Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Elmúlt napokban terminál (thin client) használatát fontolgattam itthonra költséghatékonyság miatt. Lenne egy központi gép (I7 920@3,7ghz, 12GB ram, GTX480, stb) és hozzá egy pár olcsó vékony kliens. A külföldi fórumokat áttúrva rájöttem hogy egy 50$ os kliensel kb csak a wordot lehet használni, 3D-s tartalmak, videók lejátszására alkalmatlan a remote desktop miatt. Olvastam a PCoIP technológiáról de az egy vagyon, ott vagyok hogy másik ilyen gépet veszek.
Most utána néztem a Win szervereknek és a 2008 R2 SP1 ről olvastam hogy elméletileg a Remote FX-el a vékony klienseken is elérhető mostantól a 3D tartalom, animációk, stb. Ezt próbálta már valaki miként működik, esetleg milyen kliens kell hozzá? A gpu támogatásról csak a Quadro és Fire Proról láttam valamit. GTX480-at kitudnám vele használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- League of Legends
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest