Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kraius
csendes tag
Nagyon sok mobil kütyüt használok (kisvinyó, pendrive, stb...) több gépen is, ezért szeretem ha egy egyszköznek, mindig, minden gépen ugyanaz a betűjele és nem a WIndows sorsol neki egyet. Régebben ezt az XP/Vista alatt simán be tudtam állítani, de a Win7 azt üzeni, hogy "a paraméter nem megfelelő", pedig olyan betűjelet választok, amit még véletlenül sem használ/használt egy eszköz. Már próbáltam parancssorból is, ott sem megy. Mi lehet a megoldás?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest