Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154491 üzenetére
Nálam már több éve nem működik. Az Invitel topikban azt írták hogy van akinek a time.windows.com időszerverrel működik. Nekem azzal se. Próbáld ki, hátha.
Nincs baj egyébként a nettime programmal se. Viszont ez elég gáz hogy az időszinkronizálás nem működik. Keresztanyáméknál is Invitel volt. Néztem, ott se ment. Nálam is az van, szüleimnél is, egyik helyen se működik. Anno bejelentettem a hibát de nem értik meg hogy rendszerszintű a hiba és sosem látnak túl azon hogy a saját hálózatban keressem a hiba okát. Vicc, meg az egész szolgáltató is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest