Hirdetés

Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz Winner_hun #49493 üzenetére

Ez a Creative Speaker Settingsben van, amit a DanielK-féle support pack rakott fel. Ha csak a Winupdates hangdriver van fent nálad, esetleg az Audioconsole, akkor szerintem nem találsz ilyen programot feltelepítve. :(

(#49492) pigsty: Ha kevesebb kattintással meg akarod úszni, akkor: start, beírod, hogy: cmd és Ctrl+Shift+Entert nyomsz, és így is adminként futtatja. :)

(#49494) pigsty: Azt hittem, hogy valamilyen saját mappádba nem tudsz menteni. :) Ez így teljesen rendben van. Hidd el, megszokod majd.
    A Winamp néha nekem is megkérdezi indításnál, de szerencsére elég ritkán. Én ezt a verziót használom: 5.56. Gondolom a társításokat állítja be, azért kell neki rendszergazda jog. Beállításokban a File types-nál a restore file associations at Winamp start-up be van nálam kapcsolva. Illetve próbáld meg, hogy a Beállításokban pl. a Playbackre, vagy a General preferencesre, vagy a Winamp Pro-ra mész, és utána zárod be. (lehetséges, hogy ha a File types-on marad, az is bekavar...)
    Illetve nincs valami más program szintén társítva a zenékhez? Lehet, hogy amiatt kell a Winampnak mindig újratársítania.

"Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware"
    Így lehet biztosítani, hogy tényleg nem egy malware. :) Az UAC azt nem tudja, hogy mire kell a programnak admin jog, mit fog vele csinálni. Illetve lehet, hogy egy kártevő módosította a programodat, ezért jó, hogy meg sem lehet jegyeztetni a programokat.

Aktív témák