Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a Creative Speaker Settingsben van, amit a DanielK-féle support pack rakott fel. Ha csak a Winupdates hangdriver van fent nálad, esetleg az Audioconsole, akkor szerintem nem találsz ilyen programot feltelepítve.

(#49492) pigsty: Ha kevesebb kattintással meg akarod úszni, akkor: start, beírod, hogy: cmd és Ctrl+Shift+Entert nyomsz, és így is adminként futtatja.

(#49494) pigsty: Azt hittem, hogy valamilyen saját mappádba nem tudsz menteni.
Ez így teljesen rendben van. Hidd el, megszokod majd.
A Winamp néha nekem is megkérdezi indításnál, de szerencsére elég ritkán. Én ezt a verziót használom: 5.56. Gondolom a társításokat állítja be, azért kell neki rendszergazda jog. Beállításokban a File types-nál a restore file associations at Winamp start-up be van nálam kapcsolva. Illetve próbáld meg, hogy a Beállításokban pl. a Playbackre, vagy a General preferencesre, vagy a Winamp Pro-ra mész, és utána zárod be. (lehetséges, hogy ha a File types-on marad, az is bekavar...)
Illetve nincs valami más program szintén társítva a zenékhez? Lehet, hogy amiatt kell a Winampnak mindig újratársítania."Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware"
Így lehet biztosítani, hogy tényleg nem egy malware.
Az UAC azt nem tudja, hogy mire kell a programnak admin jog, mit fog vele csinálni. Illetve lehet, hogy egy kártevő módosította a programodat, ezért jó, hogy meg sem lehet jegyeztetni a programokat.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Viccrovat
- Próba
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest