- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
lacos001
senior tag
válasz
Kolondrum #10374 üzenetére
Nah,csak nem vmi gubanc volt vele?
Én még mindig a 7000 nél vagyok/maradtam,tökéleteen megfelel mindenre,hibátlan,nálam legalábbis,látom buildek elég jól jönnek ki.............nah utána olvasok mi is az okosabb,megmaradni hétezernél,vagy eltolni újabbat,de éppeszűen gondolkozva,majd a finish w7........ -
lacos001
senior tag
Látom még él a topic
Semmivel sem tudtam szétrobbantani a rendszert eddig,kerek 1 hónapja tolom vele ..........ne számoljuk ide a tuningból eredő windows összeomlást
Na.....olvasok kicsit itt is,kinek mi a probléma,okosodom,ha tudok... -
lacos001
senior tag
Valakinek esetleg vmi tipp,vagy trükk a Sims2 futtatásához lenne?Kis feleségem gamelna kicsit,de nem fut még wista kompatibilis módban sem,administratorként sem.
Vmi ötlet vagy infó esetleg?
thx -
lacos001
senior tag
válasz
Komplikato #2958 üzenetére
igy-igy,ez irtam is,baromság
-
lacos001
senior tag
Ez úgy ahogy van..........
Bejelntkeztem,nyomkodtam össze-vissza,vmi ablak előjött,azon volt 1 "64-bit"-es kulcs,azt bekopiztam,és windows activated............vicc,ez baromság......vmi még itt lesz -
lacos001
senior tag
regelős oldalon kijött vmi fehét ablakom,aztán most csak szörcsöli a cuccot,lehet vmi elkezdődött...............remélem
-
lacos001
senior tag
bocs a többszörös offért ,a kérdés a lényeg,mert 40 perc alatt lerángatom,ha érezni fogok vmi okosabb rendszert,mint 32-bites w7..........
-
lacos001
senior tag
nyomogatom vadul a linkekre az F5-öt,de csak nevetgélek közben
jó móka,igy csak eddig előzmény és ennek a következménye alakul ki
-
lacos001
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1893 üzenetére
Érthetetlen is voltam,igy utolag elolvasva!
Tehát irás,meg minden egyéb megy,persze,hogy megy,csak mi az a funkció,ami a lemez tartalmát kiirás után megőrzi,mint bootolható lemez?
na ezt nemtudom....van ilyen
köszi eddigieket isazt a 8 vmit kiirom lemezre megtartja bootolhatóságát?
nagyjából ezt nemtudom -
lacos001
senior tag
Hio
Csúnya,buta(?) kérdés,de nemtudom megoldani,sosem csináltam ilyet.....
Adott a W7 image fájlként (rendszerindító lemeznek,ugye ez bootolható is...) lemezen,de ha ebből akarok még1 ugyanilyen rendszerindító lemezt létrehozni,azt mivel,mert fogalmam sincs,és ennek az eljárásáról sem.....nero9 van a gépen,ha az megoldja.
Írni szoktam lemezeket,de erről fogalmam sincstehát csak leakarom másolni a bootolható W7 lemezemet 1 másik üres dvd-re,csak az is legyen már bootolható.........
jujjdenemérteménezt
köszi -
lacos001
senior tag
Ez már a sokadik sikeres ápdét,én pl. nemtudom kinél hogyan müködik,és min is múlik........na mind1.
-
lacos001
senior tag
Most akkor vajon mi is eszik meg 50% -ot a prociból,mikor semmihez sem nyúltam,csak powergomb!?!?
.....már lement 7%-ra,csak ehhez miért kellett pár perc?.........
-
lacos001
senior tag
Na,úgy néz ki,hogy itt kicsit túlhúztam mindent,vagyis erőltettem 4 g memóriára az ocz-s setupot,ami 1200 mhz,hát a crucial csak 1150 ig stabil,tehát mostmár igy fut a 4 giga memó,vagyis
megoldódott,ujrahúztam a W7-et,röpke 35 perc és minden meglett. -
lacos001
senior tag
Na........az történt,hogy betúrtam plussz 2 giga memot a deszkába és nyomtam rá pár perc primet,hogy azért okosabb legyek,mit is megy,hogy nem fagy szét .......
Gondoltam eresztek neki 1 W7-es gépfelmérést vagy mit
és EZT látom kiírva......Itt még nincsen vége,oké frissitem.....nade ez a csattanó
Teendő?
-
lacos001
senior tag
válasz
ForRedGlory #1289 üzenetére
megyek megiszom a maradék pezsgőt
ezt fel kell fogjam -
lacos001
senior tag
válasz
ForRedGlory #1285 üzenetére
Sosem töltöm netről a lap cuccait.......van hozzá lemez.
De most sztem ez mind1,1 óra alatt bármilyen átlagos,mindennapi használatra megfelelő 100%-os gépet kütyüzéssel együtt 1 óra alatt készre lehet csapni.Lord Vader : Úgy ahogyan irod !
-
lacos001
senior tag
válasz
ForRedGlory #1281 üzenetére
De most nem a "lemezre kiirt" majd onnan települő fájlok időtartamáról van szó??
Az tényleg 10-12 perc.( nekem 16 volt a legfontosabb cuccok felrakásával együtt,nvidia driver,everest,rivatuner )Ehhez nemtudom minek a net?Ha nem erről van szó,akkor még részeg vagyok.
-
lacos001
senior tag
válasz
|*HayHa*| #1276 üzenetére
Igen,lemezről is mindet,meg netről is feltolt drivereket is,és emellé itt kaptam realtek driverhez is linket,az is működik.
1edül a Linksys netkártyával szaroskodott,de benyelte mindenféle trükk nélkül.
ForRedGlory : Pedig igaza van,rendkivül rövid ideig tartott feltenni,azthiszem én is leirtam ezt vmelyik nap.
-
lacos001
senior tag
Infót kérnék,hogy a piros pipával kijelölt cucc az végülis micsoda?
-
lacos001
senior tag
1 vmi "aggaszt"........?!
winrar bench kb 500kb/s-el lassabb,persze ezt nem érzem rajta,sőt......na de mégis
nagyjából most 1300-1600 között mozog,holott xpvel 2K........na mind1,lehet sokmindent itt is ki kellene lőni startnál,mármint win 7 fájlokat.....
na jó..... most ennyi....
ebből xp lesz
-
lacos001
senior tag
Egészen jó lett,sebességre tényleg ver minden eddigi oprendszert,áttekinthető igy fél óra elteltével.......és minden egyéb e mellett szól jelen pillanatban álláspontom szerint,hogy ez JÓ .
Benchekben xp sebesség megvan simán,nálam eddig xp-n volt nyerő sokminden,........okát nemtudom,semmit sem változtattam hardvereken,de érzésre gyorsabb,optikailag becsapós sztem.....
15-20 perc alatt megvolt minden 2 restarttal együtt,további 10 perc cuccok telepitésével,és teljesen készen van a gép,cirka 30-40 perc alatt megvolt,már csak parancsikon kell a gameknak,aztán azt is meglesem.....ja és ........EZ ITT ugyanolyan beépitett baromság,mint az elődjében........
-
lacos001
senior tag
Délelőtt 10 óra körül elmentem "beszerezni",aztán 30 perc múlva haza is "érek" vele,és feltolom,lenne még 1 kérdésem!
Van vmi gebasz amire oda kell figyelni,vagy megy ez, ugyanugy,mint xp illetve vista településekor?
thx -
lacos001
senior tag
Nem is olyan régen,ezt írtam/kérdeztem,tehát az én véleményem,hogy hiába nem végleges,nem 100%-os,de önmagában xp helyére(lecserélve azt)simán feltolhatom 30gigás particióra,mint oprendszer ugye?
vista is tetszett látványra,de ha ez még ráadásul használhatóbb is.......ollé
-
lacos001
senior tag
Hio.......
Olvasgattam itt sokmindent reggel óta,kinek melyik verzió is felel meg.......de én dönteni nemtudtam.Végülis akkor a jelenleg fellelhető legújabbat érdemes feltenni full oprendszernek,avagy bevárni a public bétát,mert kiváncsi vagyok eléggé.......... ?
köszi
xp vel is elvagyok,jó mindenre,csak hajt a kiváncsiság,meg
a csicsa-micsa
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest