- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Véletlen elküldtem a gépet aludni, pedíg nem használom ezt a funkciót. Na most azóta van nekem egy 2.9 gigás fájlom a C-n amit sehogy se tudok eltünteni
Hogy töröljem?
Ja megvan... disk clean up...
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
4Gb ram-nál ki lehet kapcsolni a virtuális memóriát?
-
Vincsó
aktív tag
Haha... mondom én, hogy user error... egy DVD-t képtelen voltam megírni normálisan
-
Vincsó
aktív tag
Hm... gondoltam felrakom 7048-at 64 bit-et persze. Hát boot dvd-megír, BIOS-ban átállítva minden ahogy kell...de meg se nyikkan... valami ötlet? Tuti valami user error
-
Vincsó
aktív tag
Hali!
Aki felrakta a 7048-at az frissítette a régit vagy esetleg új telepítés volt? Kipróbálnám, de ha új telepítés a célszerű akkor megvárom inkább az RC-t.
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok!
Noso lvasgattam itt a fórumban, hogy van akinek nem kellett van akinek kellett aktiválni... nekem 8 napom van hátra... mégis mit tehetnék
Ja a másik kérdés, hogy hogyan tudnám kis méretben a messengert az óra mellé küldeni?
Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest