Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Lenne egy újabb kérdésem, amivel elakadtam, ami nem igazán tiszta az én fejemnek. Szóval van egy OU amihez linkeltem egy GPO-t. Ebben a GPO-ban a Windows Update beállításait szerkesztettem,hogy WSUS-al együtt működjön a dolog. Szóval ha az OU-hoz linkelem, akkor a GPO beállításai nem lépnek érvénybe, viszont ha domain szinten linkelem a GPO-t, akkor kapásból életbe lép... Van erre valami íratlan szabály, hogy melyek azok a beállítások amiket domain szinten lehet csak linkelni, vagy én szúrtam el valamit?
Egy másik GPO, amely bizonyos programok telepíthetőségéért felelős (Add/Remove Programs-->Network installation) szintén csak domain szinten hajlandó működni, ha OU-hoz linkelem sajnos nem.
Köszönöm a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest