- TCL LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos ránéztem az XP alatt a lemezeimre, és .... szóval úgy néz ki, neked most is aktív a C meghajtód, mivel az XP lemezkezelője az aktív státuszt külön nem jelöli, csak jelzi, hogy az a partició a system. (Bocsi de régen használtam már XP-t)
Innentől viszont lövésem nincs miért nem találja a frissen telepített rendszered a saját boot állományát.
De most komolyan! Beteszed a telepítő lemezt, törlöd azt a 40 GB-os területet, majd újból létrehozod, ráengeded a telepítőt, rendben feltelepül, és mégsem hajlandó elindulni róla?
Biztos hogy a boot sorrendben első helyre az a winyó van beállítva, vagy egyáltalán be van állítva a boot eszközök közé?
Egyébként most pl mik vannak a C meghajtó gyökerében? A TC-ről csinálhatnál egy képernyőképet.
Aktív témák
- Szemüveges topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest