Hirdetés

Aktív témák

• Puma K

nagyúr

Mennyi kedves ember aki segíteni próbál! Köszönöm nektek. :R

(#5076) moonman: Linuxot soha nem tennék rá. Alap járaton szeretem a PC-t, és a Windows-t csak mikor ilyen problémákba ütközök és nem sikerül megoldani az első 1 nap akkor eléggé elmegy a kedvem az egésztől, de amint sikerül megcsinálni akkor egy kis idő múlva megint szeretem a gépemet és az OP rendszeremet.

Mac-et használtam pár napig, és megtetszett, mondjuk egy Mac-nél nem érzem azt hogy az enyém mint egy PC-nél. Bemegyek az Apple-be megveszem a gépet haza viszem és már megy. Jó Win-ben is van ilyen, hogy előre van telepítve, de akkor is. Egy Mac-nél nem érzem azt hogy úgy alakítom ahogy én akarom, nem tudom úgy el rontani ahogy csak lehet. Az csak megy-megy és nem ír ki semmi ERROR-t meg semmi hibát... Ellenben egy PC-nél fogom felteszem megy tök jó, majd csinálok valamit elromlik a rendszer, próbálgatom a lehetőségeket amikkel meg tudom csinálni, majd megcsináltam és siker élmény és használom vígan tovább.

(#5077) siriq: Nem, nem használtam. BIOS-ban nem állítottam a gond előtt semmit az általad említett opciók egyikén sem.

(#5078) Kommy: Az msconfig-ba 1 héttel ezelőtt nyúltam bele. Addig szépen kiírta hogy 4Gb a használható memória, de mikor kipróbáltam a ReadyBoost-ot akkor lecsökkent 3,25Gb-re.

De az lesz a legbiztosabb ha újra teszem a gépet.

(#5079) kbalazsa: Nekem konkrétan a töredezettségmentesítő a létező összes programomat (beleértve játékokat is) a gépen tönkre vágta (még SP1 volt akkor) Minden programot tehettem újra

Aktív témák