Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Hobby elektronika
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagyon "hasznos"
Persze, értem én, hogy azon az új Edge lapon lehet kiválasztani azt a néhány alkalmazást, ami a sets-ben használható (filekezelő, naptár, satöbbi), de számomra valahogy nem adja magát a dolog.
Az is rontja a használhatóságot, hogy abba a kis fülbe az ablak rendes felirata nem fér bele, így mostmár semmiről sem tudom, hogy ott pontosan mi van megnyitva.
Végül pedig, ami kiüti az egészet az az, hogy az UWP appok csak 1 példányban képeset futni. Így pl, ha a setsben ott van egy naptár, akkor, ha meg akarom nyitni mégegyszer a naptárat, akkor nem nyílik új ablak, hanem a már a setsben lévőre ugrik.Szerintem már ne erőltessék ezeket az újdonságokat, inkább csinálják meg normálisan azt, amit a legelső win10-ben meg akartak csinálni, de azóta sem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Autós topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm