- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
A kliensek laptopok lesznek, amit hazavisznek. Így viszont akkor VPN-nel mehetne titkosított csatornán keresztül, ha a felhasználói programok is ezt támogatják. Majd utánalesek. Igazból még mindig nem vagyok benne biztos, hogy kell az SBS.
Tudnál írni indokokat, hogy miért jobb egy 3 munkaállomásos kisvállalkozásnak SBS, mintha egy erősebb gépet, kliens oprendszerrel (pl win7) berakok a sarokba? Exchange tudtommal nem kell, és azzal nem is szeretnék szopni, mert annyira nem ismerem a szervereket, csak megkértek hogy segítsek.Akkor ez az OS kell nekem: [link] ?
ez ugye 64bites? memória miatt 32-esben nem akarok gondolkodni.Azért ez a HP szerver amit linkeltél elég húzós, szerintem ennyit nem szánnának rá.
Ezért gondoltam, hogy összerakjuk a gépet alkatrészekből, így valamelyest tudunk lavírozni az ár és a minőség között. Én nem gondoltam XEON procira, a max amit el tudok képzelni az egy i5, vagy Core 2 Quad. Ezek gyengék lennének? Jó lenne max 150-200-ból kihozni a vasat, de inkább az alsó határ. Mégegyszer mondom Exchange és SQL nem kell, ha jól tudom ezek eszik az erőforrásokat leginkább.Köszi a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GTA V
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest