- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Nallaci
csendes tag
hmmm... csökkentett módban nem jön be aWindows rendesen?
Igen. Ilyennel még nem találkoztam, XP van fenn
-
pzstm
titán
válasz
Nallaci #12993 üzenetére
ahogy Sárpac is javasolta csökkentett módban indítsd el(szerintem nem árt ha hálózat nélküli csökkentett módban), majd kezdd el uninstallálgatni azokat a progikat(vírusirtókat és testcéreiket), amik okozhatják ezt a hibát, majd restart, és remélhetőleg megoldódik a bajod
szerk.:
hmmm... csökkentett módban nem jön be a Windows rendesen? -
Nallaci
csendes tag
Xsökkentett módban csak a fekete képernyő fogad a sarkokban a csök mód fwelirattal, de ezt még kipróbálom
-
Nallaci
csendes tag
Igen megcsináltam elöször f8 a legutolsó... semmi
-
Nallaci
csendes tag
Bocsi az asqared trójai meg társai nevü keresövel
-
Nallaci
csendes tag
Igen asszony virustkeresett aglary utitites progival. mire hazaértem már megvolt a baj. Nem az internet explore a hibás, hanem amikor bekapcsolom a gépet nincs asztal, startmenü és a többi ami kell. Csak a szép háttérkép van az egészből.-
-
Nallaci
csendes tag
Sziasztok. Bocs, hogy ide irok a problémámmal. A baj a következő. Nincs explorerem. A feladatkezelőben beirom az explorer. exe parancsot és a válasz nem található a megadott .... Mitévő legyek? Különben a feladatkezelőből mindent el tudok inditani, talán. Segitséget köszönöm
-
virkir
veterán
-
Gézengúz
addikt
Egyszer....
Szerintetek melyik éri meg jobban: readybosttal kínlódni pár mb/sec-es pendrivekkel....... (he-he)
vagy ugyanazon az áron venni 1*1 vagy 2*1G ramot........
Szerintem nem kétséges readyboost parasztvakítás.......semmi sem tudja pótolni a jó kis ddr ramot ......Ha sebességet akartok azt pakoltok a gépbe mi az a 12000Ft, 2*2 vagy 2*1-ért...
Más, rájöttem mi okozta a 10G-s particiómra rakott 7077-es *64 gubancot.......hehe....
Lcd tv nem volt bekapcsolva viszont csatlakoztatva volt....naná, hogy azt nevezte ki elsődleges képernyőnek... a régi lcd monitorom... ami dvi átalakítóval van csatlakoztatva csak másodlagos, telepítést láttam rajta....de mikor indult az oprendszer akkor már a tv-n volt a kép...
Így most van egy 32bites xp-m a 10Gigás c-n........és egy *64 7077 a 930Gigás d-n...De valóban nagyon jó a 7077 *64
Konfigommal a videókártya driveren kívül semmit nem telepítettem.......
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CHIPman #12872 üzenetére
Az a baj, hogy a driverek vagy jók, vagy nem. Mivel nem kiforrott még a rendszer és nem kompatibilis mindennel, addig így látlatban nehéz segíteni.
Próbálgasd a drivereket, guglizz, ilyesmi, viszont a hangkari kompatibiltási módjának változtatását lehetőleg felejtsd el ha esetleg próbálkoznál vele mert kékhalál is lehet a vége.
Bár nem teljesen ide tartozik, de hasonló szitu, szóval egy előző builddel néha elment a net, mert a hamachi elcseszte a kapcsolatot és egy idő után már nem csatlakozott a DNS-hez a Windows, de a 7077-ben már nem így van, minden működik, szóval lehet idővel a Te driver/program gondod is megoldódik.
-
Egy olyan problémám lenne hogy nemrég telepítettem win 7-et de valamiért csak akkro jön be a feltelepített windows ha bennt van a telepítődvd.
Ha kiveszem és úgy próbálom meg indítani disk boot hibát vagy mit kapok és nme értem miért.
Akkor is ezt írja ki ha egyáltalán nem próbálok meg cd-ről bootolni hanem at állítom be hogy azonnal hdd-ről induljon.Mi lehet vele a gond?
-
L7wy
őstag
Erre valaki? Egyáltalán van valami beállítási lehetőség, vagy ha megy-megy ha nem-nem?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Edween #12955 üzenetére
Köszi ez így szép és jó is, de nem ez a problémám, megosztani egyszerűen is meg lehet(share folder->everyone,pass. prot ki, és megy is..)., azt látja a másik gép. Én nem érem el win7 alól az xp-s gép megosztását sehogysem.
A w7 csak annyit lát a hálózatból h sajátgép-->router-->net, pedig a routerre van még egy gép kötve(és néha még egy második xps is). -
FRENK1988
veterán
Szerintetek az alaplapi drivereket fel kell-e rakni Win7-hez?
-
Nem működik a képernyőkímélőm?
Nem kapcsol be, csak ha manuálisan indítom!
-
Furky
őstag
-
-FreaK-
veterán
Megint ezzel a rohadt hálózattal szopok, direkt ezért raktam fel a 7077-et rögtön a 7068 után mert javítottak a hálózatkezelésen. Ehhez képest megint nem akar sehogy menni..
Fix ip-m van, egy linksys router mögött van egy xp-s gép szintén fix ip-vel.
Homegroup kikapcsolva, home network, azonos munkacsoport, fájlmegosztás bekapcsolva.
Network discovery sem látja a másik gépet, \\ip-vel sem megy TC-ben, csak pingre válaszol.
Az xp-s gép lát engem és tud tallózni is rendesen bárhonnan.
Alíg vagyok ideges... -
Furky
őstag
válasz
#41635072 #12937 üzenetére
1 hete már feltetted a kérdést, meg is lett válaszolva. Értelmezési problémáid adódtak az 1 héttel korábbi válasszal, vagy csak szimplán b@sztál elolvasni azt?
Gondolod, ha hetente megkérdezed, akkor előbb adják ki?
-
Draken
őstag
7057 64bit alatt CS:Source, Left 4 Dead tökéletesen működik.
-
dunc
nagyúr
válasz
Speeedfire #12939 üzenetére
Szerintem a játékok jól mennek win7 alatt,elég sokat kiprobáltam.
-
törölt tag
Végleges verzió mikorra várható?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Speeedfire #12934 üzenetére
Én XP-ről váltottam Win7-re, Vistát itthon sohasem használtam.
Jóval gyorsabb, a kisebb programok (mint pl böngésző) 2-3 mp alatt települnek, sokkal stabilabb még egyszer sem fagyott le, igaz a driverekkel probléma lehet, de amit ő szed le tökéletesek.
Minden működik ami XP alatt ment, ha van legalább 1GB ramod akkor simán megéri lecserélni. -
Speeedfire
félisten
ha vki tud vmi jó win 7 kontra xp cikket akkor pls linkeljen 1et
sajna ami a logouton van csapnivaló
nem tudom h érdemes lenne-e cserélni xp-ről win 7-re -
zetecR
addikt
Az asztali gépen szeretném a fent lévő 7000-est buildet 7077-re upgradelni.
Bebootolok DVD-ről, elindítom, az installt, nyomom az upgradet és azt mondja, hogy DVD-ről indultam, vegyem ki a meghajtóból, indítsam újra a gépet és a Win normál indulása után tegyem vissza a lemezt.
Viszont így elindul a 7000-es b. és nincs Upgrade.
Mit nem csinálok jól?
-
GodHeart
senior tag
http://www.sevenforums.com/installation-setup/2591-boot-error-code-5-a-2.html#post31719
can not boot from cd/dvd: code 5
elvileg ez a hiba megoldása, de nem tudtam kirpróbálni, mert se cd-m se dvd-m. ha valakinek előjönne rajtam kívül, akkor itt a link próbálja meg és legalább dobjon egy privit, hogy ment e. thx
-
L7wy
őstag
Miért van az h nekem se datatraveler 1 GB os, se datatraveler100 4 gb os sem megy readyboostolni?
-
TokLac
senior tag
válasz
Kolondrum #12908 üzenetére
A Kingston olvasó kb 1500Ft, a SanDisk 2490Ft a MediaMarkt-ban. Egy 1GB-os MicroSd kb 1500Ft. Abszolult megéri. A SanDisk olvasó jobban megéri mert Micro SD és M2-őt is tud. Nagyszerű kütyű, én ilyet vettem. A rendszer javulás meg 2Giga duál ramnál garantált. Vista esetében nem volt ennyire érezhető a különbség.
-
TokLac
senior tag
A Ready Boost nálam nagyon szuperül működik. Egy pillanat alatt betölt mindent. A leglátványosabb az Utorrent betöltése. Majd fél percig tekert a vinyó mire betöltötte, most meg egy pillanat alatt elindul! Nagyszerű. Ez a funkció picit feledésbe merült, legalábbis nálam. 1GB-os Micro SD hibátlanul végzi a dolgát és már szinte fillérekbe kerül Ajánlom hozzá a Kingston, vagy a Sandisk olvasóját. Látványos javulást hoz mindenképpen.
A SanDisk az M2-vel is boldogul, ami szintén Ready Boost képes. -
D@ni88
addikt
válasz
Kolondrum #12901 üzenetére
mert a mobil procikat csak a WHQL jelzéssel ellátott nv driverek fogják támogatni...
ha megnézel guru3d-n egy béta driver támogatást, akkor látod hogy support for 8 series or higher
míg whql-nél van egy rakat. 7es széria is tuti benne van.
amúg meg ha ott sincs, akkor nv oldalán kell kereseni, mert tuti fognak hozzá kiadni drivertmost megy az upgrade 68>77-re.
kicsit érdekes hogy kiírtam tegnap este ugye a beépítet íróval, és egy rakat 0kb-os fájlt hozott létre az újraírhatón, néróval meg tökéletes...
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest