépen de majd jövőhéten bővítem anotim 1 ről 2 gb ramra megérdemli
nekem az officet kellet újratelepítemem de most már jó
20gb partíción van még 9,5 gb -
toldy
őstag
azt szeretném megkérdezni h 20gb partícióra fel merjem rakni? ( az xp helyére raknám az meg annyi, más partícióm meg tele van , amit nem törölnék le )
-
toldy
őstag
már rendszer töltése is 70 % van , egyébként nekem működik a download gomb, onan töltöm most a rendszert
-
toldy
őstag
hay
tegnap 8 óta folyamatosan f5zök mint őrült, 1ig csináltam aztán ma reggel folyattam azzal linkel amin PuMBA-nak is sikerült, szacsee modszerével csináltam köszönöm
már van 32 bites kulcsom
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest