Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nos ránéztem az XP alatt a lemezeimre, és .... szóval úgy néz ki, neked most is aktív a C meghajtód, mivel az XP lemezkezelője az aktív státuszt külön nem jelöli, csak jelzi, hogy az a partició a system. (Bocsi de régen használtam már XP-t)
Innentől viszont lövésem nincs miért nem találja a frissen telepített rendszered a saját boot állományát.
De most komolyan! Beteszed a telepítő lemezt, törlöd azt a 40 GB-os területet, majd újból létrehozod, ráengeded a telepítőt, rendben feltelepül, és mégsem hajlandó elindulni róla?
Biztos hogy a boot sorrendben első helyre az a winyó van beállítva, vagy egyáltalán be van állítva a boot eszközök közé?
Egyébként most pl mik vannak a C meghajtó gyökerében? A TC-ről csinálhatnál egy képernyőképet.
Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epic Games
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest