- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
L7wy
őstag
7068 ban van a háttérképcsere bug? Vagy javítva lett?
-
Clemi
veterán
Nem tudom hogy az upgrade miatt, vagy a verziószám miatt, de a 7068-al a Nokia PcSuite nem akar rendesen működni
7022-alatt korrektül ment, most meg nem olvassa be a telefon tartalmát
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Edween #11191 üzenetére
ezz naggyon jó
ez is működik, minden működik!
a vízjelet még nem sikerült kiszednem, pedig leszedtem amit írtak régebben ph-n rámentem a yes re majd enter, és restart is volt, de a vízjel maradt!Nagyon jó ez a Win7
teljsen megfelel, elején még azért nem akartam feltenni mer angol... aztán mondom hogy mért ne? hisz angolul is tudok..
tehát feltetem, és tetszik! reggel óta bűvölöm, semmi hiba nincs benne
-
-
7057-ről frissítettem 7068-ra az imént, akinek van egy kis esze nem próbálkozik vele akkor amikor a rendszer már tele van pakolva, alapjaiban működik a dolog, minden úgy jön vissza ahogy otthagytuk, DE szinte minden microsofton kívüli cucc meghal! Eddig talán csak az office megy úgy mint régen, újra kellett tennem a HD audiót, cfosspeedet,vga drivert stb...ja a net meg win startkor halott úgy kell felkelteni! De még sorolhatnám! Ezektől függetlenül windowsos hibaüzit nem látni megy!
-
Hogy tudom a windows képnézegetőből a "sárgaságot" eltüntetni? Emlékszem hogy volt róla már szó(vista topikban tuti), de nem találom
Na mire megírtam a hsz-t másnak is gondja lett vele
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Edween #11185 üzenetére
erre gondoltam! mostmár azthiszem nincs több kérdésem.. vagy is még 2 akad..
a képnézegetőnél nekem a háttér az nem fehér, hanem sárgás... de ez a helyzet vistánál is, illetve a képek sem olyan színüek amilyennek kéne lennie! ezt mivel lehet kiküszöbölni? és miért van ez? Vistánál feltettem egy ACD SEE-t
másik, amit írtam a taskbarból kilehet-e venni valamit?
mer pl nem feltétlen szükséges h mindig ott legyen az IE vagy a Libraries..
Edween külön köszi a gyors segítségeket
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Edween #11183 üzenetére
thx
erre nem jöttem rá..
kösz a gyors választ! tetszik naggyon!
jah még 1 kérdés.. ti tudjátok biztos, msn-n ha írnak több ablakba .. akor ugye alul rámutatok az msn ikonra.. és előjönnek a taskok.. de én azt szeretném ha lennt a tálcán külön külön megjelenne, mint régen a vistán meg az xp-n! az megoldható? ?
Unpin this program from tasklist! ezzel mit lehet csinálni?
-
Edween
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Edween #11179 üzenetére
thx a lot!
Rögtön az első kulccsal műűködik isvalami okosságot még tudsz mondani win7el kapcsolatban? pl rájöttem hogy ha több hátteret kijelölök és beállítom háttérnek.. azokat váltogatja.. na ez mind szép és jó, de azt hol tudom beállítani hogy hány percenként?
rákerestem már.. de még nem találtam rá választ..
-
L7wy
őstag
Ez az allsku-s verzió jó? Nemlehet h attól volt a hibakódom, mert most van kint egy hivatalosabbnak tűnő verzió is...Vagyis inkább az érdekelne h westlake milyen verziót töltött le. Mellesleg a hibakód arra hivatkozik, hogy nem képes extractolni.
-
Clemi
veterán
A távirányítóra senkinek nincs ötlete? Marhára idegesít, hogy a 7022-ben tökéletesen ment, a 7068-ban meg ugyanolyan mint a 7057-ben volt, vagyis csak elindítani, és megállítani lehet a media centerben a filmeket, de se bele tekerni, sem léptetni nem lehet vele.
-
Clemi
veterán
válasz
cousin333 #11171 üzenetére
Az okés, hogy alapból le tudnak játszani mindenféle fájlt.... De addig amíg el nem tüntetem a rendszerből azt a 2 bizonyos fájlt, addig nincs felirat támogatás, így meg az AC3 hangokat nem játsszák le, csak ha fennt van az AC3 codec. Az AC3 codec, meg összeveszik a TV kártya által használt ArcSoft filterekkel, és valami eszement recsegés hallatszik, ha AC3 hangot akarok lejátszani a spdif kimeneten keresztül.
Ha letiltom az ArcSoft audio filtereket, akkor a wmp és a media center kiadja rendesen az spdifen keresztül a digitális jelet az AC3 dekóderrel, viszont az AC3 codec meg összeveszik az ffdshow-al, amit meg a BSPlayer használ, így ha a media playeren keresztül van dolby digital jel az erősítőm felé, akkor a BSPlayer adja ki a hangot PCM formátumban. Ha leszedem az AC3 codecet, akkor a BSPLayer az FFDShow-val kiadja a jelet digitálisan, viszont azonnal elnémul ha AC3 hangról van szó mind a media player, mind a media center.
Lehet hogy egy kicsit bonyolultan hangzik, de annál egyszerűbb lenne, ha egyszerűen rávehetném a Windows beépített lejátszóit, hogy a külső FFDShow-t használja mind az audió, mind a videó megjelenítés dekódolásához. -
Csabee.
nagyúr
feltettem a Build 7068-as 32bites verziót HpPavilion 1160as notebookra, teljesen jó, egyedül a kártyaovasóhoz nem ismerte fel a drivert. .: )
ezt hogy lehet aktiválni? 30napot ír.
-
cellpeti
nagyúr
Erre valaki?
-
cousin333
addikt
Mert alapból le tudják játszani a fájlt.
Az MKV-t (meg talán a MOV-ot, de ebben nem vagyok biztos) kivéve "szinte mindent" lejátszik, legyen az wmv, DivX, Xvid, h.264.
Sőt, még a HD videókamerák által használt AVCHD formátummal is elboldogul, ami nem jellemző az alternatív lejátszókra (Mplayer, VLC Player, KMplayer) sem. Ami ezzel kapcsolatban újdonság a b7000-hez képest (de talán még a 7057-hez képest is), az az, hogy most már beléjük is lehet tekerni, és pontosan kiírja, hogy hány perces az adott videó.
-
Dave™
nagyúr
7068 64bitnél thumbnail nézetben nem megy a play/pause a wmp-nél, trackváltás működik. Más tapasztalt ilyet?
-
Gerisan
tag
Gyakorlatilag már nekem is ez a fő rendszerem.XP-t nem használtam már 2 hete.
-
TokLac
senior tag
Jó úton haladnak MS-ék az tuti! Végre az asztalon végzett fájlműveletek bugjai teljesen megszűntek! Már csak ezért is megérte frissíteni 7068-ra!
-
Play!
tag
válasz
zsúrficsúr #11164 üzenetére
Igaza van DeusHun-nak, nekem is elsődleges rendszer és minden rendben van vele, ráadásul még csak béta.. Ajánlani tudom!
-
moonman
titán
válasz
Virtual PC nem tud 64 bites guest OS-t.
-
DeusHun
őstag
válasz
Cs!
Pedig megéri
Nekem ez az elsődleges oprendszer :]
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Most próbáltam meg felrakni egy Windows 7 x64 bétát virtual PC-n, de már CD-rom "boot"-kor közli, hogy nem lehet, mert nem támogatja a 64 bites architektúrát a processzorom. Ez azért lehet, mert 32bites Vista alól futtatom a Virtual PC-t, és ezért nem ismeri fel 64 bitesnek? Márpedig élesben azért nem akarom inkább kipróbálni...
-
L7wy
őstag
Nekem Error Code: 0x80070570 jelenik meg, nemtud valaki rá orvosságot?
-
GodHeart
senior tag
Eddig ez a 7068-as build tetszik.. Ha jól hallottam még 1x sem pattogott a hang, viszont a fingerprint programot ebbe sem tették be, és így nem megy (lenovo 3000 n100). Kezd kiforrani a rendszer
-
Clemi
veterán
Van valakinek ötlete, hogy 7048, 7056, és a 7068-as buildban miért nem mükszik a távirányító úgy, mint a 7000-ban, és a 7022-ben?
Na és arra valami tipp, hogy az FFDSHOW-t miért nem használja sem a media player, sem a media center, holott a vobsub és az AC3 filtert betöltik.
-
cellpeti
nagyúr
Valaki használ W7en EasyPHP 3.0-t,mert úgy néz ki nem megy rajta.
Ezt kapom! -
CHIPman
nagyúr
Edween&Barthezz2
-
Mankó
veterán
Nem sikerült upgradel-ni a 7000es x64 verziót a 7068-ra. Először helyhiányra hivatkozott, utána meg, hogy az Audigy 2Zs-hez és az Atihoz nem megfelelő a driver. Hát kénytelen leszek simán felrakni majd.
Virtual Clone Drive működik x64 alatt is? Mert a 7000es esetében nem lehetett mountolni, míg a 32 bitesen nem volt vele semmi gond.
-
CHIPman
nagyúr
Esetleg tud valaki 7068 x86 és/vagy x64 FTP/HTTP linket? Mindenképpen olyan kell(torrentet utálom), ahol nem kell várakozni(pl Speedyshare). Lehet egyben is/részekben, csak legyen
-
pzstm
titán
válasz
donsergiooo #11150 üzenetére
Jelenleg kint lévő verziókat 2010 március-ig, a végleges RC-t meg 2010 június 2-ig lehet majd használni
-
donsergiooo
senior tag
Halihóó!
Egy kérdésem lenne! Az RC1-et megjelenésétől kezdve bármeddig használhatjuk nem?
Legalábbis ha a "net hozzáférést" blokkolom, akkor nem tudja letiltani a Microsoft nem? -
bubu256
tag
válasz
pengegyerek #11142 üzenetére
Nevetséges hogy minden torrent oldalra kirakják hibásan. Vagy irják át a torrent nevet vagy törölni kellene.
A lényeg: NINCS 7086 CSAK 7068. -
cousin333
addikt
válasz
[link] Az elvileg 7068, csak elgépelték.
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
Vagy elírás vagy fake.
-
pengegyerek
aktív tag
Helósztok torrenten ezt találtam: Microsoft.Windows.7.Build.7086.x86.DVD-iND
Akkor most ez egy újabb kiadott verzió vagy mi? -
Antibazsi
aktív tag
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. Van már 64bites win7-re punkbuster? Mert akkor én is felraknám(megint)
-
Clemi
veterán
Elkészült a 7022x86--->7068x86 upgrade. A westlake-től leszedett iso hibátlan, és a win7 alól indítottam a folyamatot. Igazán nem mértem meddig tarott, de kb 1 óra alatt végzett.
Amit eddig tapasztalok:
- Hálózatban hibátlanul megvan a kapcsolat az XP-s géppel
- Javult az élményidex, és már nem 3.0 pontot ad a HDD-re
- Mivel upgrade volt, a media player és a media center hibátlanul nyomja a feliratokat (nem rakta vissza az mfpmp.exe és az mp3dmod.dll fájlokat)
- sebesség különbséget egyelőre nem vettem észre (nekem eddig is ment mint állat)
- azokat az mp3 fájlokat, amiket eddig valamilyen rejtélyes okból nem játszotta le, most lejátssza.
- a médiatár kezelés úgy érzem javult, mivel most nem szórakozik a tulajdonjogokkal, ha fel akarok venni a mediatárba egy könyvtárt (a korábbi mediatár beállítás eltünt az upgrade alatt)
- a fájlkezelőben nincs jelezve a könyvtáron, hogy melyik a megosztott mappa (nincs ott a kéz a mappaikon alatt).Ami viszont QRVÁRA zavar, és ebben segítsen valaki, mert nem értem miért van!
A média center-ben nem működik a gyorstekerés a távirányítóval. A 7022-ben ez korrektül ment. Amúgy minden más funkciót elérek, mármint ami egyáltalán távirányítóval kezelhető lenne, kivéve ezt az egy funkciót.
Nézelődök tovább, és jövök ha találok valamit még. -
TokLac
senior tag
-
pzstm
titán
nem csak oda...nem fake...egyszerűen feldarabolták rar-okra az iso-t....
7068.0.090321-1322_x86fre_client_en-us_Retail_AllSKU-GRC1CPRFRER_EN_DVD.isoez lesz az ISO neve...semmi extra....
csak annyira siettek a srácok, hogy véletlen elgépelték...."közben utánajártam: a 7068 = 7086 al, csak misslabeled"
-
zozyk
addikt
Darkside ra kiraktak egy ilyet:
Microsoft.Windows.7.Build.7086.x86.DVD-iND
Notes:
x64 build is coming tonight.Fake vagy nem fake?
-
Play!
tag
Nekem van 1 olyan problémám, hogy mióta felraktam laptopra a W7-et, azóta a laptop hangfala nem szól, csak ha rákötöm a fülhallgatót, házimozit stb. Mi a baja? Vagy ez direkt így van megcsinálva?
-
Antibazsi
aktív tag
üdv!
nem tudok hozzáférni a belső háló gépeihez és a többiek sem hozzám.A munkacsoport be lett állítva,látom is a gépeket is,de "windows cannot access \\xy".Legyen valaki kedves segítnei....ha túl bonyolult privátban is jó lesz.Köszönöm! -
CaNNa3IS
senior tag
válasz
jagdtigger #11117 üzenetére
virtual clondrive nekem műxik
-
pzstm
titán
válasz
jagdtigger #11117 üzenetére
Virtual Clone DRive.... pici, ingyenes, nekem eddig nagyon bevált.....
de van még powerISO is ami simán működik -
jagdtigger
tag
Van valami jó virtuális meghajtó win7-re
, mert nemtom a képfájlt rendesen kiírni és olvastam hogy van aki betszi virtuálisba az iso-t és úgy frissíti.
-
D@ni88
addikt
na feltettem a legújabb powerisot 4.4est és nem telik meg tőle a memória
-
CaNNa3IS
senior tag
Hi
Ha valakinek virtual clonedrive - nál nem látszik a sheep, akkor
menet a programfiles\.... -ba és vcdmount /b -vel lehet mountolni.Eddig az első win7 -es telepítésem és még nincs vele gondom.
Driverekből vistásokat érdemes felrakni? _Vagy amit felrak alapból az használható.
Gondolok itt a teljesítményre is.
Ja 7057 x64 -es verzió -
Elisha_
tag
Innen szedtem a 64 bitest és tökéletes.
-
Ipk18
csendes tag
Normális esetben meddig tart az upgrade a 64-es verziónál? A múltkor megpróbáltam 7000-ről 7048-ra frissíteni, másfél óra után még nem tartott sehol, berágtam, csináltam egy format C-t és felraktam tisztán. Ha azt mondjátok, hogy egy-másfél óra alatt megvan, újra belevágok, mert elég sok mindent telepítettem a 7057-re.
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Véletlen elküldtem a gépet aludni, pedíg nem használom ezt a funkciót. Na most azóta van nekem egy 2.9 gigás fájlom a C-n amit sehogy se tudok eltünteni
Hogy töröljem?
Ja megvan... disk clean up...
-
feenty
aktív tag
Westlake 2 linkje is tökéletesen működik!
-
Kössz mindkettőtöknek, akkor hagyom tovább
Bár, hogy mire jön le, és mikor lesz időm felrakni, azt még nemtudom.. -
jagdtigger
tag
Nekem a 64 bit-es kiírásánál hiba miatt leáll az írás, a lemez rendben volt és a meghajtó sem hibás tudomásom szerint
pzstm linkjéről töltöttem le.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest