- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
válasz
South Velen #10295 üzenetére
Megy!
-
Zsankee
aktív tag
válasz
Megyeget
-
Gerisan
tag
válasz
megy
-
South Velen
addikt
Nektek megy az MSN?
Nekem egy órája nem... -
Mankó
veterán
Miért adod el az Audigy2-t, vagy olyan jó áron viszik el , hogy kihagyhatatlan? Nem biztos, hogy jobban jársz egy X-Fi-vel. Anno én is gondolkoztam rajta egy időben, de gyorsan lebeszéltek róla, szerencsére.
Nálam semmi gond a karival még Windows7 alatt sem, s nagyon szeretem. -
Zsankee
aktív tag
válasz
jagdtigger #10287 üzenetére
Open officerol eszembe jutott, hogy az elso program volt,amit probaltam a frissen telepitett Win7 re rarakni. Azutan mar telepiteskor nem is volt hajlando futni, hivatkozva a nyelvi problemakra. Gondoltam, ennyi, ha mar Office ( 3.0-as verzio) sem megy, akkor nincs meg ertelme probalkoznoma Windows 7 betaval, mire eszembe jutott, hogy angol Windows 7, es mindig az Egyesult Allamok beli teruleti beallitasokkal mukodott, es gondoltam, mi van,ha atrakom magyarra a beallitasokat. Utana mint a kisangyal feltelepult, en meg megkonyebbultem,hogy nincs itt semmi gond a Win7-tel.
-
jagdtigger
tag
Nálam is ugyanez van pedig állítólag a 64 bit-es oprendszerekkel több gond van mint a 32 bit-essel, igaz hogy ha megveszem 32 bit-es lesz mert én csak játszok a gépen, de hogy ne legyen teljesen off leírok pár progit ami ment(legalábbis nálam 64 bit-en) win 7 alatt:
VLC
Avast
Spybot
PVR2
Advenced sytem care
Open office(freeware)
Microsoft visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft visual C++ 2005 Redistributable (x64)
Fraps
Process Explorer
Smart defrag (freeware)
TeraCopy(freeware)
Crysis()
-
Harti
senior tag
Legnagyobb meglepetésemre tökéletesen műdödik a 7000-es build az összes driverrel 64bit-en!
Akinek hasonló a konfigja mint az enyém az nyugodtan tegye fel az OS-t akár tesztelési, akár állandó célra.
Nagy respect a Win 7-nek, ATI-nak és Creative-nak!
-
Morden24
nagyúr
Azért ez sem gyenge, remek program lehet...
Pfff, emlékszem, amikor Vistára váltottam, men tudtam belépni az Neptun-ba, mert az IE7-et a rohadék nem támogatott böngészőnek értelmezte. Betelefonáltam, ahol közölték, hogy majd megoldják, addig rakjak fel XP-t... hmmm...
Aztán végül távoli asztalkapcsolattal meg lehetett oldani, ha jól emlékszem, vagy valami hasonló. Szerencsére régen volt. -
Furky
őstag
Nem nyert. A hiba ugyanaz. Első hangszórók nem szólnak, a Soundman ugyanazt játsza, és a Windows Explorer is beszarik, ha a vezérlőpultban a Programs and Features-be akarok belépni. Realtek oldaláról szedtem le ezt a szoftvercsomagot, és Vista/Win7-re szánják. Király.
Vááááá nincs hang, kénytelen leszek nem eladni a hangkártyát...
-
pzstm
titán
válasz
D@ni88 #10276 üzenetére
felraktam a G2klienst.... beírtam találomra felhnevet meg jelszót és azt írta ki hogy nem jó...de maga progi elindult, sőt jelszót is bekérte....neked is eljutott odáig?
amúgy....
[link][I]
10. „…not a valid…” vagy „Cannot perform this…” hibaüzenetet kapok a rendszertől. Miért?a./ Ha az Ön gépén nem magyar nyelvű Windows fut
A GTR rendszer szabványos magyar területi beállításokkal működik együtt. Ha az Ön gépén nem magyar nyelvű Windows fut, a területi beállítások nem magyarra vannak állítva, illetve a magyar alapbeállítások módosultak, akkor kérjük, végezze el a szükséges beállításokat:
Kattintson a START menün, keresse meg és indítsa el a VEZÉRLŐPULTOT, válassza ki a TERÜLETI BEÁLLÍTÁSOK-at, állítsa a SZABVÁNYOK ÉS FORMÁTUMOKAT magyarra, állítsa a FÖLDRAJZI HELY-et Magyarországra. Ha jelenleg így van beállítva a Windows, akkor kattintson a három sorral feljebb található linkre, és hasonlítsa össze a képeken található adatokat az Ön gépén beállítottakkal. Ha eltérést talál, akkor állítsa át a megadottra.[/I]
-
kw3v865
senior tag
Nem működik az 5.1 7057 alatt. Realtek ALC889A hangkártyám van. A legújabb driver van fenn. A tesztnél szól az összes hangja, Jetaudio alatt pedig csak 2. Szerintetek mi okozhatja ezt?
-
D@ni88
addikt
Hali, Barátnőmnek is feltoltam a win7et, mert hát ugye szép és gyors, viszont van egy olyan programjuk hogy GTR... ez olyan mint az ETR, csak itt nem weboldalon keresztül, hanem programon keresztül lehet elérni az adatainkat, vizsgárajelentkezést, meg hasonlókat...
Na bejelentkezés után ez történik. De hogy miért?
[link]
Hibás időre hivatkozva, pedig a dátum és az idő is jómindez build 7057x32(nála) és 7048x64(nálam) és mintha 7000nél nem lett volna gond.
-
Furky
őstag
Na ez nagyszerű. Eltávolítottam az összes Creative programot, a hangkártya driverét, majd feltelepítettem az alapalit, meg a soundman-t(természetesen a hardvert is kiszedtem, és restartok is voltak rendesen), és most meg mindig leáll a windows explorer, ha csak el akarom indítani a Programs and Features-t. Ahol amúgy a soundman-t távolítanám el. Ááááá... najó, gyors rendszertelepítés, és meglátjuk mi lesz... Szerencsére a Windows 7 telepítője is klasszisokkal gyorsabb a régi gépemen, mint a Vista telepítője.
-
kovacszk
senior tag
Valakinek van ötlete hogy mitől kékhalálozhat a sevenem? igdkmd32.sys file hibával száll el. Ez ugye a videó kártya driver része. Próbáltam már ujratelepíteni az updettel, régebbi drivert rárakni, de előbb utóbb mindig visszajön ugyan ez a hiba. Ez egy gma945-ös. Valakinek valami ötlet???
-
Furky
őstag
Az alc888 már a HD akármi, igaz? Na nekem még nem az van.
Most leszedek mindent, ami ezzel kapcsolatos, és winupdate-ről próbálkozom. Majd egy másik driverrrel, szóval még nincs semmi veszve.
Vagy végső esetben reinstall 7057, és meglátjuk így jó lesz-e. Amíg nem lesz meg az XtremeMusic, addig ezzel kell szenvednem, az meg kitudja mikor lesz meg, szóval mindenképpen meg kell oldani a problémámat. Még próbálkozom vele... De tulajdonképpen nem is a driverrel van gond, hanem a soundman-nel, mert az nem akar ráállni az 5.1-re sem, és ha azt bezárom, akkor jön a hiba.
-
Rusher
őstag
válasz
Gerisan #10263 üzenetére
Én odáig nem nagyon jutottam el, hogy a feladatkezelőt nézhessem....
Játékot nem is próbáltam....csak egyet akartam feltelepíteni, de az meg a felénél megállt úgyhogy ott untam meg a dolgot....pzstm Ok keresek, de mit keressek?
Utána visszaraktam a 7000-est és mint a vaj olyan sima, gyors és minden működik...lehet, hogy hibás ami nekem van? (vagyis volt...)
Én eddig csak a 7000 és előttieket használtam és meg voltam elégedve gondoltam felrakom az "újabb" verziót, de nagyon elkeserített....a telepítések picit tényleg gyorsabbak voltak (amig el nem kezdett hülyéskedni) meg maga a rendszer telepítési ideje is kevesebb volt, de mondom ahogy bebootolt alapjáraton egy jobbklikk az asztalon és kakukk....volt olyan is, hogy az uac lekérdezésnél nem lehetett az igent megnyomni csak forgott a karika...ehh....visszaraktam a 7000-et és hibátlanul ment mint eddig is...lehet megpróbálom mégegyszer bár nem tudom érdemes-e szenvedni vele nekem ezekután...érdemes? -
Furky
őstag
Na kiszedtem az Audigy 2 ZS-t, és feltelepítettem az alaplapi ALC655-ös hangkártyát. Tiszta buta. Nem szólnak az első hangszórók, de a többi 4 igen. Nameg stereoba állítja magát állandóan, nem is tudom megváltoztatni a Soundman programban. Ennek ellenére ha nyomok egy tesztet a beépített Speaker Confignál, akkor a többi 4 hangszóró is megszólal, ha ott 5.1 Surroundra állítom. A legújabb Vista drivercsomagot használom hozzá.
Egyetlen pozitívum annyi, hogy zenehallgatáskor a DPC nem eszi meg a procit, normális értékek közt marad, ahogy korábban gondoltam. Viszont most nem tudok zenéthallgatni.
Ezen még valamit állítgatni kell. A Soundman minden kilépésekor ez fogad, vagy ha leOKézom, akkor is: Windows Shell Common Dll has stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: rundll32.exe_shell32.dll
Application Version: 6.1.7057.0
Application Timestamp: 49b0da54
Fault Module Name: alsndmgr.cpl
Fault Module Version: 2.3.1.0
Fault Module Timestamp: 4948df7c
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0008f82e
OS Version: 6.1.7057.2.0.0.256.1
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 1c1f
Additional Information 2: 1c1fa4195bb39b2113309d4e178cab0a
Additional Information 3: b29d
Additional Information 4: b29dda99688b10e6f332228e0e411b3d -
pzstm
titán
válasz
Rusher #10262 üzenetére
egyikkel sem..... semmi ilyesmi nincs 7057 x64 alatt....
telepítések gyorsabbak lettek kicsit...(pl. számomra Office 2007 jóval gyorsabb mint Vista alatt)
100% procihasználatot még nem nagyon láttam....
Teljesen gördülékeny vele a munka.... sztem a te házad táján keress vmiféle hibát -
Gerisan
tag
válasz
Rusher #10262 üzenetére
Hát ez változó mert van akinek vacakol a 7057 van akinek teljesen jól megy.Nálam semmi gond nincs vele max annyi hogy ha a feladatkezelő előjőn akkor valamiért nem frissül folyamatosan hanem ki kell belőle lépnem és ha újra előhívom akkor már mást mutat.szóval ha bezárok mondjuk egy alkalmazást az továbbra is ott marad de ha ki majd vissza lépek akkor eltűnt meg ha a proci használat mondjuk éppen 42% akkor nem változik hanem egyfolytában annyit mutat de ezen kívűl semmi problémám nincs vele.felraktam több játékot is amik teljesen jól mennek szóval nincs gondom vele.
-
Rusher
őstag
Üdv. mindenkinek!
Mennyire használható a 7057-es verzió avagy kinek mennyire vált be és nemutolsó sorban működik-e rendesen....? Én tegnap telepítettem fel és meglepődve tapasztaltam, hogy gyakorlatilag nem nagyon tudtam használni a rendszert...a telepítés az ok rendben és gyorsan felment, de utána mintha elvágták volna...belassuló telepítések, sűrűn 100% procihasználat a semmire
és olyanok is előfordultak, hogy bootolás után egy jobbklikk az asztalon és nem csinál semmit csak forog a karika 80-100% közötti cpu használat és semmi....egy sima feladatkezelőnél is előjött ez a jelenség gyakorlatilag se kép se hang ki kellett kapcsolni...nem hiszem, hogy bármit elrontottam volna...a 7000-es verziót használom hónapok óta problémák nélkül....valaki találkozott ilyesmi problémákkal?
-
DeusHun
őstag
Ezt figyeljétek mit találtam! Naggggyon klassz, reggel 10 óra gadgettel játszom: http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=57d9d62b-42eb-4fde-befa-7b358b94d34b&bt=1&pl=1
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #10250 üzenetére
Mission Accomplished
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #10246 üzenetére
Hát már meg nem mondom neked pontosan, de ha megmondod hova küldjem el, akkor E-Mailben átdobom ha még aktuális
-
AthlonXP
őstag
válasz
Barthezz2 #10242 üzenetére
Igen, ez egyszer nálam is előfordúlt, csakhogy akkor nem "rendesen" állt le az IE, hanem vmi bibi történt és ilyenkor jön az automatikus helyreállítási izé. Ezt bezzeg ki lehet kapcsolni a beállításoknál, nem is értem..
Mer ugye nekem az lenne alényeg, h bezáráskor feljöjjön egy kis ablak ami kérdi, h akarom-e, h ezek legközelebb is megnyíljanak? Na ez az ablak már nincs az IE 8-ban. Azt persze megkérdi, h minden ablakot be akarok-e zárni, de az kit árdekel, nekem az lenne a fontos jelenleg..
-
krystman
őstag
Windows 7-be nem lehetne beállítani valahogy, hogy a beépített írónál ne másolná át az anyagot a C-re? Tehát, hogy direktbe lehetne írni egyből vele.
-
AthlonXP
őstag
Bakker! Volt egy olyan tulajdonsága az IE 7-nek, h amikor bezártam a böngészőt és abban több lap is meg volt nyitva, akkor megkérdezte, h a legközelebbi induláskor akarom-e, h újra megnyissa ezeket a lapokat magától?
Namost ma reggel leszedtem az IE 8-at a Vistára és feltettem, de ez a funkció el tűnt..
Átnéztem a beállításokat is, de nem találtam erre vonatkozót. Mé kellett ezt kivenni belőle, én állandóan használtam, meg sztm biztos mások is, erre most kiszedik és vissza se kapcsolható, tökre felidegesített.Azért írtam ide, mert bár Vistára írtam a dolgot, ez ugyan úgy érvényes Win 7-re is, mert ott sem megy ez a funkció. Csak reménykedtem benne, h hátha átveszi ezt az IE 7-től Vista alatt, de úgy látom nem foglakozik vele.
Amúgy Win 7-et használok, csak mivel van a gépen egy Vista is, gondoltam megnézem, h ott mit csinál, hát kár volt..
Amúgy ezt leszámítva semmi bajom az IE 8-cal csak ez nekem eléggé "fájó" pont, mert álltalában 4-5 lapfül is megy egyszerre és ezeket, most minden indulásnál nyithatom újra... -
válasz
Milan24 #10232 üzenetére
Egy darabig nálam is csinálta, előszőr 7000build alatt jo volt, majd meghülyült, aztán 7048 alatt is ilyen volt, most 7057 alatt mmég eddig szintén jó. A fene sem érti, hogy mitől van ez
vtechun: szerintem ha valaki használná, vagy tudna rá megoldást, akkor már szolt volna, attol szvsz nem fogja tudni a megoldást senki, ha 25x be van írva a kérdés egy nap
-
vtechun
veterán
akinek van gmailje, próbálja már ki a Google Videochat-et, felmegy-e, ill. megjelenik-e gmailben és lehet-e használni. köszönöm!
-
Milan24
aktív tag
Rajt van az egér! De csak a hátteret mutatja, nekem még az MSN ablakot sem hozza fel! +Media Player miniatűrkép ráviszem egeret megy a kép is frankón, de ha feljön a media player akkor abban nem de a miniatűrben megy tovább! Eddig verziókban ment mindkét helyen akkor a kép! Na mind1! Az MSN bosszantóbb!
-
Furky
őstag
Ami engem szörnyen idegesít, az az nvidia win7 beta driverének a hülyesége. Nevezetesen az, hogy beállítom az Nvidia Control Panel-ben a Digital Vibrance-t 15%-ra, és ha egyszer újraindítom, akkor még 15%-on áll, de ha másodszor újraindításra kerül a sor, akkor már visszaáll 0%-ra.
Feltettem egy játékot (driv3r - csak egy kis unaloműzés céljából), és szörnyen akadozott, bármennyire kis felbontásra tettem. Ez azért van, mert nyílván a DPC megeszi a prociidőt. A hang is akadzokott néha. Ezzel nem tudok mit csinálni, régi, és nem igazán supportált chipsetem van... A megoldás még mindig az, hogy be kell szerezni már egy új gépet, de erről nem a microsoft tehet -
Furky
őstag
válasz
Milan24 #10225 üzenetére
A kép hol marad? Ha bezárod az összes msn ablakot, a főablakot is, akkor csak a kép fog látszódni miniatűrként. Ez természetes. Ha megvan nyitva vagy 6 msn ablak, akkor miniatűrként nálam mindegyik látszik, ha rámegyek az ikonra, plusz a kép is, annak ott a helye, ha bezárod a képet, akkor magát a programot zárod be. Mint ahogy olvashatod, többeknél megy az MSN mindenféle probléma nélkül. Eddig az összes build-del ment rendesen, amit kipróbáltam. (x86: 7022,7048,7057)
Egyetlen furcsaság az az, hogy ha a Firefoxot minimize-olom, akkor felugrik az msn főablaka...mod: ami engem szörnyen idegesít, az az nvidia win7 beta driverének a hülyesége. Nevezetesen az, hogy beállítom az Nvidia Control Panel-ben a Digital Vibrance-t 15%-ra, és ha egyszer újraindítom, akkor még 15%-on áll, de ha másodszor újraindításra kerül a sor, akkor már visszaáll 0%-ra. Feltettem egy játékot (driv3r - csak egy kis unaloműzés céljából), és szörnyen akadozott, bármennyire kis felbontásra tettem. Ez azért van, mert nyílván a DPC megeszi a prociidőt. A hang is akadzokott néha. Ezzel nem tudok mit csinálni, régi, és nem igazán supportált chipsetem van... A megoldás még mindig az, hogy be kell szerezni már egy új gépet, de erről nem a microsoft tehet
-
Dobozossör
tag
Helló!
Valaki próbált már két x64-es gépet összekötni homegroupba wirelessen keresztül? Mindkét gépen a 7057-es windows van, és sehogy sem akar összeakadni. 7000-7048 szépen ment, de ez a kettő nem.
-
Gerisan
tag
válasz
virkir #10221 üzenetére
Telepítás után újraindítottad a gépet?Amíg nem indítottam újra a gépet addig nekem se mountolt utána igen.
Milan24: Nekem is a 8.5 van fent de semmi ilyet nem csinál.tökéletesen megy.nem tudom mi lehet nálad a problémája.Közben folyton csesztet hogy tegyem fel a 9-t de azt meg nem akarom. -
Milan24
aktív tag
Valaki azt írja meg az MS-nek, hogy a Win7 alatt jól működjön az MSN. Mer még a 2009-esnek a beszélgető ablakoknak a miniatűr képe a tálcán mindig átlátszó! Nincs semmi! a 8.5-os MSN-ről ne is beszéljünk! Nekem az kellene, hogy ugyanúgy mennyen a Win7-en mind az XP-n, aztán minden tökéletes! Ja a miniatűrképek a Winampnál is ilyenek sajnos! Meg szétt vannak csúszva a képek a miniatűrbe meg ilyenek.
De legalább a Messengert csinálnák meg jól könyörgöm, vagy tennék teljes kompatibilitást Win7 alá! Vagy a Win7-el csináljanak valamit, hogy jól mennyen! Hol kell ezt jelezni?
Komolyan már rendesen idegesít, hogy a jól megszokott 8.5-ös MSN-nt egyszerűen lehetetlen használni, mer olyan furcsaságokat csinál ami egy vicc!
-
virkir
veterán
válasz
DeusHun #10206 üzenetére
A Virtual CloneDrive nekem is problémás volt, ráadásul a legfrissebb 7000-en.
Simán települt majd mikor indítottam létrehozta a virtuális drive-ot viszont maga a program nem jelent meg sehol sem, tehát nem tudtam mountolni.
Eszközkezelőben futott, leállítani is csak onnan lehetett. -
pzstm
titán
válasz
momo2828 #10216 üzenetére
nekem 7000 x64 alatt application install alatt játszotta el, persze érdekes módon csak bemountolt iso fájloknál.... poweriso-t használtam.... ha vége lett telepítésnek, és unmountot csináltam, akkor 90%-ról 28-30%-ra simán leesett memória....
7057 x64 alatt virtual clone drive-al nem tapasztaltam ilyesmit.....Fejreállított előnézet viszont MP-vel megvan, de csak ha zenét hallgatok....filmnézés alatt tökéletes....
-
front3r
őstag
Pár embernek rengeteg gondja van a Windows 7-el, de nekem pl. vadásznom kell a hibákra, mert a konfigom eléggé hibamentes ezen a téren.
Kinek fordult még az elő hogyha telepít egy játékot vagy nagyobb alkalmazást akkor a fájlmásolás, telepítés annyira lefogja a gépet, hogy nem is tud nagyon mást csinálni rajta? Nálam ez is jelentkezik.
-
Zsankee
aktív tag
valahogy titkon szamitottam is ra, mivel amig a 7000 en meg IE8 beta, addig a 7022 ben (ha jol tudom) mar az IE8 RC verzioja volt integralva, es mar a 7000 nel sem lehetett telepiteni az RC verziot IE8 bol, talan majd a Win7 hivatalos RC verzioja mar tartalmazni fogja az IE8 veglegest.
-
front3r
őstag
Kinek van gondja még a háttérkép váltással? Mert nekem igen.
Jelenteni fogom a Microsoftnak nemsokára, azért kérdezem.( IT Pro Momentum csatornán...24 órás válaszadási idővel ;) )
-
DeusHun
őstag
A hétvégén sikeresen másoltam bluetooth-on keresztül a telefonomról az n100-asra. Most megint próbálom összekapcsolni a két eszközt és nem látják egymást. Se a teló a noteszt, se viszont. Kezdem elhinni, hogy a W7 mégsem szereti a Virtual CloneDrive-ot (vasárnap óta csak azt tettem fel).
-
L7wy
őstag
Most akkor mikor is lesz RC???Nem április végén, május elején???
-
metaldog
aktív tag
Hello végleges RC mikor lesz és magyarban is lesz majd?
-
PuMbA
titán
Ja,az IE8 honlapján van fent,hogy :
"We will continue to update the version of Internet Explorer 8 running on Windows 7 as the development cycles of Windows 7 progress and plan to include the final version of Internet Explorer 8 in the release candidate version of Windows 7 later this year."
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest