-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Csak hogy egy jó hír is legyen, nálam most ért be végre a W10. Első TP óta használtam, 10240-ig tök jól ment, majd utána szépen fogta és a winupdate-en lévő Nvidia driver felerőszakolásával halálba küldte a gépemet. Próbáltam tiltani is, nem érdekelte, a driver települt ha akartam ha nem.
Jött a gondolat hogy megpróbálom az integrált intel vezérlővel használni, de ott is voltak gondok, start menü és cortana nem érhető el, egész UI úgy ahogy van megfagyott, használhatatlan volt.Viszont a most jött update (1511; 10586.63) megjavította az UI fagyásokat, szóval gondoltam próba szerencse alapon visszadobom a videókártyát a gépbe, NV drivert felraktam, frissítésekre rákerestem, és láss csodát nem akart NV drivert feltenni. Most szépen működik, egyelőre minden jónak tűnik (koppkoppkopp). Igaz a gép jelenleg áll egy alaptelepítés+steam +itunes +chrome-ból, de eddig minden pöpec. Hang nem akad, ha ma este hajnali 3kor nem kelt fel a felerőszakolt driverek miatt akkor vidámság van.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest