- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
-
zetecR
addikt
válasz
DeusHun #12935 üzenetére
Annyival tudom árnyalni az upgerdes problémámat, hogy tök mindegy, hogy DVD-ről, vagy mountolt image filetól akarom telepíteni, amikor először kattintok a setup.exe-re, akkor nem történik seemmi (csak a Task Managerben jelenik meg), a másodszori nekifutásra panaszkodik az autorun.dll-re.
Nagy lenne a verzió ugrás, 7000-ről 7077-re?
-
AthlonXP
őstag
válasz
DeusHun #12130 üzenetére
Ilyenem nekem is volt a 64 bites 7000-sel bármit csináltam sehogy sem tudtam előhozni a gadgateket. Sajna csak az újratelepítés maradt.
Nem sok minden volt még akkor a gépen, így nem volt nagy baj, csak fúrcsáltam a dolgot kissé. Mert este kikapcsoláskor még minden ment, aztán reggel amikor bekapcsoltam a gépet, már nem mentek a gadgetek.
(#12132): Na akkor te meg úsztad, nekem az sem segített.
-
Morden24
nagyúr
-
Mankó
veterán
válasz
DeusHun #10831 üzenetére
Disk Management-ben látszik az összes (4) partíció neki, de nem tud semmit csinálni. S nem kell 3 oprendszer. Csak Windows 7 és Xp. DE nem lát ebben az esetben 2 partíciót.
Nem tudom, hogy sikerült idejutnia, de észerűbb lenneújraformáznia mindent, és úgy felraknia a rendszereket. Csak hát az adatok.
Valakinek esetleg más ötlete, mit lehetne csinálni? -
Edween
őstag
válasz
DeusHun #10811 üzenetére
Sajnos nem az, még egyszer neki futok, tehát, ez egy grafikonos megjelenítés - függőleges tengelyen 0-10 -ig, vízszintes tengelyen a dátum napokkal, a grafikon az az napra esett hibánál lefelé, ha aznap nem történt érdemleges a rendszeren, akkor felfelé mozdul el. Alatta pedig az esemény leírása olvasható. Vistánal a manage alatt a performance menüben a monitoing tool mappában volt fel lelhető.
-
pzstm
titán
válasz
DeusHun #10838 üzenetére
Changelogról nem tudok, sőt Leaked verzióról sem..... de legalább látni hogy haladnaka srácok, és napról napra közelebb kerülünk az RC-hez
(2010júniusig lesz időnk gyűjteni a végeges árára...
....(addig lehet hasnálni majd RC-t).... mondjuk lehet akkorra meg már pre-alpha Windows8-at fogunk tesztelgetni
))
-
Apollyon
Korrektor
válasz
DeusHun #10657 üzenetére
Szabad tudnom esetleg milyen SE-d van? Nekem P1 és az égért sem hajlandó felmenni a P1-hez írt suite. Aszondja nem támogatott oprendszer. A SE weboldalán meg amikor múltkor néztem már nem is volt P1-hez suite, csak valami médiakezelő, hülyék ezek?
Na mindegy, elkalandoztam, szóval Te tudtad szinkronizálni a telódat?
-
Zsankee
aktív tag
válasz
DeusHun #10314 üzenetére
Hajnali idoben mar semmin nem lepodik meg az ember. Egyszer valamikor hajnali 3 fele nekialltam XP t telepiteni, olyan sikerrel, hogy nem is figyeltem mar melyik particiora raktam fel, miutan vegzett a telepitessel, akkor hult meg az ereimben a ver. 400 gigas merevlemezre rakta fel magat, amin taroltam szinte minden privat dolgom, kepeim, videoim, munkam. De mivel mar nagyon faradt voltam, inkabb nekialltam kinomban egy jot nevetni a sajat figyelmetlensegem maitt, es remelhetoleg tanultam is a sajat hibambol
-
virkir
veterán
válasz
DeusHun #10206 üzenetére
A Virtual CloneDrive nekem is problémás volt, ráadásul a legfrissebb 7000-en.
Simán települt majd mikor indítottam létrehozta a virtuális drive-ot viszont maga a program nem jelent meg sehol sem, tehát nem tudtam mountolni.
Eszközkezelőben futott, leállítani is csak onnan lehetett. -
qwertly
addikt
válasz
DeusHun #10142 üzenetére
Volt már ilyen gondom most vissza gondolva,a hiba lehet a bios rakoncátlankodik mert megcserélte a 2db winyó boot sorrendjét,így mindig arról a merevlemezről akart bootolni ahol nincsen op rendszer.Most már minden megy,de legalább rádöbbentem,hogy illene a külső winyókra elmenteni a legfontosabb adatokat.
Már 9 éve mentegetek,így összejött ennyi film zene játék + videokamráról családi filmek is összehoznak 50GB. -
qwertly
addikt
válasz
DeusHun #10137 üzenetére
Szia!
Megfogom próbálni,de most mentegetek a linuxal a másik winyóra mert amikor vissza akartam ghostoni nem látta az egyik winyót.Lekapcsoltam a gépet és várta 20pertcet utána látta csak bennem meghűlt a vér ha elszáll 500GB wincsi ami tele van gyűjtögetek
.Így most a másik winyóra másolok a biztonság kedvéért és utána próbálkozzunk.De én már javítottam a vistán is és ott úgy-volt,hogy parancssorban
ootrec/fixboot és Bootrec/fixmbr tudtam javítani
.
-
válasz
DeusHun #9899 üzenetére
van egy registry buherálós módszer, hogy ne várjon egy-egy folyamatra évekig, míg az leáll.
Bár, ha egy kényszerleállás után észheztér, akkor okés úgy is.
-
westcoastog
veterán
válasz
DeusHun #9762 üzenetére
a mod drivert? úgy nem próbáltam de felment simán , írták fórumokon hogy a cmss3d nem müxik másnak se de elv daniel_k buherált már valamit.. majd holnap megnézem a creative oldaláról leszedettet nincs itthon a 40gigás vinyóm majd arra feltolom..
64bitessel müxik a creative-os driver? -
kw3v865
senior tag
válasz
DeusHun #9371 üzenetére
Én is felteszem az összes verziót a 7000 óta
Szerintem az újabb verziók egyértelműen stabilabbak és gyorsabbak mint az előzők. A 7000 nálam nagyon gyakran kékhalálozott, a 7000 már stabilabb volt, a 7048 pedig csak egyszer szállt el kékhalállal. Most éppen a 7057x86-ot töltöm. Azért néhány furcsaságot a 7048-nál is tapasztaltam. Előfordult, hogy a szűz oprendszer nem akart leállni
Addig jutott, hogy kiírta, hogy Shutting down.
A másik komoly probléma az ASUS USB-s Wifi kulccsal volt (csak Vistás drivert találtam hozzá). Nagyon nem szereti a Win7Gyakran elment a net, és csak újraindítás után javult meg.
-
-
kmiki20
senior tag
válasz
DeusHun #9220 üzenetére
Teljes install alatt azt érted, hogy a friss win mellé a progijaidat is felteszed? Mert updattel megspórolható a programok újrarakása, azok beállítgatása.
A netproblémát úgy tűnik, hogy egy restart megoldotta a. Most az ati driver miatt gagyog, h kell új. Hol találok win7-hez jó ATI drivert? (32bit-es oprendszer) -
kmiki20
senior tag
válasz
DeusHun #9187 üzenetére
Build 7000-ről updateltem build 7057-re. Semmi gondom nincs vele (eddig,kopp-kopp
) Kb 1 óra alatt végzett vele, közben 4-5 alkalommal újraindult. Ami változást észrevettem, h a gadgetek nagyobbak lettek (jóval).
Na még egy gyors észrevétel, a net folyton szakad
, De rámegyek, h javítás utána megint jó úgy 5 percig, aztán kezdi elölről (nem wifi, hanem kábelnet).
Akinek azt írja ki, hogy nincs elég hely, annak talán megoldás lehet a Paragon Partition Manager nevű program (tökéletesen működik win7 alatt).
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest