- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
junior11 #153429 üzenetére
a lemezkezelőben amit ír, az nem lehet valós, a korábbi/jelenlegi "wim" fájl tuti rajta van. csak azt nem mutatja ott.
a korábban linkelt ms tool-lal el tudod rejteni, ha zavar. (ugyanazzal vissza is lehet csinálni, ha kellene, de szerintem az ms majd egy új kódon fogja kiadni a helyes patchet) -
krealon
veterán
válasz
junior11 #139618 üzenetére
Az Eseménynaplóban lenne érdemes kutakodni a terhelés indulása és leállása körüli időpontan.
Process Explorer-rel tudsz thread szinten leásni a system process lelki világába, hogy mit is csinál valójában.
[Itt] egy esettanulmány, hogy Performance Toolkit-tel hogyan lehet felderíteni a hibaforrást. -
King Unique
titán
válasz
junior11 #131795 üzenetére
Komoly!
Már csak azért is, mert általában inkább a nagy tételben terjesztőket szokták lekapcsolni és büntetni, nem a mezei home usereket, akik bevásárolnak az ilyen olcsó és kétes eredetű termékkulcsokból. De sebaj, ha legközelebb majd itt is érdeklődik valaki, hogy jogtiszta-e a 2 ezer forintos termékkulcsa, akkor lehet linkelni ezt, meg hogy a németekhez lehetőleg ne menjen ilyen ügyben. -
-
-
CirrMee
addikt
válasz
junior11 #111039 üzenetére
az MS és az Eset (mert sok AV csomagot is olcsón árulnak) is figyelmeztetett, hogy nem legálisak.
Mondjuk az EU nem hiába szólalt meg az ügyben. M$ már akkor is azt állította, hogy illegális a kulcsok újra hasznosítása, erre jött az EU, és kijelentette, hogy márpedig legális. M$ nem hozhat erre jogszabályokat, az EU meg annál inkább.
-
junior11
veterán
válasz
junior11 #108996 üzenetére
Már megoldódott, nálam volt a hiba, viszont mégkérnék vkit, aki az utóbbi időben nem mókolt a Windows update szolgáltatás beállításaiban, megnézhetné a Services-ben, hogyan voltak ezek beállítva (mert én próbálgattam korábban mindenféle megoldást, hogy működjön a dolog):
1. Bits
- ez maradhat így - Automatic (delayed start) és service status running? Az asztali gépen, ahol nem állítgattam, ott szintén automatic start, de a status stopped. Most melyik a helyes?2.
CryptSvc - automatic és running status - ez szerintem rendben van, így volt korábban is.3. wuauserv
- status running, az rendben van, viszont az asztali gépemen - ahol nem mókoltam vele, ott a startup type: Manual. Melyik választás a helyes a manuális vagy az automatikus? Nálatok hogyan van beállítva?Köszi szépen.
-
junior11
veterán
válasz
junior11 #108985 üzenetére
Nem tudom mi történt nálam, de ma 1 hét után bekapcsoltam a régi asztali gépet, és a Windows update azon sem működik rendesen, letöltés közben egy bizonyos %-nál megáll, és az áruházi appokat sem tudja frissíteni (vagyis egyet tudott, 5 maradt, azokkal semmi és a Defender telepítése is először 95%-nál, most másodszor pedig 63%-nál megállt) Frissítéseket megtalálja, még a 1909-et is felajánlotta, csak letölteni és telepíteni nem tudom (a hibakódok változóak, az asztali gépen ha jól rémlik 0xx80070003 volt).. Ezen még 1903-van, szóval még nem is a 1909 csinálja. Letöltöttem az MCT 1909et, gondoltam, csinálok egy telepítőt pendrive-ra, végszükség esetére, de az is már vagy fél órája 0%-on karikázik, eddig max pár perc után elkezdte csinálni. Vírusaim nincsenek, nemrég volt mindkét gép átellenőrizve rendszeresen, és erre odafigyelek. Mi a fene lehet a probléma?
-
Chaser
legenda
válasz
junior11 #101383 üzenetére
1903 buildet raktam fel gépekre, abban levő edge tudja, azt hittem az a legújabb ha már a build is az
szerk:
operát ezer éve használtam valamikor, de már sok éve csak chrome, tökéletesen elégedett vagyok vele, persze én is használok némi "védelmet", adguard, ublock, ghostery is fenn van, de még egy adblock plus is ( : ezekkel a legmakacsabb oldalak 95%-át is "testre tudom szabni"
viszont ez az edge már használható tényleg -
King Unique
titán
válasz
junior11 #100149 üzenetére
Akkor letöltöd az ISO-t direktben és fájlkezelős másolással rakod 1:1-ben a pendrive-ra a tartalmát, vagy a Rufus nevezetű programmal írod ki, ami amúgy szintén le tudja tölteni.
(#100151) vlevi:
Ez eddig is így volt, van külön a frissítési segéd és az MCT, ami a képen is szemléltetve van. Nincs ebben semmi újdonság és jelenleg a 1903-as MCT is nyilván letölthető, nem kizárólag csak az előbbi. Az pedig nem meglepő, hogy ezeknél nem 2 perc az upgrade, mivel először mindkettő letölti a telepítőt, majd csak utána kezdi el a build upgrade-et. Ha már egy letöltött ISO-val történik a setup.exe futtatásával, az gyorsabb. -
-
-
diablo1984
veterán
válasz
junior11 #99180 üzenetére
Nincs vírusom, a spam-es eset után is mindenen futtattam, de nem kaptam be semmit! Az első esetnél a társított bankkártyám adatait törtölten a fiókomból. A 2 lépcsős részt ma állítottam be, hogy rájöttem valaki olvasta az emailjeimet az ms biztonsági kódhoz.
Remélem csak f@sz voltam és valamelyik kétes oldalon is ezt a jelszót adtam meg és úgy jöttek rá és nem célzott volt. -
-
-
Geth
veterán
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11 #77923 üzenetére
Nem biztos. Ha pl. ide kattintasz: [link] akkor oda van írva Megjelent a Windows 10 Fall Creators Update szöveg ha ez változik akkor valószínűleg az innen letöltött MCT-vel is az friss ISO fog lejönni. Türelem. Amúgy holnap világszerte ünnepnap tehát ha nem holnap akkor inkább holnapután, ma az MSDN hálózatáról már tuti elérhető lesz.
A Softpedia az egyik leggyorsabban frissülő letöltőportál még itt is az október 18-i MCT van fent, érdemes ezt is figyelni. [link]
-
laszlohu
addikt
válasz
junior11 #77059 üzenetére
Én egyszer jártam úgy, hogy Opera mini - vel jelentkeztem be mobiltelefonon a google e-mail - re, és azt írta, hogy valaki Izraelből belépett az e-mail - embe, ugyanezt csinálta minden egyes alkalommal, amikor a mobilról beléptem, ezután inkább csak pc - ről léptem be.
-
King Unique
titán
válasz
junior11 #73916 üzenetére
A téma topikjából íme egy hasonló kérdésre a válasz. Tehát hacsak nem akarod magad szívatni dinamikus lemezzel, akkor inkább külső particionáló programmal kellene próbálkozni... Aztán a korlátolt lemezkezelő a rendszer számára létrehozott kisebb partíciókhoz sem enged hozzányúlni, míg az utóbbi programok igen.
-
Misi-67gyurc
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
junior11 #66168 üzenetére
Szerintem felesleges tiszta telepítéssel újratelepíteni a rendszert.
Nekem még a Win7-ről frissítve is gond nélkül ment, és csak azért telepítettem újra, hogy BIOS helyett UEFI-ben legyen a rendszer.
Azóta viszont, az összes frissítés rendben felment.
u.i.: A "rendben, hiba nélkül" azt jelenti, hogy a frissítés miatti hiba nem volt a rendszerben. Természetesen az összes többi apró farokság, ami lehet, az azért előfordul, de azoknak nincs köze a frissítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged