- OLED monitor topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #73999 üzenetére
A Redstone3 -ast próbáltad..? [Gandalf link]
Mint ahogy írja van benne vírusirtó is és a vírusirtó a vírusirtót vírusnak hiszi.. -
Syl
nagyúr
Mindkettőtöknek köszönöm a segítő szándékot
A router sajnos buta (telekom; cisco), a qnap browser station meg nagyobb nas-okra van, a miénket nem támogatja.
IP-címem sajnos nem fix, bár nagyon ritkán változik, így korlátozott wan belépés rizikós.
Így marad a teamviewer. -
Ha neked fix IP-d van akkor a felügyelni kívánt routeren nyithatnál (a saját IP címedre) egy wan admin belépési lehetőséget valami 2000+ portszámon csak https protokollal biztosítaná hogy beléphess 170km távolból és meg lenne biztonságosan oldva. Ezt 1x kellene csak beállítani (pl TV-el).
-
Geth
veterán
Bár a legkényelmesebb nyilván az lenne ha elérnéd a routert egy biztonságos csatornán (HTTPS, SSH), de ha a NAS már megvan elérés szempontjából, onnan is át lehetne SSH-zni.
Persze ha az adott routeren nincs ssh, vagy nem lehet rendesen konfigurálni azon keresztül, akkor marad pl. a QNAP Browser Station megoldása; nem ismerem, de egy próbát megér. -
Syl
nagyúr
válasz
tordaitibi #73987 üzenetére
Rosszul értelmezed. Egy beállított hálózatot, megfelelő router port átirányításokkal, nem kunszt bármivel elérni.
Az én problémám az, hogy van egy kis irodai hálózat, tőlem 170 km-re, és az ottani routert kellene adminisztrálni (kézzel portot nyitni az irodai nas felé, a jelenlegi upnp helyett). A routert csak az irodai lan-ról lehet elérni.
-
Webdav NET-re való nem LAN-ra.
TV-hez vegyél médiaplayert + hdmi kábelt és NAS-ról játszd le a filmeket SMB vagy NFS (linuxos) protokollal.
TV egy buta eszköz amit jellemzően csak a szintén buta DLNA-val hajthatsz meg."A routerben van-e olyan beállítás, ami a biztonságot csökkenti és felesleges.."
Igen, minden ami a NET felől elérhetővé teszi LAN-t..
Hiszen rajtad kívül még 7 500 000 000 ember próbálhat belépni akár másodpercenként más jelszóval napokon heteken hónapokon éveken át.. ha megtalálják a jelszavad akkor azt tesznek a nevedben amit akarnak.. -
Pokesz007
senior tag
válasz
Ferenc. #73991 üzenetére
Parancssorba rendszergazdaként :
net stop wuauserv
Ez leállítja a netet és a wu folyamatot , hogy a következő mappában ne legyen futó folyamat !
Utána töröld a teljes tartalmát a :
C:\Windows\SoftwareDistribution mappának !
Reboot és hajrá . Mehet a WU keresés és letöltés frissítés -
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Frissen telepített gépen, valamiért nem akar teleülni az egy héttel ezelőtti februári összesítő frissítés a KB4074588
Mindig próbálkozik vele, de nem megy fel, s így nem megy a win 10 build száma sem 248 -ra. Láttam többen is írtak már ilyet itt, hogy ez a telepítés nem sikerült, de nem láttam megoldási javaslatokat, mi lehet a megoldás?Valahol azt írják ,hogy helyreállítási lemezzel fájlok megtartásával javítás a win10 -et. Ezt a műveletet úgy kell elképzelni, hogy a rufussal megcsinálom megint a win10 telepítőt és ott javítás, fájlok megtartással (tehát nem a tiszta telepítés választása), s ez ennyi lenne?
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique #73989 üzenetére
Nekem van egy Sandisk Extreme Pro 64gigás pendrive-om, ami újkorában hasított, 200-al lehetett rá írni. De, amikor tele lett, sajnos elkezdett lassulni, már csak 40-50 körül megy rá az írás. Azért, mert a pendrive-on nincs TRIM
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #73971 üzenetére
Netán előírás, hogy ilyen tetű lassú pendrive-ot kellene használni WTG-hez...?
Nem, mert lehet nyilván gyorsabbat is. Ahogyan vannak pl. ilyen és ilyen pendrive-ok is hivatalos WTG minősítéssel. Vagy, ha már (belső) SSD, akkor opció nyilván ilyen célra a külső SSD. Sőt, a linkelt sorozat még a TRIM-et is támogatja USB-n. Na meg itt a fórumon is használnak többen külső SSD-t ilyen célra (példák). Ahogyan én szintén, de még 2,5"-os 5400-as külső HDD-t is. Utóbbival ugyan lassabb a Windows, ami nem meglepő, mert nyilván egy laptopban lévő HDD-vel is SATA-n. Viszont, ha kellően gyors a háttértár, akkor mindkét csatlakozási módnál gyors lesz a rendszer működése, ahogyan a fordítottja is igaz.
-
Nem tudom jól értelmeztem a problémádat, ezt dyndns nélkül szerintem nem is lehet kivitelezni. Vannak ingyenes és jó szolgáltatók, én még nem mélyedtem el benne nagyon de pl. a nagyobbik fiam web, ftp szervert és egy pc alapú biztonsági kamerarendszert üzemeltet otthon és bárhonnan bármikor mindent elér, okoseszközről és pc-ről is, teljeskörűen. Még feltétele egy állandóan működő pc, nála ez is megvan.
-
törölt tag
Az ablak kereteket hogy állítom át vékonyabbra?
-
mpo
veterán
válasz
Doky586 #73966 üzenetére
Ha tévére szeretnék küldeni filmeket PC-ről, akkor elegendő-e a Média-adatfolyam bekapcsolása otthoni hálózaton vagy nekem is kell a Webdav naprakész W10 Home esetén?
A routerben van-e olyan beállítás, ami a biztonságot csökkenti és felesleges a fent leírtak + (képeket Android mobilról tévére) eléréséhez?
-
Zola007
veterán
Thunderbird helyett keresek levelezőprogramot asztali gépre, ami tartalmaz gmail-naptárt kezelni tudó modult is
-
válasz
Darth_Revan #73972 üzenetére
Minek a 64bit?
- 2TB-nál nagyobb HDD-ről akarsz bootolni?
- 3GB-nál több RAMot akarsz használni?
- kb 10% tárhelyet akarsz elveszteni? -
Cs1csó
titán
válasz
Leírnád a táblagép pontos típusát? A honlapján, vagy a guglin lehet van erről valami infó. A táblagépekhez nem értek de a 64 bites telepítőt ezen a táblagépen hoztad létre? A bios-ban ha be tudsz lépni nézd végig a beállításokat, lehet találsz valamit.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Nagyon sok régebbi (pl. az én Miix 2 8"-osom) BIOS-a sem képes 64 bites módban üzemelni, így a 64 bites Win sem telepíthető rá. Passz....
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott egy Windows10-es tablagep. X64 CPU van benne, de az OS 32 bit-es. Szeretnek 64 bites os-t feltenni, azonban 32 bites telepitovel rendelkezo pendrive-ot latja a bios, de a 32+64 bit, illetve 64 bit telepitovel ellatott pendrive-okat viszont nem.Mi lehet a gond? Eselyes hogy 64 bites CPU ellenere a bios-ban tiltva lenne 64 bites is?
-
válasz
King Unique #73965 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
Doky586 #73966 üzenetére
>A 'kezelés' szó alatt mit értesz ?
Például ha a NAS-ra telepítek új appot és annak szüksége van portnyitásra. Mondjuk engedélyezni akarom rajta a VPN-t (PPTP), amihez "ki kell nyitni" a 1723-as portot.
>Portforwardot manuálisan is be lehet állítani
Mint írtam, a router (ami mögött van a NAS), az ország másik végén van, nem férek hozzá. És nincs ott senki, aki routert tudna konfigolni.
-
válasz
King Unique #73965 üzenetére
"a WinPE ≠ WTG"
..hát ezt nem tudtam, sry.
-
A webdav az SMB (windows filemegosztás) biztonságos alternatívája.
A 'kezelés' szó alatt mit értesz ? Html felületes admin beállítást?
Portforwardot manuálisan is be lehet állítani, sőt jobban mint upnp-vel.
Pl a külső és belső portszám eltérő lehet kézzel beállítva vagy csak egyetlen dedikált ip címről érkező csomagokat forwardolja csak.. -
King Unique
titán
válasz
Doky586 #73941 üzenetére
Ja, csak éppenséggel a WinPE ≠ WTG...
Az előbbi rendszerint egy lebutított, korlátozott funkcionalitású rendszer, illetve működés szempontjából hasonló a Live Linuxokhoz. Ellenben az utóbbi egy teljes értékű Windowst ad és kb. ugyanúgy használható, mint a normál módon (SATA) telepített. Az meg egy dolog, hogy a linkelt WinPE tartalmaz számos beépített szoftvert, de normál módon telepíteni újabbakat már nem lehet rá. Viszont a WTG-nél nyilván igen és attól, hogy egy alap Windows-telepítés nincsen megszórva külső programokkal, még lehet rá ilyeneket telepíteni szabadon seperc alatt. Az meg a másik, hogy utóbbi nincsen megpiszkálva sem, egy tiszta lemezképből létrehozható. Ellenben a neten fellelhető, a linkelthez hasonló WinPE rendszerek mind házilag összebarkácsolt nem hivatalos tákolmányok... Ugyan attól még lehetnek többé-kevésbé jók és használhatók pl. diagnosztikai és adatmentési célra, de mindennapi és komolyabb szintű használatra már nem igazán alkalmasak. Pláne, hogy pl. az asztali felületük is rendszerint meg van piszkálva, erővel vissza van "hetesítve", egy gépházat sem lehet megnyitni, a netet belőni is macerásabb stb. Ellenben a WTG-nél nyilván nincsen megpiszkálva a rendszer és akár mindennapi használatra is megfelelhet.
-
takessz
senior tag
Sziasztok találkoztatok már ilyennel net egyszer csak elszáll gép újra indítom és újra van Hálókártyának nem lehet gondja mert a gép automatikusan nem indul újra szerintem valami win 10 hiba lehet!! Legfőképpen játéknál jön elő vagy ha töltök lefelé Kábelt is cseréltem már UPC-nél nincs gond!!
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Hardver csere előtt állok.
Cserélném az alaplapot+procit+ ramot.
Mi a menete az új kulcs kérésének?Előre is köszönöm.
-
Syl
nagyúr
válasz
Doky586 #73957 üzenetére
Webdav ügyben már futottam pár kört (itt is), de feladtam.
Tudom, hogy az UPnP az ördögtől való, de mégis hogy oldanád meg, hogy az ország másik végében található irodában a NAS-t tudd kezelni? Mindig felhívok valakit, hogy indítson egy teamviewert, hogy tudjam bactatni a router admin felületét? A router admin netre kipakolása nem opció. Ahogy az állandó TV futás sem.
Ha van ötleted, szívesen fogadom. -
-
-
Nem sikerül PPTP VPN-t beállítani a win10 alatt.
Win7 használatakor nem volt ilyen gondom.
Sikerült már valakinek ilyen kapcsolatot használnia? -
quailstorm
félisten
válasz
profit #73946 üzenetére
Az a tablet egy PC. Bármit megcsinálhatsz vele, mint egy 64GB háttértáras PC-vel.
Létezik memóriakártya, NTFS junction, külső HDD, meg minden. Ha elég bolond vagy, még játszani is lehet rajta... -
junior11
veterán
válasz
King Unique #73922 üzenetére
Köszi, a MiniTool segített.
-
-
törölt tag
Az ablak kereteket hogy állítom át vékonyabbra?
-
válasz
anorche1 #73932 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy minek készíteni ha készen is letölthető sok extrával, nem olyan amin csak a win filekezelőjét tudom futtatni..
-
King Unique
titán
válasz
anorche1 #73932 üzenetére
"A media creation tool -lal készített iso -val próbáltam."
Pont ez a gond, mert a Rufus az ESD ISO-knál nem ajánlja fel a WTG opciót. Ahhoz standard ISO kell, amit a Microsoft weboldaláról lehet letölteni böngészős trükközéssel, vagy pl. a TechBench weboldaláról, amely utóbbinál szintén a Microsoft szervereiről történik a letöltés. Vagy másik opcióként meg lehet próbálni pl. a WinToUSB-vel is, annál elvileg ESD ISO-val is működik. De azért a WTG-nél az is fontos, hogy az USB-s hátértár megfelelő tárolókapacitású és kellően gyors legyen.
-
Sukta 95
aktív tag
sziasztok! az mitol lehet, hogy inditasnal nem ker jelszot, de ha csak lehajtom a laptopot, majd fel, akkor nem enged be csak jelszoval. korabban mar beallitottam a netplwiz paranccsal a szukseges dolgokat, mukodott is, majd egy frissites utan a leirtakat tapasztaltam. probaltam ujra beallitani, de nem sikerult. valaki tudja a megoldast?
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10-en egy ideje az Outlook (2016) kapcsolódási problémákkal küszködik. A sárga háromszög állandóan látszik, és nehezen tölti be a leveleket. A Windows Posta ugyanilyen. Webről, telefonról gond nélkül működik. Gmail és hotmail fiókokat használok, de egyiket se tölti be. Nemrég váltottunk UPC-re, lehet ennek köze hozzá?
-
törölt tag
Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok, ez esetben bocs.
Hogyan juthatok legális, többször felhasználható (gép és alaplapcsere esetén) Win 10 Home license-hez a legolcsóbban?
Utánvéttel rendelhető kiadás kellene. Köszönöm! -
válasz
quailstorm #73931 üzenetére
Köszönöm!
-
krealon
veterán
válasz
Hokunda #73866 üzenetére
"Nem értem. Maga a képfájl letöltéshez is a tisztaszoftver felületét használtam, ott csak a Pro-t engedte, telepítésnél is, szóval a verzió különbség kizárható!"
http://www.tisztaszoftver.hu/kozoktatas.asp?akt_menu=gyik_kozoktatas
Gyakran ismétlődő kérdések a Tisztaszoftver Programmal kapcsolatban
Tájékoztató általános és középiskolák számára a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) és a Microsoft között a Tisztaszoftver Program keretében létrejött megállapodásról
A Tisztaszoftver Program keretében a KIFÜ és a Microsoft között létrejött megállapodásról az általános és középiskolák, valamint az alapfokú művészetoktatási intézmények számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:Az intézmény számítógépei számára, valamint ezen intézmények tanárai és alkalmazottai otthoni használatára biztosítja a Microsoft Windows 8 vagy Windows 8.1 operációs rendszer frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 vagy 2013 irodai programcsomagnak jogtiszta használatát.
-
krealon
veterán
válasz
#38742016 #73887 üzenetére
"Próbáltam több féle neten található programmal is alapra állítani a NTFS jogokat"
Eleg lenne a Windows sajat eszkozeit hasznalni a jogok rendbetetelere.
-
anorche1
őstag
Eddig rufus -szal tudtam Windows to go -t készíteni, most már valamiért nincs meg az opció
Próbáltam régebbi verziót is belőle, ami még biztosan tudta, de azzal sem jelent meg.
A media creation tool -lal készített iso -val próbáltam.Nektek működik?
-
quailstorm
félisten
válasz
Bogyó bá' #73915 üzenetére
Használj belőle friss verziót. Értelemszerűen nem várható el a day 1 release-től, hogy jól menjen W10-en. De ha megveszed Steamen vagy GOG-on, az már lehet jobban megy...
Amúgy igen, lehet hozzá használni új renderelő motort, amivel tudja az S3TC HD textúrákat. Pl én a Quaket se a WinQuake-el toltam ki vagy a GLQuake-kel, hanem egy DiretcQ nevű DX9-es porttal.
(#73930) Dr. 444Hertz: tudtommal csak teljes újratelepítéssel.
-
Sziasztok!
Hogy lehet Windows 10 Pro-ról "downgradelni" Home kiadásra?
Egy aktiválatlan Win10 Pro rendszer van az új gépemen, de nekem elég lenne a Home.
Ha van más megoldás, mint újrarakni teljesen, örülnék.
Köszönöm előre is a segítséget!!! -
Laraxior
titán
Nem igazán akar működni ez a megoldás továbbra is meg van hülyülve.
Melyiket kellene választani, asszem az 5-ösre nyomtam. -
pc360
addikt
válasz
internetezoo #73927 üzenetére
Azért nem értem ezt a partíciókreáló dolgot, mert ha klónoznád az ATA -> SATA közt a rendszert, akkor a program fogja megcsinálni a partíciót, ha pedig újratelepítenéd a SATA-ra, akkor meg a Windows 10 telepítő fogja ezt helyetted megcsinálni. Tehát egyik esetben sincs szükség arra, hogy te partícionálj.
-
pc360
addikt
válasz
internetezoo #73925 üzenetére
500 GB SATA winyó ami nincs partíciónálva, 250 GB szabad hely van még
Ha nincs particionálva, akkor miért csak annyi hely van rajta?
De ha úgy érted, hogy a nem partícionált, szabad részre létre tudsz-e hozni partíciót adatvesztés nélkül, akkor a válasz igen, nyilvánvalóan.
Viszont ha költözöl, akkor a klónozáshoz pont, hogy partícionálatlan részre van szüksége pl. a Macrium Reflect Free-nek (videó).
És még egy megjegyzés: inkább SSD-re költözz! A SATA-val nem érsz el minőségi ugrást, ugyanolyan trágya az SSD-hez képest, mint az ATA, még ha rá is dupláz.
-
internetezoo
senior tag
Van egy ATA winyó amin fut a Win10. Van egy 500 GB SATA winyó ami nincs partíciónálva, 250 GB szabad hely van még. Win10 lemezkezelővel tudok csinálni partíciót adatvesztés nélkül? Idővel a SATA winyóra költözne a Win10.
-
Geth
veterán
válasz
Bogyó bá' #73915 üzenetére
Pedig megy, csak kell unofficial patch, D3D11 renderer, stb
Sok régi cucchoz készített egy-egy elvetemült ember/csapat olyan nemhivatalos "kiegészítéseket", amik nemcsak futtathatóvá teszik az adott játékot, hanem valamilyen szempontból javítják is.
Van amikor ezek egy adott játékhoz elérhetőek egy csomagban, és könnyen beszerezhetőek/telepíthetőek, vagy valaki elvégzi a "frissítést" (pl. GoG), de sajnos van amikor kézzel kell összelegózni a dolgokat. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
King Unique #73922 üzenetére
A "favágó módszer" az teljesen korrekt.
-
King Unique
titán
válasz
junior11 #73916 üzenetére
A téma topikjából íme egy hasonló kérdésre a válasz. Tehát hacsak nem akarod magad szívatni dinamikus lemezzel, akkor inkább külső particionáló programmal kellene próbálkozni... Aztán a korlátolt lemezkezelő a rendszer számára létrehozott kisebb partíciókhoz sem enged hozzányúlni, míg az utóbbi programok igen.
-
junior11
veterán
válasz
Bogyó bá' #73919 üzenetére
Csakhogy azokat nem engedi, csak az "E" partíciót tudom törölni, lehet, hogy azokat csak egy teljes újraformázás törölné, de ahhoz az adatok le kellene mentenem, viszont ahhoz most nincs a külső HDD-n elég tárhely, gondolom ez nem baj, mert csak a lemezkezelőben láthatóak. Köszi.
-
junior11
veterán
válasz
Bogyó bá' #73917 üzenetére
Most nézem még a lemezkezelőben, ahogy szét van 2felé osztva D és E partícióra, ezeken belül még jópár apró többszáz MB-os particiók is vannak (régen ezzel a merevlemezzel volt vásárolva a laptop és ezen volt a rendszer, ezért lehetnek?), ezeket is törölni kell és engedi vagy ne foglalkozzak velük?
-
junior11
veterán
Sziasztok, leírná vki röviden hogyan tudom a Win10 lemezkezelőjével a HDD-n a partíciókat egyesíteni? Már nem emlékszem, hogyan is csináltam régebben. Az 1TB-os lemez 2 részre van osztva D és E. Az E partícióról már az adatokat lementettem, most üres, formázás nélkül. Az 1TB-os HDD csak egy "D" partícióból álljon. Adattárolásra szolgáló lemez, a rendszer SSD-n van. Köszi.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
quailstorm #73914 üzenetére
Nem a tabletekkel szokott gond lenni - hanem a Win10-zel, azzal is csak a CU óta: sok régi kolmi még kompatibilitási módban sem indul el sajnos (Például nagy kedvencem, az Unreal Tournament sem, pedig egy éve még játszottam vele...)
-
profit
tag
Tudok Windows XP és kisebb régi Windows játékokat futtatni Windows 10 tableten? 4GB RAM, 64GB SSD, 1TB USB HDD, friss Windows 10
-
pappesz
tag
Sziasztok!
Nemrég kalibráltattam a monitorom. Ám nem akarja betölteni a windows10 a mentett színprofilt. Hiába van alapértelmezettként állítva a már mentett színprofil. Ez a probléma akkortól jelentkezett, hogy a videokártya kimenetére még egy eszközt csatlakoztattam.
Tudnátok ebben segíteni?
Üdv
Pappesz -
Laca0
addikt
válasz
Hokunda #73908 üzenetére
Nem tudom, hogy mi ez a tisztaszoftver akció, de ahonnan kaptad a kulcsot, azt a céget, szervezetet keresd meg, hogy nem jó a kulcs. Adjanak másikat vagy tanácsot az aktiválásra. Ez a legegyszerűbb és a legtisztább.
közben utána néztem:
"A Tisztaszoftver Programban a Windows 10 és az Office 2016 programok aktiválása központi KMS szerveren keresztül történik. Amennyiben ez nem lehetséges, van arra mód, hogy az intézmény IP címe külön felvételre kerüljön az aktiváló szerverre, így az arról érkező kéréseket is kiszolgálja a rendszer. Ez ügyben kérjük vegye fel a kapcsolatot a Tisztaszoftver ügyfélszolgálattal a www.tisztaszoftver.hu oldalon található email címen.
Az intézményi IP cím beállításához fix, nem dinamikus IP cím szükséges." -
Soma01
veterán
válasz
Cs1csó #73907 üzenetére
Nem jött be. SSD van mot benn, esélytelen.
Két esélyem van még, átolvasva a lehetőségeket. Telepítő "lemezről" parancssorból "bcdedit /set {default} safeboot minimal" parancs segíthet. De nem tudom ez fog-e segíteni. Pénteken tudom majd kipróbálni. Ja, meg 3x egymás után eljátszom, hogy betöltéskor resetelem.
Illetve ezt találtam: Windows 10 stuck in infinite boot loop -
Hokunda
senior tag
válasz
Cs1csó #73907 üzenetére
Maga a tisztaszoftver licensz is kapott azonosítóval és jelszóval tette hozzáférhetővé az ISO-t (Win10pro+Office 2016 Plus) (eddig miden rendben is ment). Majd a rufus is elkészítette a bootolható pendriveot, ez is sikeres volt. A telepítés során viszont nem kért termékkulcsot, csak miután feltelepült és azóta fennáll a probléma, de ma hívom a céget, hogy ilyenkor mi van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Hokunda #73902 üzenetére
Azóta sem sikerült aktiválni? Az MS oldaláról szedd le a HIVATALOS a telepítőt: Media creation tool nevű kis programmal egyből lehet pendrive-ra is elkészíteni a telepítőt, vagy ISO fájlba is amiből Rufusszal tudsz egy pendrive-ra telepítőt készíteni. A telepítés során megadod a termékkulcsod és ha telepítő lefut akkor aktiválnia kell persze legyen internet kapcsolat.
Ha így sem lesz sikeres akkor írj emailt vagy telefonálj azoknak akiktől a kódod van és vázold a problémád.Soma01 Bootolás közben F8-at nyomva csökkentett módban próbáltátok már?
-
Soma01
veterán
Nálunk is előjött a 82%-nál megálló frissítés telítése. De nekünk már két újraindítás is megvolt és még mindig ez van. Már ott tartunk, hogy folyton újraindul a bekapcsolás után pár másodperccel. Logó --> amikor jönne a grafikus felület felvillan egy ablak, aztán jön a Windows előző verziójának visszaállítása elkezdődik és pár másodperc múlva újraindul. Ez a körfolyamat megy. USB-ről bootolva az indítás javítás nem segít. Visszaállítási pontot nem talál. A vinyón van hely rendesen kb 30 Gb. Hogy lehetne ezt megjavítani?
-
junior11
veterán
Sziasztok, próbált már vki családtagot hozzáadni a Win10 alatt a rendszerhez? Saját fiókommal vagyok bejelentkezve, 2 családtagot szeretnék hozzáadni, de ők nem szeretnének saját MS fiókot, csak néha lenne szükségük a gépre. Próbáltam hozzáadni a beállításokban, de a rendszer folyton e-mail cím létrehozását kéri, most itt nem értem, ha megadok egy mail címet, azzal az új családtag számára egy MS fiókot hoz létre (ezt nem szeretném) vagy sem? Úgy nem lehetséges hozzáadni családtagot, hogy az én fiókom alatt használná a gépet, de nem férne hozzá a adataimhoz, melyekhez nem szeretném? Vmi tanács? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest