Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Maradjunk annyiban a sleep-el kapcsolatban, hogy igazán nem tudok róla nyilatkozni mivel nem látom értelmét az automatikus működtetésének, legalábbis az én szokásaim mellett ezért nem is használom.
Defrag témában én azért hiszek neki és a saját tapasztalataimnak.
A swapról meg annyit, hogy amiket leírtam azt már nagyon régóta sok nálam hozzáértőbb állapította meg arról nem beszélve, hogy mi értelme lenne a fizikai memóriának a 12,5%-át megadni.
Akkor már inkább tiltsd le teljesen majd visít ha szükségét érzi én utálom amikor 4GB mellett ledobja a tálcára a programot mert figyelmeztet, hogy elhasználtam a fizikai memória biztonságosnak ítélt mennyiségét.Persze, az enyém. Rögtön gondoltam, hogy valaki user errorral fog jönni,
Nem állítottam, hogy a tiéd de az biztos, hogy nem a 7 és nem a swap mérete okozza.
Meg kéne próbálni másik verziót telepíteni esetleg a hibanaplót átböngészni hátha ki lehet deríteni belőle valamit.
Az is igaz, hogy nálam amennyi program összeomlott amióta a 7-et használom ha megszámolnám elég lenne egy kezem akkor is ha asztalos lennék.
Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest