Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én azt várom, hogy a Onedrive leszivárogjon a nem insider verziók közé!
Az, ami a Win8-ba került be, és most végre újra megvalósíttották, végre. Így, hogy újra csak azt szinkronizálja, amire én azt kértem, hogy legyen állandóra letöltve, mostmár nem kell millió terányi adatot végigtekernie minden bootoláskor. -
vlevi
nagyúr
Áááá, nem szivat az Edge, cseppet sem.
PH loginnál nem tudom beírni az emilcímbe a kukacot.
Címsorba, bárhova, be tudom írni, de oda nem.
Magyar billentyűzet be van álltva.
Ha a numerikuson írnám, hogy alt64, akkor meg visszalép. -
Nálam sincs lassulás, próbáld meg esetleg újrarakni a VGA drivert.
Más: jól értelmezem, hogy ez a "Skip ahead..." opció a Windows Insider beállításoknál kihagyja a végleges fall update-ig a javításokat már és lehet tesztelni a jövőbeli buildeket és amint megjelenik az őszi frissítés, visszaáll sima fast ringre? Mert elég b*lf*szul sikerül megfogalmazniuk minden ilyen frissítéssel kapcsolatos választási opciót (lásd még múltkori normál buildre való visszatérés 4 lehetősége)

-
pzstm
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
miben érzel amúgy lassulást? mert fizikai gépen és Hyper-V-n sem érzékelem, de hátha valamit pont nem használok.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem sokkal, de lehet érezni némi lassulást!
-
pzstm
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
PC?
nálam kicsit sem...sőt
-
szabonagyur
félisten
Másnak is sokkal lassabb lett az új build után?
-
pzstm
Topikgazda
16251 PC és 15235 mobil érkezik hamarosan, tessék feltölteni a masinákat

-
BiP
nagyúr
No new builds today?
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megoldva.
-
netpeti98
addikt
Igen, Slow vagy Fast kell. Az Ubuntu szempontjából mindegy, mivel build 16215 kell vagy felette. Természetesen ezek már nagyobb kockázattal járnak.
Amúgy a jelenlegi stabil ágon is elő lehet hozni az Ubuntu alapú bash egy régebbi változatát, ha nem akarsz insider buildeket felrakni. Ennek viszont kevésbé felhasználóbarát a telepítése.
-
szabonagyur
félisten
Mi lehet a gond ha csatlakoztam Insider programba de a gépháznál mindig azt írja regeljek?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ha be van állítva az Insider preview fogadása (Release Preview-re van állítva), akkor az Áruházból miért nem tölthető le az Ubuntu?
Köszi -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb? -
westlake
félisten
-
Windows 10 Insider Preview build 16232 (aktuális slow ring) ISOk is tölthetők
-
BiP
nagyúr
Elfelejtettem, hogy a desktop gépemen hónapokkal ezelőtt Slow ringre állítottam az update-et, így tegnap - persze a legrosszabb időpontban - frissítette magát a Creator's Update-ről 16232-re, ha már megjelent a Slow ringen.
Csak utólag raktam össze, hogy egy restart után miért a 16232 fogadott. -
Közben slow ringre is kitolják az előző buildet és ISO is várható. Én tegnap újraraktam desktopon az előző build UUP-ből gyártott isoval, az most felfrissült gond nélkül fast ringen. Csak a firewall beállítás van elcsesződve WFC miatt, meg a Virtualbox nem megy, szóval semmi komoly

-
westlake
félisten
-
Nálam az angol nyelvű Pro-n is megállt a telepítés 33%-nál a Virtualboxban. Kezdek gyanakodni, hogy olyan hardver miatt lehet, amit a virtuális gép is átvesz és mivel elég standard cuccaim vannak, gyanítom másoknál is hasonló probléma lehet, csak kérdés, hogy driver szintű a gond az updaterben vagy mást csesztek el Redmondban.
Most még megpróbálom a gyártott magyar isoból frissíteni/felrakni a Virtualboxban lévőt, igaz az töröl minden alkalmazást és beállítást, de legalább kiderül, felmegy-e egyáltalán.
-
Milestone2
nagyúr
DVD-rõl sikeresen frissült...hmmm és megint eltünt a vízjel...asztalin meg nem tünt el.
-
Milestone2
nagyúr
Nàlam pont fordítva. Asztali gépre simàn felment, HP625 notira nem megy fel.
Igaz nem úgy àll meg mint neked, de egy éjszakànyi gondolkodàs utàn reggelre visszakapom a rendszert, ahonnan indultam.
Most megkisérlem DVDrõl "keep all files" frissíteni, de régebben volt màr ilyen, s csak csak full ujratelepítéssel tudtam tovàbblépni... -
válasz
Milestone2
üzenetére
Notira gond nélkül felmegy/felment, az előző buildnél a helyi hálózati rész nem működött, de mint most kiderült, valószínűleg azért, mert elkezdték kiszedni az SMBv1-et. A mostani buildben már jó minden megint. Csak a desktopra nem megy fel valami olyan hiba miatt, ami nem csak nálam jön elő, de kicsit komolytalannak érzem a fejlesztés mostani fázisát, amikor már 2x is azt írják kijavították, közben ugyanúgy ott van. Az sem normális, hogy a telepítő elkezdi a mappájába hardlinkelni a jelenlegi rendszert, miközben ezt a notin nem csinálta. Valami megakasztja a felkészítési fázisban és hiába van ott minden a mappában, telepítéskor megáll vagy elszáll. Most nem néztem logokat, de igazából sok minden nem derül ki belőlük illetve normális memdumpot sem csinál akkor, amikor elakad... És igen, ez már a 3. build, ami zsákutca, 16193-on vagyok emiatt még mindig desktopon, ami nem igazán stabil verzió, volt már pár GSOD rajta.
Na mindegy, amint lesz egy slow ringes iso, újrarakom abból, ha az update akkor sem működik.
-
-
16215-ben nem működik a Safe Mode, ugyanúgy hibás a updater (legalább 10 post van rólam Insider fórumon), szóval ez a verzió is kimarad nálam (laptopon meg jó...). Lassan a vicc kategóriába megy a fejlesztés, pedig még csak most jön a nyári szünet.
-
BiP
nagyúr
Nekem reggel 7-kor felment szépen. <1perc alatt letöltötte, majd háromnegyed órát molyolt rajta.
26%-nál állt 10percet, azt hittem, nálam sem fog felmenni, de aztán csak továbbment. 27%-nál megint csomót várt, utána begyorsult.
Virtuálgép, szinte semmi nincs feltelepítve, gyors masina van alatta.
Egy i3-mal, belakott windowst frissíteni rémálom lehet. -
vlevi
nagyúr
Óóóó, hagyjad, nálam a múltkor valamelyik korábbi insider verzió a taskmanager elindításához is UAC-t kért

Akkor nyomtam neki egy gyári visszaállítást. Azt meg nem tudta megcsinálni, mert valami file hiányzott neki
Ekkor nulláról újraraktam, felment. Rá is frissült a legújabb insider. Öröm bódottá. Aztán visszatettem a gépbe a "rendes" SSD-met, amin a nem insider windows van. Na, akkor utána többé nem bootolt, hanem csak a BIOS-ba volt hajlandó belépni. Nem azt írta, hogy boot error, vagy valami, hanem bootolás helyett rögtön a BIOS jött be.
Aszittem t.k.ndöföm magam.
Csak úgy tudtam újra működésre bírni a rendes SSD-met, hogy a BIOS beállításaiban a secureboot kulcsokat töröltettem. -
-
The issue causing updating to the latest builds to get stuck at 12% should be fixed. If you still hit this, please send us feedback in Feedback Hub so the team can investigate.
-
pzstm
Topikgazda
16215 úton van

-
pzstm
Topikgazda
ma és holnap nem lesz új build...
-
vlevi
nagyúr
Videó összefoglaló a 16212 buildrol
[link] -
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
Érkezik hamarosan a 16203-as build.
-
kiskacz
senior tag
Köszi a választ mindenkinek!
A slow ring lesz a megoldás, mert minden bekapcsolásnál elkezdi lehúzni a frissítést - aztán 12-esnél reset....
várok..Köszi!

-
válasz
kiskacz
üzenetére
Úgy az insiderek elég nagy hányada csak

Sajnos mindenki zúgolódik, héten nem lesz build, úgyhogy rakd slow ringre, amíg nem jön a következő.
Nálam laptopon 25 perc alatt frissült, desktopon ugyanez a 12%-os fail jelenség van, akármilyen woodoo módszert veszek elő, sajnos rossz a build telepítője és valaminél elakad...
-
kiskacz
senior tag
(Az insider programban a kezdetektől benne vagyok, a laptopommal.Az asztali gépen normál" W10 van.)
Már sokadszor járok úgy, hogy a jelenlegi "16199.1000" frissítés letöltés után 12 %-nál megáll, a gép bootol, majd kiírja, hogy problémák miatt nem lehetett frissíteni.
(Hardveresen semmi gond, és eddig sem volt bajom egy frissítéssel sem.)
Valaki találkozott hasonlóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ezért nem tűnt fel eddig.