- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Bacusuz #33997 üzenetére
Kábel?
Nekem van egy USB3-as kártyaolvasóm, többféle kábelt próbáltam már, de csak a saját, 30 centis drótjával másol rendesen. Az meg azért nem jó, mert pont nem tudom hova tenni, az USB csatitól nem ér el a gép tetejéig, csak lóg a gép mellett. De más kábellel nem működik normálisan.Nekem meg a postával van (már megint) bajom.
Láttam valahol, hogy jópár dolgot frissítettek benne. Feltelepítettem (asszem utoljára). Tegnap ment, viszonylag normálisan, kaptam új levél értesítést, élő csempék működtek, satöbbi. Csak annyi bajom volt vele, hogy a gmail felél 1-2 óra alatt se szinkronizálta vissza a levelek törlését.
Ma viszont azt vettem észre, hogy döglött csempéket látok. Jöttek új levelek (a telefon csipogott), de az asztali gépem semmit sem jelzett. A naptárat is próbáltam elindítani, elsőre csak felvillant, másodikra betöltődött, és rögtön nyitott még két üres új naptárbejegyzés ablakot.
Hihetetlen, hogy a Microsoft képtelen egy normális alkalmazást készíteni, ilyen alap dologra. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Hogy lehet kikapcsolni egy bizonyos alkalmazás értesítéseit? Gépház - Rendszer -Értesítések és műveletek alatt hiába kapcsolom ki a Google Photos ill BSPlayer értesítéseit, minden bekapcsolás után újra kezdi... 60% állított hangfalakkal ez azért kicsit zavaró...főleg az egymás utáni 2-3-4 pittyanás
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Vettem egy Sharkoon Quickport xt usc3.0-ás hdd dokkolót.
Mikor másolok sokszor belassul,egyszer 90+mb/s egyszer meg áll mint a hal szeme és nem tudom mitől lehet,de szerintem valami win10 bug lehet.
Esetleg szerintetek lehet vmi usb-s beállítás?Ha igen mit próbáljak? -
vimes
senior tag
válasz
Locutus #33974 üzenetére
Olvastam a problémáról, azt hiszem valamelyik Logout blogbejegyzés hozzászólásában, hogy vki haverjának ua. volt a gondja, hogy lefagyott a Start Menü, valaki még meg is kérdezte, hogy hogyan oldotta meg neki (mert állítólag sikerült), de nem volt vmi bőbeszédű vele kapcsolatban. Csak akkor jutott ez eszembe, mikor én is belefutottam a hibába, amúgy nem igazán érdekelt, mert akkor épp Windows 7-et használtam. De már meg nem mondom melyik bejegyzés lehetett az... -
vimes
senior tag
válasz
tatararpad #33945 üzenetére
Kipróbáltam, a Start Menü problémáját nem oldja meg nálam... viszont egy másik "új" bug esetén lehet használni - a Tálcán az óra meg a dátum "félig becsúszik a képernyő széle mögé". Csak az Újraindítással lehet megoldni a Start Menü és a Tálca "lefagyását". Nem jó hozzá a kikapcsolás-bekapcsolás sem. Onnan tudom, hogy reggel bekapcsoltam a gépet, és azon mód úgy volt lefagyva, mint mielőtt tegnap kikapcsoltam a gépet. Újraindítás után jó volt. Ma megint szükség volt rá, mert valamiért lefagyott a WireShark, vele együtt aztán a Start Menü + Tálca is. Állítólag jött ki a Win10-hez vmi nagy novemberi frissítés, ami az OS sok bugját javította. Remélem minél hamarabb oda jut a frissítésekkel.
-
dergander
addikt
Sziasztok lehet volt már róla szó,de ugyebár vettem RAMot a gépembe így már 16Giga örvend benne,nos a dolog érdekes reggel óta bekapcsolva hagytam a gépem,mostanra 15Giga levan foglalva belőle. Mi a fene foglal ilyen sok helyet el a RAMból ? Bemegyek a task managerbe ott csak ilyen párszáz megákat ír,na jó ha az összest összematekozom maximum 3 giga. Mi történhetett?
-
Werkly
őstag
Java és Flash playert külön kell letölteni?
-
zazira2
tag
Sziasztok! Ez a hardver egyáltalán alkalmas a win 10-re?
alaplap Asrock n68c-s UCC
processzor AMD phenom II X4
4gb ram
500gb HDD sata2
Nvidia geforce GT7202szer próbáltam win7-ről a frissítést, de újraindulás után fekete képernyő win logóval.
Leformáztam egy régi HDD-t IDE csatis, erre próbáltam meg DVD-ről telepíteni, de miután rányomok hogy DVD-ről telepítsen megint csak a win logó jön elő egy forgó karikával. -
komputerdell
csendes tag
Frissen telepített eredeti Windows úgy meghülyült hogy ilyet még nem éltem
battle.net-en megy a töltés lefelé így látom hogy van net. ie & edge-t is probáltam: prohardver.hu enter, nem tudja behozni, frissítés 10x semmi. battlenet meg tölt lefelé, aztán kiderült hogy a wireless szolgálatatás nem fut, pedig nem tiltottam semmit, és régen sem volt ilyen gond, aztán valami winsockot kell resetelni és most meg megysosem volt ilyen pedig párszor telepítettem w10-et.
szóval ha valakinek ez a probléma hogy net van, csak épp böngésző nem hajlandó betölteni, meg azt hiszi nincs net. akkor ezt kell cmd-be beírni: netsh winsock reset -majd restart és kész. egyenlőre most jó.
[frissen telepítve majd minden driver feltéve, dell inspiron 5558 i3-4005]
-
Draken
őstag
Sokat lehet mostanság olvasni/hallani a sok összeomlásról. Ha esetleg ezt eltávolítanám, talán megoldódna a gondom, egy próbát megér. Az automatikus wu-t le tudom tiltani valahol? Esetleg csak ezt a frissítést elrejteni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
King Unique #33977 üzenetére
Meg az a kérdés, hogyaz MS fiókkal letöltött dolgot látja-e a local fiókkal is, vagy az csak az előbbi kiváltsága.
-
King Unique
titán
válasz
Norbi095HUN #33973 üzenetére
Váltani lehet oda-vissza a live és local felhasználói fiók között, de egyszerre csak az egyiket használhatod.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szia!
Ahogy összekapcsolod a kettőt, a Microsoft fiókot fogja használni. Viszont elméletileg teljesen nem szűnik meg a local fiók sem.
Szerk.: Megelőztek.
Meg hülyén is fogalmaztam meg.
-
netpeti98
addikt
válasz
A mostani lokális profilodat egyesíteni fogja a Microsoft fiókkal. Később akár külön is választhatóak megint.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg én lokális profilt használok [Tehát nincsen összekötve Microsoft Accountal a gépem, hanem offline local userként használom]
Viszont, az Áruházban csak úgy enged letölteni hogyha belépek a Microsoft Accountommal, és ha ezt megteszem akkor most el fogja törölni a local profilomat, és microsoft accounton lesz, vagy pedig megmarad úgy ahogy most van, és csak az áruház fogja kezelni a profilomat?
Köszi előre is! -
Knobber
aktív tag
Insiderek!
Láttátok hogy a Slow Ring és a Fast Ring mellett megjelent egy harmadik update mód is? -
bb.bocs
őstag
sziasztok. win 10 64 bit. dell 5558 eddig minden szépen ment. lehet töröltem valamit ami kell neki driver, nincsen hang, boot menüben turkáltam. újrahúztam a drivert a rendszerben, nem javult meg, biosban nincsen letiltva a hangkártya, nem javult emg, van valakinek ötlete? mert nekem már nincsen
nincs hangkimeneti eszköz telepítve.
-
Egy érdekes dolgot figyeltem meg: nagy hosts file-al ki lehet akasztani a netkapcsolatot. A hphosts 11 megás cuccát raktam fel és nem tudtam netre menni (bár a dns kliens kilövését nem próbáltam), pedig elég bika gép van alatta.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A Legutóbbi frissítés óta, minden bekapcsoláskor be kell állítanom a G. Chrome.-böngészőt alapértelmezettnek. Ezt a hibát okozhatja a frissítés ?
Előre is köszönöm ! -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy Lenovo All in One B50-30 -as gépünk, amihez kaptunk Lenovo billentyűzetet + egeret( Wireless) . A gép az egér mozgatását érzékeli, mert mozog a kurzor, de viszont a gombokat már nem, csak az érintő panellel lehet bejelentkezni a windowsba. Windows 10 Pro x64-es rendszer van rajta.
Az nem lehet, hogy a windows táblagép módban van és ezért nem működik az egér rendesen? Hogyan lehet átkapcsolni úgy hogy sose kapcsoljon vissza?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Adott egy Dell E6220 Fury SSD-vel. Windows 7 Prof. eredeti, frissíteni akarom Windows 10-re.
Frissítés közben, amikor a fájlok másolása folyik ( Win 10 telepítő, fekete képernyőn fehér betűk) 70% nál megáll, a gép újraindul, és elindul egy hibakeresési diagnosztika... majd semerre nem enged lépni.
BIOS ban AHCI módra állítva. RaidOn al is ugyan ezt produkálja.
USB .iso telepítéssel engedte feltenni a Windows 10-et, de úgy nem tudtam aktiválni az eredeti Windows 7 keyemmel.Milyen módon tudnám frissíteni?
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Ha már ennyire erőszakos a frissítés win10-re essünk túl rajta. Meg lehetne oldani, hogy manuálisan felfrissítsem és ne a netről húzza le az adatokat? 30 gépet kellene frissíteni net nélkül. Köszönöm!
-
raidx
őstag
Már elég régóta hsználom és eddig nem volt semmi baj vele. Szépen tette a dolgát. Ez a kilences verzió lett ilyen erőszakos. Szerinte minden rendszerrel induló cucc felesleges mert lassítja a bootot. Beleértve a vírusirtót is.
@Döglött Róka
XFastLan néven jár az ASROCK lapokhoz és például látom, ha valami forgalmaz a háttérbe.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Teljesen eredeti windows 10 fut a gépemen. Minden frissítés után a jobb alsó sarokban kiírja, hogy tesztmód. Találtam rá 1 programot amivel el lehet tüntetni, de idegesítő minden frissítés után ezzel foglalkozni. Valakinek esetleg ötlet?
-
junior11
veterán
Sziasztok, hogyan tudom aktiválni a Win10-en a gesztusvezérlést touchpaddal (elan pointing device)? Nemrég volt HDD-SSD csere Lenovo Z500-as notebookon és tiszta telepítésként raktam fel kb. egy hete a rendszer az SSD-re, minden ok, driverek is frissek, viszont a gesztusvezérlés nincs meg. Egyedül a két ujjal való fel és le görgetés megy. Vmi tipp? Köszi.
-
hunluki
senior tag
válasz
Döglött Róka #33951 üzenetére
Jó hogy mondod, épp kérdezni akartam hogy manapság mi a cfos működő alternatívája? Sokszor szembesülök olyan panasszal hogy x-nek akad a yt mert y torrentezik, közben meg z anyázik hogy laggol az online játéka. Tudom, router meg qos, de a legtöb helyen csak buta legolcsóbb tökmindegy csak menjen tp-link van, és régen ADSL-nél nagyon jól működött hasonló szitukban a cfos.
-
rita7107
aktív tag
válasz
darkhorse #33915 üzenetére
Köszi a linket.
Viszont amikor ez a "program" fut minden más olyan lassan nyílik meg hogy elalszom közben.
Ma reggel 1 percben rápillantottam a gépre, ez nem futott és minden gyorsan elindult, de amikor
fut egy sima böngésző indítása 2-3 perc. Nem tudom hol lehetne kikapcsolni, vagy ki lehet e egyáltalán...
Na majd este kipróbálom mi történik. -
Borisz76
nagyúr
válasz
#63761920 #33948 üzenetére
Milyen asztali gépet vegyek fóruma.
Összefoglalót olvasd el.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítségre van szűkségem!
Felhasználó vagyok és nem tudom hol tegyem fel a kérdésem.
Nem tudok semmit a program; -mok CPU teljesítmény igényei-röl,
operációs rendszeren kívül chrome fut.
Böngészek és YouTube 1080p amit használok.
Szeretnék egy gépet, de nem tudom hogy asztali PC G4400 vagy
egy laptop...proci. is bőven megteszi? -
raidx
őstag
Az advenced systemcare9 is kezd nagyon erőszakos lenni!
Kikapcsolta a cfosspeedet mert szerinte nagyon lassítja a bootidőt. Vissza kapcsoltam, kikapcsolta.
Mérgembe el akartam távolítani de nem szerepel a telapített alkalmazások közuött sehol. Végül a telepítési mappájába találtam egy unins000.exe fájlt ami leszedte. -
30z.Samu
félisten
Érdemes beállítani egy szűz rendszernél, hogy a frissítéseket ne töltse le a rendszerhez? Vagy azért csinálnak is az MS-nél valamit és érdemes frissítgetni? Azért kérdem, mert régen az XP-nél előfordult, hogy egy Update-től hasalt el a rendszer.
Tableten visszakerült a 8.1, mert a 10 néha elfelejtette érzékelni az érintő panelt. Ilyennel még nem is találkoztam, de mindegy, nem szívok vele. Tableten jó lesz a 8.1 is.
-
tatararpad
őstag
taskkill /f /IM explorer.exe
start explorer.exeEzeket a parancsokat mentsd ki egy .bat fájlba az asztalra, és mikor lefagy a tálca, futtasd le. Ez újraindítja azt a folyamatot ami többek között a tálcáért is felel, ha jól emlékszem minden elveszik ami megvolt nyitva, szal mentsd a menthetőt, de legalább nem kell a gépet újraindítani. Ugyanezt parancsok nélkül a Feladatkezelőből is megtudod csinálni, ha az kényelmesebb.
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, G3258 tuning megy itt is mint a többi rendszeren?
Olvastam valami olyasmit, hogy nem.Köszi.
-
válasz
petfoto #33913 üzenetére
Sajna nekem nincs management engine driver win10-re.. A 8.1-est felraktam, de így sem változott semmi sajnos.
De meglett a megoldás. BIOS-ban az SSD volt az első boot eszköznek beállítva, mert mentések miatt még ott volt a HDD-n az előző Win10 telepítés, és nehogy az induljon. Most kiirtottam boot menüből is az előző telepítést, meg visszaraktam első boot eszköznek a Windows Boot Manager-t, és így most úgy tűnik megy a sleep
-
Tesztelo.hu
senior tag
Van valakinek tapasztalata ezzel a hangkártyával? Működik Win10 alatt? Ha nem, ki mit javasol?
[link] -
Dexter-2000
őstag
hogyan tudom úgy kikapcsolni a win10-et hogy a frissítéseket ne kezdje el feltelepíteni? csak lője ki a gépet és ennyi, majd később felteszem a frissítést..
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
Windows 10 EDU - megy a gép, egyszer csak meg akarom nyitni a Start Menüt, nem nyílik meg. Illetve, a Tálca jobb oldalán lévő dolgok sem (akku állapota, értesítések, stb.), ha odahúzom az egeret, akkor kiírja a szokásos kis fehér keretben az állapotot, de ha rákattintok az ikonra nem történik semmi. E szerint nem egyedi az esetem (Bár ott konkrátan egy ASUS típusról beszélnek, ez meg ThinkPad.), de már itt a PH!-n is olvastam ilyen hibáról.
Valószínűleg, ha majd újraindítom a gépet megint lesz Start Menü, de gondolom ez nem egyszeri eset (lesz), ezért is írok ide.
Mivel tegnap került fel a rendszer, nincs sok frissítés a gépen. Kérdésem az, hogy kell-e ezzel csinálnom / mókolnom valamit? Vagy van valami javítás a hibára, és majd egyszer csak letölti a gép, mihelyst odáig jut a frissítések sorában? köszi -
Sidorovich
senior tag
válasz
30z.Samu #33937 üzenetére
Az igaz, de amennyiben tényleg a Windows 10 az "utolsó" nagy fizetős Windows, és az átvihető licences változat csak egy 10-essel drágább az OEM-nél, akkor inkább azt vennék, mint néhány alaplaponként új Windowst 30-ért. (Azért 2 évente szoktam alaplapot cserélni, de az is lehet, hogy laptopra lesz).
Csak nem tudom, hogy ez a pendriveos változat valóban a dobozossal egyenértékű-e, vagy csak azért drágább egy 10-essel, mert mindkét verziót (x86-x64) tartalmazza, és mert pendrive.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sidorovich #33936 üzenetére
Oké, de alaplapot sem cserélsz évente.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
30z.Samu #33934 üzenetére
Igen, hallottam ezt, de ez csak egy "megoldjuk okosba" típusú megoldás, nem lehet örökké ezt elsütni.
Elvileg az OEM lényege, hogy a géphez láncolja a licencet. Ügyfélszolgálaton csak azzal lehet eljátszani, hogy tönkrement az alaplap és garival kaptál újat. De ezt nem lehet örökké játszani érhető okokból. -
30z.Samu
félisten
válasz
Sidorovich #33933 üzenetére
"Az OEM kiadással az a legfőbb problémám, hogy nem egyszeri kiadás, új gép esetén újra ki kellene adnom 30.000-ret csak az operációs rendszerért"
Én úgy tudom, hogy nem kell, hanem fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, hogy alaplap csere történt. -
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Az iPonon két Windows 10 változat összehasonlításában kérném segítségeteket:
MICROSOFT Windows 10 Home 64bit OEM magyar - 30.712 Ft
MICROSOFT Windows 10 Home 32/64bit USB magyar - 39.289 Ft
Ezek közül az USB-s verzió már nem OEM, hanem olyan mint a dobozos? Azaz korlátlan számban újratelepíthető teljesen, akár más gépekre átvihető (a régiről való letörlés után persze) ?
A termékek alatti kommenteket nem vettem készpénznek, gondoltam jobb, ha itt is megkérdezem.
Az OEM kiadással az a legfőbb problémám, hogy nem egyszeri kiadás, új gép esetén újra ki kellene adnom 30.000-ret csak az operációs rendszerért, ami néha a gép árának 1/3-ada.
Vagy ez sem dobozos változat? (iPon áruházban nem találtam ennél is drágább, dobozos változatot)
-
hunluki
senior tag
válasz
zazira2 #33928 üzenetére
"Felhívtam Microsoft-ot, vagyis visszahívtak. Bekapcs gombbal leállítás, bekapcsolás, win7 töltött be. Hardver vagy szoftver okozza a hibát."
Erről eszembe jutott a régi vicc:
Egy utasszállító gép a város felett iszonyatosan nagy ködbe kerül, a tájékozódás lehetetlen. A pilóta nagy bravúrral egy felhőkarcoló nyitott ablakához kormányozza a gépet, és bekiabál:
- Hol vagyok?
Bentről, egy íróasztal mögül hang visszakiabál:
- A repülőgépben, uram!
Pilóta arca felderül, megköszöni, és a sűrű ködben elnavigálja a gépet a reptérre. Landolás után kérdezi az irányító:
- Hogy találtál ide ebben az istentelen ködben?
- Egyszerű volt: A felhőkarcolónál a tag egy egyszerű kérdésre adott egy egyszerű, érthető, de teljesen használhatatlan választ. Ebből rögtön tudtam, hogy a Microsoft Helpdesk irodájánál vagyok, onnan meg már fejből tudtam az utat a reptérig. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Elektrikus #33926 üzenetére
Köszi!
-
zazira2
tag
válasz
Morzsibácsi #33906 üzenetére
Felhívtam Microsoft-ot, vagyis visszahívtak. Bekapcs gombbal leállítás, bekapcsolás, win7 töltött be. Hardver vagy szoftver okozza a hibát. Lehet avast, wise, de más program is. Mivel nem gyári gép többet nem tudnak segíteni. Megpróbáltam újra. Letöltés és konfigurálás ok. Újra indulás után megint a fekete képernyő win logóvan. Marad a win7 egyenlőre. Esetleg valami ötlet?
-
Heavyrain
őstag
A bejelentkezési képernyő megváltoztatására milyen módszerek vannak? Ezt ismerem,de nem akar működni. Hiába futtatom rendszergazdaként, nem változtat meg semmit.
Van más program is erre a célra?
-
Elektrikus
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #33921 üzenetére
Meglehet hosszabbítani még 90 napra, utána 1 órán belül újra kell indítani mert különben leáll!
A frissítések nem települnek!
Persze csak akkor ha nem tértek el a 8,1 enterprise proóbaverziotól (nálam az van a 10 mellett)
-
Satariaaa
tag
Üdv mindenkinek!
Eléggé lelaktam a winem, ezért új raktam a rendszert. Win 7 64 bit. Miután megcsinált minden frissítést, gondoltam kipróbálom a 10-et. Miért ne? Frissítéssel csináltam. Aktivált volt a win 7 és ennél is azt írja. A cucc tetszik, kicsi teljesítmény növekedést is észleltem. Szépen fut. Ám az lenne a kérdésem, hogy érdemes most nekiállni a tiszta telepítésnek? Mitől lenne jobb, ha megcsinálnám? Van értelme foglalkozni vele, vagy lakjam ezt le előtte?
Előre is köszi a tippeket!
-
daimonion
senior tag
-
Dumi86
senior tag
sziasztok. nem tudja valaki mi történt a realtek hivatalos oldalával? már elég régóta egyáltalán nem hozza be(drivert szeretném letölteni).
-
membrandj
nagyúr
válasz
membrandj #33840 üzenetére
1,5 nap szenvedés után kiderült.
Office update vágta szét a rendszert. Frissítéseket letiltottam, letöröltem az összes office updatet ( 1-2 -t nem engedett), az excel stb updateket hagytam és működik minden újra.
Ez nagyon gáz 2016-ban, hogy ellenőrzés nélkül küldenek ki hibás office updatet..
6 gépből 6-nál volt szívás, tehát nem rendszer,gép,user error. -
CirrMee
addikt
A minapi frissítgetés után - először nálam - elkezdte játszani ezt az "én akkor is visszaállítom gyárira a videó lejátszást" féle baromságot. Kinyírtam a gyári videólejátszót, most már próbálkozhat a kisköcsög...
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Win10 pro-m van, beteszem a laptopba a fényképezőből kivett SD-t és nem ismeri fel...milyen (melyik) driver kell amivel jó lesz?
Köszönöm
-
darkhorse
tag
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Nem találtam értékelhető választ a neten, ezért teszem fel itt.
Ntoskern.exe 150MB azaz kb 25% memóriát foglal. Mit lehet vele tenni? -
Werkly
őstag
A tűzfalban van olyan alkalmazás amit érdemes letiltani? Esetleg totál fölösleges, hogy kommunikálgasson?
-
-
raidx
őstag
válasz
zazira2 #33896 üzenetére
Vasárnap ezzel én is szívtam. Win 7 frissítés és engedtem a frissítések keresését. A vége az volt, hogy állt egy helybe mentek a golyók de nem csinált semmit. Kilőttem és újra indatottam a frissítést de most nem választottam a frissítések keresés-letöltését. Szépen elkezdett települni majd 25%-nál igen hosszasan időzött de végül is kifogástalanul települt. A gép egy Intel Atom D525 2 G ram 80 G Sata1 HDD. Boot idő hasonló mint a 7-nél volt (57") működés közben kicsit gyorsabbnak tűnik mint a hetes volt.
@beci43
[Itt megnézed] és eldöntöd. Otthoni használatban nem valószínű.
-
beci43
senior tag
Urak egy kérdés.Érdemes sima Win10 64-ről Prora váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest