Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
YASKATIR #74199 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
Ha felteszek egy friss buildet, akkor is lesz lehetőség saját drivert használni hozzá, vagy akkora már - rollback hiányában - csak a win sajátját sz@r driverét engedi?
Csak sejteni tudom, hogy milyen indíttatásból akart/tudott MS egy professzionális DSP kártyához saját drivert írni.
-
törölt tag
Most értünk el oda, hogy kérdés nélkül frissít új biuld-re és cseréli a hangkártya driverét amitől 192/24 helyett 48/16-on hajlandó működni a windózzal, és előző build-re visszaállás után azonnal újrakezdi a frissítést.
Mind ezt úgy tette, hogy a letöltő ablakkal a háttérben, -80dB-ről felszaladt a kártya kezelő felületén a master hangerő +10dB-re, "MAGÁTOL".
Amit egyébként csak egér kurzorral, vagy egy mezőbe történő decimális érték beírásával lehet bármerre állítani, és teljesen független a Win saját fő hangerejétől, vagy bármilyen bill. gomb-tól/scroll-tól.Még beavatkozni sem engedett egér kurzorral ezután, majd 1x csak újraindult, és frissített miközben dolgoztam...
Egy nagyon picit úgy érzem, hogy ez nem lehet véletlenek egybeesése, vicc-nek meg elég durva.
-
Geth
veterán
válasz
worxland #74196 üzenetére
Hibának nem nevezném, csak a TV gyártók rátolnak minden "javítást" a képre, amikor ezekre semmi szükség nincs. Ez a PC mód igazából csak kikapcsolja ezeket, és azt kapod amit kell.
Ezen kívül a color range-re érdemes ránézni (RGB esetén full vs limited).Egyébként nem biztos, hogy eredetileg itt most ez a probléma. Simán ki kéne tudni választani az 1080p-t mint HDMI felbontás. A túloldalon a TV mód én úgy tudtam, hogy csak a képfeldolgozást változtatja, a felbontást nem.
-
Syl , Geth:
Köszönöm szépen! -
Geth
veterán
Hát annál azért picit több.
Pl. kollégám a Plone-t WSL alatt próbálta ki, és csak később migrálta át egy linuxos szerverre.
A lényeg, hogy ha valami linuxos dolgot kell kipróbálni, megnézni hogy működik, akkor elég gyors alternatíva lehet, nem kell másik erőforrás (gép, server, stb), nem kell VM-et indítani, nem kell átbootolni. -
Geth
veterán
Én ssh-ra/git-re használom, sh scripteket írok/tesztelek alatta, sőt egyre többször forgatok ott, kényelmesebb
Illetve most a wildfly+node kombóból is utóbbit rábízom.
Szóval a használhatatlantól szerintem igencsak messze van, én fejlesztésre is használomTehát fogalmazzunk úgy, hogy Neked nem sikerült
-
King Unique
titán
válasz
cr4sh- #74180 üzenetére
A formázás opció nem működik, utána nem lehet továbblépni, mint pl. ennél és ennél a videónál? Ezt a Windows-partíció létrehozása Mac számítógépen leírás is említi.
If you see a partition alert while using Boot Camp to install Windows
Ha valami Mac-specifikus problémáról van szó, akkor azt lehet inkább pl. az Apple notebookok topikban kellene tovább fejtegetni. Ott használnak többen is Windowst Boot Camp megoldással.
-
cr4sh-
tag
Ismét megakadtam.
Továbbra is bootcamp assistant-al szeretnék, win 10-et telepíteni mac-re.
https://youtu.be/Hmm9Q-T0oTo?t=233
Idáig eljutok, és a licence elfogadása után nem kedzdi el telepíteni, mint a tutorialba, hanem megkrédezi, hogy visszaállítás lesz, vagy új telepítése. A visszaállítást természetesen nem engedi, az új telepítésénél, meg megkérdezi, hogy hova szeretném telepíteni, természetesen kiválasztom, a bootcamp által létrehozott partíciót, és kiírja, hogy nem tetszik neki. Innentől nincs további lehetőség. Valaki tudja, hogy miért nem úgy telepítődik nekem, mint bármelyik tutorialba?? Köszönön előre is. -
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L850-13M típusú laptopom. Ezt gyakran rákötöttem a régebbi LG 32LK430 tévére HDMI kábellel, működött is megfelelően, 1920x1080 felbontáson. Viszont az új TV, egy 32LJ500V esetén kiválasztom az 1080p-t, de így nagyok az ikonok és a kezelőfelület is. Beállítani kézzel az AMD CCC-ben csak 1680x1050-re tudom.
Mit rontok el? Hogyan tudnám beállítani 1920x1080-ra?
-
King Unique
titán
válasz
#86564352 #74175 üzenetére
Nem mintha eddig annyira égető lett volna a hiánya, illetve pl. a számológépnél és az Edge-nél most is működik. De legalább ugye a Windows 10-et fejlesztik, még ha bizonyos újításokra várni is kell egy ideig. Ellenben a korábbi Windows-verzióknál, pláne némelyiknél (...) már nem feltétlen ez e helyzet. Sőt, vannak olyan dolgok, amelyeket egyik-másik már a néhány évvel ezelőtti megjelenéskor sem tudott és most 2018-ban sem, ahogyan fejlesztések híján a jövőben sem fog...
-
vlevi
nagyúr
válasz
#86564352 #74175 üzenetére
Nem lenne baj azzal, hogy az UWP appot csak 1 pld-ban lehet futtatni, ha az UWP-t ott használnák, ahova való. Telefonon, tableten, érintős környezetben. De, mivel a telefon kimúlt, az ARM-ot futtató surface pedig inkább csak halva született, ezért nem sok felhasználási területe maradt az UWP-nek. Talán még az XBOX-t tudom, ami futtat UWP appokat. De nem tudom, hogy mennyire rendszeres az, hogy valaki az XBOX-át alkalmazások futtatására, pl. levelezésre, facebookra, időjárásra, bankiutalás, könyvolvasás, és hasonló, a telefonon megszokott tartalomfogyasztási feladatokra használná.
Tehát az UWP is kvázi használhatatlan, mert úgy járt, mint az őserdei állatok, kivágták alóla a fát. Namármost, vagy megtanul más környezetben életben maradni, vagy pedig reszeltek neki. Asztaligépes környezetben pedig elvárás, hogy több példányban fussanak a programok, habár mondjuk egy levelezőtől ezt nem várom el, de akár mondjuk egy rajzolóprogitól, file managertől adott esetben igen. Telefonon csak azért nem elvárás, mert úgysem nagyon fér el, és a tapicskolós felület alapvetően lehetetlenné teszi 4-5 alkalmazás közötti váltogatást, ésatöbbit. -
törölt tag
válasz
King Unique #74174 üzenetére
Arra próbáltam utalni 40 ezres Ablakok nevű op. rendszer reklámozott UWP Paintből nem tudsz két ablakot megnyitni. Win10 megjelenése után közel 3 évvel most elvileg menni fog. Hurrá...
-
King Unique
titán
válasz
#86564352 #74167 üzenetére
Ennyi erővel a legelső verziót is kb. ennyiért árulták a store-ban, de OEM formájában a Home és Pro kiadások nyilván olcsóbbak voltak akkor és most is... A még mindig élő potyázási lehetőségről már nem is beszélve...
Aztán az meg a másik, hogy az évi 2-ből egy-egy új build nyilván nemcsak a kommersz újításokból áll, hanem vannak egyebek is, ahogyan kevésbé reklámozott, de ugyanakkor hasznos funkciók szintén. Elég csak a CU-ra gondolni, amelynél nyilván megint nemcsak a Paint 3D és társai volt az extra, hanem voltak egyebek is: [link], [link]. Ahogyan az MBR2GPT, pendrive-oknál több partíció kezelése stb. szintén. Szóval nagy valószínűséggel a 1803-as verziónál sem csak a több példányban futó UWP appokból fog állni a teljes lista... Aztán az meg a következő, hogy anno a Windows 7-et és a 8-at / 8.1-et is meg kellett 1x venni hasonló áron az adott kiadástól függően. Viszont azoknál utána ennyi újítás, ennyi új funkció ingyen korántsem volt...
-
törölt tag
1803 verzióban már több példányban is meg lehet majd nyitni UWP appokat. 2018-ban bámulatos fejlesztés 40-80 ezer forintért, köszi MS.
-
-
seger
addikt
Kellene egy gyors segítség!
Win10 home rendszer, hálózatra kattintva nem látják egymást a gépek. Eddig működött, most valamiért nem. 14 gépből 1 gép van amin jó. Mit nézzek meg? Hálózati felderítés be van kapcsolva. File és nyomtató megosztás is.
Köszönöm! -
jokeph
nagyúr
válasz
skitzoo #74161 üzenetére
Minden driver/eszközillesztő helyesen feltelepült ?
Esetlegesen nem ártana egy mem-test sem.
Illetve a CPU rendesen a helyén van ?
Mivelhogy az tud érdekes hibákat produkálni... meg a csavarozható, túlfeszitett cpu hűtők.
Csak mert a CPU-ban rengeteg minden van, többek közt a memória-vezérlő is.
-
"a régi gépemen (Vista) se használtam az alvó módot, hibernálást ... Fél percet kibírok az indulásnál"
De van aki használja az altatást, hybrid alvást..
Pl már 2 órája fut egy számítási folyamat (pl videotömörítés) és még csak a számítások felével van kész de el kell menned a laptoppal vagy szóltak hogy az építkezés miatt a munkások lekapcsolják a vellanyt fél óra múlva az asztali gépedről, akkor most vagy elvesztesz két órányi munkád vagy benyomod a hybrid alvást és az áramszünet után minden folytatódik tovább, semmi nem vész el mint kikapcsolásnál. -
-
YASKATIR
senior tag
Ja, szakmai forum.. "szarware", "malware" "iobit irja a drivert" "nincs ertelme frissiteni"... Ha ilyen a szakmai forum, akkor milyen a nem szakmai forum?
Szanalmas, innentol tenyleg nem reagalok semmire, mert nincs ertelme ennyi "szakerto" kozt, akiknek arrol sincs fogalmuk, hogy mi az a malware de azert szakertenek ezerrel
-
skitzoo
senior tag
Szaisztok!
Olyan problémám lenne hogy, feltettem egy teljesen új gépre a Windows 10-et. És skb 5-10 perc után egyből kékhalált kap a gép. Mi lehet a probléma? 120GB SSD/4GB DDR4/ Intel Pentium G4400. -
pc360
addikt
válasz
YASKATIR #74154 üzenetére
Ha még egy tiszta, portable szoftvert terjesztgetnél, de sajnos nem. Ettől nem mi válunk szánalmassá. Az a gond az ilyen szoftverekkel, hogy általában több bajt okoznak, mint amennyire hasznosak. Ténykérdés. Tévesen listáznak újabb drivereket, hogy úgy tűnjenek, mintha valóban találtak volna frissítést stb., és ez a dumb usereket - mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja - megerősíti abban, hogy valóban csodatévő szoftverre tapintottak.
Azért, mert te lustaságból nem vagy képes összeszedni a gépedhez illő legújabb drivereket, attól még nem más a hülye, ha ilyen szarware-eket nem alkalmaz. Hiába próbálod itt összemosni a dolgokat, hogy még a fogalmakkal se vagyunk tisztában. Hogyne lennénk.
Fogd fel, hogy nincs értelme a driver-frissítgetésnek! Egyedül a VGA-driver az, amit az egyszeri játékos jó, ha frissen tart, és ezzel kifújt. De arra meg ott van a két gyártó weboldala, illetve már mindkettő automatikusan frissíteni tudja magát, ha engedélyezve van ez az opció.
Az utóbbi nemtom hány hozzászólásban próbálták a többiek a fentieket érthetően elmagyarázni neked. Pontosan azért kaptad ezeket a véleményeket, mert egy szakmai fórumon nem szokás kétes szoftvereket terjeszteni. Az lenne az igazi szakmaiatlanság.
-
YASKATIR
senior tag
Ja malware.. annyira szanalmasak vagytok es ez allitolag egy "szakmai" forum, nem a hvg tech komment szekcioja... Itt okoskodtok, mikozben olyan alap fogalmakkal sem vagytok tisztaban, hogy mi az a malware, es mi a whql. Az mar csak hab a tortant, hogy probaltok mindent osszemosni mindennel, hogy a vegen ugy tunjon, baromi nagy szakertok vagytok
-
-
mpo
veterán
Egyrészt sokat megy a gépem (egész nap ülök, fárasztja a szemem, még jó monitorral is) és amikor lekapcsolom, akkor jó ideig nem kapcsolom be.
Ez a gépem kevesebbet fogyaszt (SSD, a HDD meg lekapcsol ha nincs dolga), a monitor 2 perc után kikapcsol, ezért nem teszem alvó módba, ha fél órát nem használom.A másik oka, hogy a Windows 10 a kezdeti időkben, se az alvó mód, se a hibernálása nem úgy működött, ahogy nekem tetszett volna.
-
svgyula
addikt
válasz
YASKATIR #74110 üzenetére
"Szerinted viccbol irjak a drivereket?" Nem az adataidért cserébe................ Minden frissítés keresés/letöltéskor elküldi a szeretecsomagot
(#74132) twofatcat
Én az IO bit-et egyszer próbáltam ki ~3 éve újratelepítés lett a vége mert nemcsak elbaltázott mindent és belassította a gépet hanem még kb 10 különböző "fontos"programot felrakott kérdés nélkül! Nem volt kedvem ezeket órákig gyomlálni és újtahúztam DE!! az D: adat partición még így is otthagyta a "lábnyomát"
és ha nem figyelek simán visszamászott volna az indítómenübe, Ugyanis oda is létrehozott magának könyvtárakat! Na ennyit ezekről a szemetekről! -
Geth
veterán
Mit jelent, hogy nem lehet alvóba tenni?
Nem csinál semmit altatásra?
Magától nem megy el alvóba?
Elalszik, csak kb. rögtön felkel?
Lehetne azért ezen pontosítani...powercfg
releváns kapcsolóit nézném meg: requests, requestsoverride, lastwake, waketimers.(#74142) mpo: én a 2mp-et is ki tudom várni
Nem tudom miért jobb félpercet várni, ha lehet majdnem semmit.
-
-
King Unique
titán
válasz
cr4sh- #74138 üzenetére
A megfelelő Windows-verziónál a Microsoft weboldaláról az MCT tölthető le, majd azzal az ISO-fájl. De a böngészőben trükközve akár ez esetben is megoldható az ISO közvetlen letöltése. Viszont Linux és macOS rendszereknél eleve nem futtatható az MCT, tehát azoknál a direkt letöltést fogja felajánlani a weboldal. Ahol a "Windowst 10" opció, majd utána a nyelv kiválasztása után normál esetben működnie kellene a lemezképfájl letöltésének. Ami a 1709-es verzió 64 bites magyar nyelvű változatánál ~ 4,2 GB méretű. Az angol pedig ~ 4,4 GB.
Ha esetedben nem működik az előbbi, akkor próbáld pl. a TechBench weboldaláról, ahol szintén a Microsoft szervereiről történik a letöltés.
A Windows Macen pedig a Boot Camp segítségével telepíthető. Tehát hagyományos módon elvileg nem fog működni!
-
cr4sh-
tag
Sziasztok,
Olyan próblémám van, hogy szeretnék mac-re telepíteni win 10-et, és elvileg ez egy pofon egyszerű művelet lenne, ezer egy tutorial van yt-on róla. Csak hogy, én a 0. lépésnél elhasalok, amikor le kellene tölteni a telepítő fáljt, a microsoft oldaláról. Elvileg a legördulő listából kellen kiválasztani a windows tipusát, ehelyet én csak egy 170 megás fájl-t tudok onnan letölteni. Próbáltam torrentről másik iso fájl-t leszedni, de azzal se siekrült a telepítés, ezért inkább arra gondoltam, hogy kiderítem, miért nem a telepítő fájl-t tölti a hivalatos oldalól. Minden segítséget köszönök előre is. Üdv -
Tidus
addikt
Sziasztok.
Alvó állapotba nem tudom helyezni a gépet, pedig nem állítottam át semmit. Egy ideje nem lehet alvóba tenni.
Valami ötlet beállítás?Köszi.
-
mpo
veterán
Szégyellem, de nem tudtam, mi az a vérpistike.
Itt a definíció:
[link] -
törölt tag
válasz
YASKATIR #74118 üzenetére
A kedvenc programod honlapján szerepel a cikk linkje mint önreklám.
Olvasd csak a kommenteket és csomó más véleményt, ha linkelném neked az összes iobit problémás topikot a netről rámenne a napom.
Bevásárolták magukat a kínaiak, de nem kínai cég? Leírják világosan kínai jog vonatkozik, de nem kínai cég?
Vicces vagy.
Többszáz komment a neten, hogy driver booster hazavágta a rendszerüket nem mérvadó?
Vicces így a vergődésed, egyedül abban értünk egyet zárjuk le a felesleges vitát, kicsit azért aggasztó ilyen véresszájú fanatikusan véded ezt a programot. Te használd, de laikusoknak káros ajánlani szakmai topikban ilyeneket.
"A gyarto oldalarol csak abban az esetben erdemes drivert leszedni, ha valami sehogy sem akar mukodni, mert szinte mindig, minden outdated (esetemben a Intel 620-as driver majdnem 1 evvel van lemaradva az intel aktualis driveretol)"
Éppen hogy a gyártó hivatalos oldala ajánlott Windows Update mellett. Intel 620 driver javíts ki ha rosszul kerestem, ezen az Intel honlapján lévő 620 driveren mi van egy évvel lemaradva? Friss ropogós a legutolsó és az azelőtti is december végi. 5500 is tessék ott van. Leszakad a kezed a nagy munkában párat kattintani a gyártó hivatalos honlapján? Másrészt az átlagnak bőven megfelel amilyen ütemben a Microsoft adagolja a drivereket automatikusan minden izé nélkül. Abból van a legtöbb baj, amikor a vérpistikék hangos tanácsaira felraknak mindenféle booster, cleaner cuccot.
Téma lezárva részemről.
-
mpo
veterán
válasz
YASKATIR #74130 üzenetére
Nem vitatkozni akarok veled, de pont azért írtam (mellékeltem) ezeket, hogy semmilyen módon nem jelzi a Windows az újabb drivert, hiába van egy hónapja a catalogban, a gyártó oldalán se a legújabb van.
Ezek után én meg a Driver Boosterre bízzam magam, mert szerinte újabb van, amikor nincs gondom a géppel? -
YASKATIR
senior tag
A windows update-be se kerul be minden whql driver, ha igy lenne, akkor sokszor elszarodna a rendszer, mert rengeteg gyarto csak kitolja a drivert de nem teszteli rendesen (lasd realtek). Meg szerintem te se akarsz minden 2. nap drivert telepiteni es gepet ujrainditani, pusztan azert mert kijott egy friss whql driver es a windows leszedi update-rol valamelyik cuccodhoz
Arrol pedig fogalmam sincs, hogy mi alapjan kerulnek be a driverek a windows update-be a whql minosites utan
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy egy Samu laptop egyik napról a má(ra)sikra nem ismeri fel az usb-s vezeték nélküli egeret, illetve az usbset sem. Sárga felkiáltójeles az eszközkezelőben, és azt írja, hogy nincs hozzá driver...
Természetesen az egerek jók, több gépen is próbáltam, illetve ezen a gépen is próbáltam több vezetékes és vezeték nélkülit is. Természetesen próbáltam frissíteni az eszközkezelőben a drivereket, de azt írja, nincs frissebb...
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Windows telepítés miket érdemes állítani (kikapcsolni/bekapcsolni)?
-
YASKATIR
senior tag
Pedig van ujabb whql driver, a Realtek High Definition Audio (HDA) R2.8x (8356) WHQL a driver booster pedig ezeket nezi, az pedig ismet nem a driver booster hibaja, hogy a realtek elszart valamit az utolso driverben
Nem minden whql driver kerul fel a gyarto oldalara. Ez a 8. update a te verziod ota es egyebkent fent van a Microsoft Update Catalog-ban is
-
movax
őstag
válasz
pendre54 #74122 üzenetére
"rábízza a felhasználóra"
Na ja. És akkor Felhasználó eldönti, hogy neki aztán márpedig a ma délelőtt kijött hang- vagy videó-driver kell és harciasan fel is teszi. Aztán Felhasnzáló windows 10-es rendszere szépen megborul, percenként fagy, dobja a kékhalált stb., Felhasználó meg nem tudja, miért van, de idejön a fórumra, hogy "nem megy a windows, mijabaja". Közben meg elképzelhető, hogy a megborulás oka pl. az a Realtek driver, amit erőszakkal frissíttetett ezzel a Boosterrel a gyártói honlapról (miután a windows update nem ajánlott neki frissítést), holott bőven jó lett volna neki az Acer, a HP, vagy a Lenovo, vagyis a gépe gyárja által szállított tavaly januári STABIL (!!!!!!) driver, amihez képest a mostani, legfrissebb semmivel nem tud többet, de csrébe legalább instabil, mint az állat. De nem, mert Felhasználó Driver Boostert használ, oszt az jobban tudja, így olvasta a fórumon. Na ez a bajom vele.
-
mpo
veterán
válasz
pendre54 #74122 üzenetére
Már uninstall volt a Driver Booster. ezért nem tudom mellékelni, mit mutatna.
Csak kerestettem vele, aztán megnéztem a gyártói oldalakat és nem passzolt vele. Miután mindent kézzel megcsináltam, még mindig egy rakásra azt mondta elavult.
De én ezt használom és nekik (Intel) jobban hiszek.
Így vagyok az alaplappal is (Gigabyte).
[kép] -
Már a Win 7 alatt is használtam a Driver Boostert, mint ahogy 2015 augusztusa óta, a Win 10 alatt is, nekem soha nem okozott még problémát. Persze nem ész nélkül, lefuttatom időnként megnézem, hogy mit talált, azután eldöntöm, hogy frissítem az ajánlott cuccot, vagy nem. A lényeg, hogy semmit nem telepít fel önhatalmúlag, rábízza a felhasználóra, van lehetősége utána nézni, ha akarja.
Mivel tavaly októberben lett tisztán újratelepítve a Win, mostanában nem igazán használtam, de most kíváncsiságból lefuttattam. Kettő darab drivert ajánlott fel, mindkettő a hangillesztőkkel kapcsolatos.
Így néz ki az egyik, kíváncsi vagyok akkor véleményedre, hogy mi a probléma, az általa ajánlott újabb verzióval.
Hozzáteszem, hogy én ezeket nem fogom most frissítgetni, de ennek az a prózai oka, hogy én egy TEAC UD-301-es, külső USB-s DAC-ot használok. -
YASKATIR
senior tag
Latom te is a hasonlo szintet kepviseled, mint twofatcat, szoval ismet leirom, felesleges irnotok barmit is, mert en innentol nem fogok erdemben reagalni egyik hazudozo, szakmaiatlan frocsogesre sem
Majd visszaterunk erre a beszelgetesre 5 ev mulva, addigra talan felnottok es felfogjatok azt, hogy mit jelent a whql minosites
-
SP4C3
veterán
válasz
YASKATIR #74115 üzenetére
Tényleg, szerinted a levegőből kaptam? Kipróbáltam, mert a sok agyatlan alkalmatlan f@sz úgy Istenítette a drájver búsztert, meg az összes ájóbit sz@rware-t, mintha az lenne a legelső software win telepítés után. Meg voltam vele elégedve, mit ne mondjak. De te csak használd ezt az utolsó bloatware-t az engem nem érdekel, csak aztán majd jönnek picsogni a vérpistik, hogy recseg a hang, meg az amúgy is reklámokkal telezsúfolt windoes tízen dobálja a retek adware, hogy ezt vedd meg, azt vedd meg, bonzi buddy kórtána mellé apjakasza... De azt majd elfelejti elmesélni, hogy valaki ajánlotta neki ezt a telibeqrt programot, felrakta és jó volt, aztán gondolt egyet és frissítés meg telemetriázás közepette még ez a phos is befrissített neki egy hibás driver-re, mert az iobit-nél nem láttak rendesen és benézték a rossz drivert és kiküldték a kismestereknek, akik lusták, mint a 70 éves lópikula és ő bezony nem fog 10 driver-t egyesével feltenni, inkább eszi a sz@rt és két kattintással el akar intézni mindent, aztán meg megy a csodálkozás, hogy bakker valami nem működik, kékhalál... Na de mind1, hagyjuk a témát. Ja meg kettőnk közül te vagy te a hazug elvakult idióta, nem én. Részemről téma lezárva. ..!.,
-
YASKATIR
senior tag
válasz
#86564352 #74116 üzenetére
Igencsak vicces vagy, hogy idelinkelsz egy 2013-as cikket
Mindossze ennyit talaltal?
"ami elrontja a géped az nem malware?"
Nem, nem malware. A windows update is tonkrevaghatja a geped, szoval a windows update malware?
"Vagy csak írd be google-be: "
Vagy ird be a google-be, hogy ccleaner problems, vagy windows update problems vagy potplayer problems vagy 7zip problems vagy barmilyen tetszoleges "problems" es talalni fogsz legalabb 10 olyan embert, akiknek allitolag tonkrevagta az X program a gepuket.
Vicces is lenne, ha egy olyan program rontana el a gepet, ami WHQL drivereket rak fel (ti tisztaban vagytok egyaltalan, hogy mit jelent a whql?)
"Milyen órákat vesztegetünk? Win10 magától felismer 99% ismert hardvert."
Az ugye megvan, hogy en sosem allitottam mast, en azt mondtam, hogy a windows update-es driverek honapokkal vannak az aktualis whql driver mogott (mikori is az utolso windows update-es HD 5500 driver? Tobb mint 1 eves, mikori a legutolso whql driver? 2017 november).
A bemasolt dologgal pedig az egvilagon nem bizonyitottal semmit (szerintem nem is erted, hogy mi van leirva, csak latod, hogy "china"), mivel egy amerikai ceg, amibe bevasaroltak magukat a kinaiak, es nem egy kinai ceg, amit ide sikerult hazudnotok
Bar mit is varok egy olyan embertol, aki szerint minden malware ami elrontja a geped
Meg a malwarebytes is malware mivel elofordul, hogy olyan fertozott fajlt torol, ami bedonti az egesz rendszert.
(#74117) movax: Ha az az ember szamlaval adja a a ramot meg a cpu-t akkor igen, mivel itt ez tortenik. Ismet leirom: whql.
En itt be is fejeztem, mert ez mar nevetseges, ovodas szint.
-
movax
őstag
válasz
YASKATIR #74110 üzenetére
A driverek beszerzésének három megbízható útja van: a gyártó honlapja, az oem-honlap és a windows update. Minden egyéb olyan, mint itt az egyik fórumos kolléga, aki saját weboldaláról közvetítőként ajánl letöltésre a gyártói oldalakon is könnyen elérhető ingyenes szoftvereket. Te vennél a számgépbolt ajtaja mellett álldogáló fickó zsebéből memóriát vagy procit? Ez egy bizalmi kérdés, alapvetően.
-
törölt tag
válasz
YASKATIR #74115 üzenetére
Érdekes módon lassan heti szinten nyafognak az emberek nem működő hardver miatt a szar Windows 10-t okolva, pedig ők aztán boosterrel frissítettek. Iobit oldalán az ajánlásukként valószínűleg szponzorált megvett PR cikk kommentjeit is érdemes átfutni. Vagy csak írd be google-be: "driver booster problems" számtalan hozzászólás hogy tönkrevágta a gépet, ami elrontja a géped az nem malware? Milyen órákat vesztegetünk? Win10 magától felismer 99% ismert hardvert.
Nem kínai? Csak azért mert USA-ban is be van jegyezve, attól még kínai. Ha nem kínai akkor szerinted a honlapjuk legal részén alul miért olvasható ez:
If you live outside of the United States, the terms of this Notice shall be governed by the laws of the Hong Kong Special Administrative Region of the People’s Republic of China.
Úgy tűnik kettőnk közül te vagy a fogalmatlan...
-
YASKATIR
senior tag
válasz
#86564352 #74111 üzenetére
Miert az olyanok probalnak meg okoskodni a driver booster-el kapcsolatban, akiknek fogalmuk sincs rola?
Ember, ez a program annyit csinal, hogy megkeresi a legfrissebb WHQL drivereket a nyominger gepedhez, majd letolti es szepen felrakja silent install-al. Pontosan ugyan olyan hasznos program, mint a ninite. Elkepzelesem sincs, hogy hogyan hozod ide az idiota registry meg memory cleanereket... Persze ertem en, hogy ti szerettek orakat vesztegelni a manualis letoltesekkel es telepitessel, de az emberek 99% pont nem ilyen.
Ez a malware-ezes pedig kezd unalmas lenni, mert csak egy alaptalan hazudozas, az pedig ismet vicces, hogy az Iobit inc nem kinai, hanem amerikai ceg...
Gondolom szamologepet sem hasznaltok, hiszen lehet tollal es papirral is szamolni. Minek egy extra dolog ehhez?
(#74112) SP4C3: Ja izzadsag szag... Kettonk kozul te vagy aki hazudik, de persze, en erolkodom, hogy igazam legyen.. Nevetseges
-
Cs1csó
titán
válasz
Vigyorka #74089 üzenetére
Számos probléma lehet de a videólejátszás közbeni képszétesésre megoldás lehet a DAUM POTPLAYER (a KMPlayer korábbi fejlesztője csinálja) van 32 és 64 bites telepítője is. Telepítésnél nyugodtan tedd be a pipát mindenhova azaz minden kiegészítőjét telepítsd ezzel valószínűleg nem fog szétesni a kép.
U.I.: majd írd meg az eredményt, hogy használt e.
-
Syl
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #74100 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem szabad ilyet berakni. Azt meg pláne nem, hogy neked nem szabad.
Én csak jeleztem, hogy van egy ilyen topik, ahol szívesen fogadjuk az ilyesmit -
törölt tag
Driver booster az új registry cleaner és RAM tweaker mánia
Egyszerűen nem értem miért izgul ilyenekre a nép. Felrakom a Windows-t felismer és telepít mindent: nyomtató, VGA, gyártó honlapjáról telepítem az egér kiegészítő Logitech Options szoftverét és kész. Windows Update frissít mindent magától, vagy ott a gyártó honlapja, minden működik. Mások meg önként felrakják ezt a kínai szarkupacot feleslegesen, rosszabb esetben elrontva vagy ajándék malware-rel? -
YASKATIR
senior tag
válasz
Doky586 #74108 üzenetére
A windows update driverek eleg messze vannak az up-to-date drivertol. Lasd mondjuk nvidia vagy intel driver. bar emlithetnem barmelyik bluetooth drivert is
(#74109) Met : Miert csinalnam egyesevel magam, ha van erre kulon program, ami megsporol egy csomo idot? Kepzeld, en Ninite-t is hasznalok, mert nem fogom egyesevel letolteni a szukseges programokat... Egyebkent pedig nem a iobit irja a drivereket, ezt a hulyeseget ki mondta neked?
2018-ban tok altalanos, hogy a Windows 10 nem ismeri fel a halokartya drivert... utoljara ilyet 2006 kornyeken lattam Windows Xp-nel.
Gyorsabb lesz a net? Nem.
De, pontosabban stabilabb lett, nem dobja el a kapcsolatot2-vel több FPS-ed lesz? Talán.
Fortnite eseteben volt az 20 korul isSzerinted viccbol irjak a drivereket? Tok poenbol fizetnek egy rakast embert, hogy csak ugy viccbol neha kirakjanak egy uj drivert ugye? Mert hat a neted se lesz gyorsabb, meg 2 fps-nel tobbet sem fogsz kapni..
-
Met
nagyúr
válasz
YASKATIR #74106 üzenetére
Az hogy felesleges felrakni egy programot azért amit Te is meg tudsz csinálni.
Mellesleg kekszuális kapcsolatot létesíthetsz a csodaprogramoddal ha a win nem ismeri fel a hálókártyád és nincs neted.
Azt meg valahogy nem hiszem hogy jobb drivert írnak a boosternél mint a gyártó.Csak kérdezem, minek frissítgetni a drivereket orrba szájba az amúgy jól működő rendszeren?
Gyorsabb lesz a net? Nem.
2-vel több FPS-ed lesz? Talán.
Gyorsabb lesz az alaplapban a ram? Nem.
Tudom, jön az overpower érv, régi hardverhez honnan lehet akkor drivert találni. Itt az overpower válasz, google.
De mindegy, részemről a téma lezárva, használd ha tetszik. -
-
YASKATIR
senior tag
Mi a problema a driver booster-el? WHQL drivereket szed le, en gond nelkul hasznalom 4 laptopon es 1 asztali gepen. A gyarto oldalarol csak abban az esetben erdemes drivert leszedni, ha valami sehogy sem akar mukodni, mert szinte mindig, minden outdated (esetemben a Intel 620-as driver majdnem 1 evvel van lemaradva az intel aktualis driveretol)
(#74104) SP4C3 : "Az szeretne lenni. Egy nagy kupac malware." Egyeb fake info?
-
internetezoo
senior tag
Egy esetet leírok. Felraktam a https://smartdriverupdater.com-t csak tesztelésként. Azt írta az egyik drivera, hogy van frissebb a 10.0 verziónál a 9.0 verzió. Uninstall volt a válasz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest