Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia!
Igen tudom, hogy van ilyen de ott a max 85HZ és ennyi többet nem tudok beállítani! Vistán igen, de 7 -en nem, azért kérdeztem hogy ez valami driver hiva, mert konrétanmár nvidia oldalán is kérdezték forumba de semmi válassz úgy hoggy nem tudom van erre valami fix, és semmivel nem tudok 100HZ csinálni, powerstrip, reforce stb stb társai...probálkoztam még hogy regedit-be átírtam 100HZre már nem tudom hol van egy ilyen monitorra vonatkozó rész forumból olvastam de az is semmi.....

Aktív témák
Aktív témák
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Hülye ötletek eladók, vagy gumikacsára cserélendők, akár ráfizetéssel is
- Autós kamerák
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest