Hirdetés
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ekkora baromság amit írtam?
Természetesen nem az, de gondolom nem mozgattál még kurzort távirányítóval
Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.
Egyébként meg képzeld rádiós az egerem, és a billentyűzetem is, de annak a gép előtt a helye, és ha odamászok hogy elhozzam, akkor már ha úgyis ott vagyok ....Szóval maradjunk annyiban, hogy ha HTPC-nek akarja valaki használni a gépét, akkor a Média Center erre a legjobb megoldás, amit tökéletesen lehet irányítani a hozzá gyártott távirányítókkal, és sajnos a Média Center makacsúl megtagad mindenféle felirat megjelenítést a DivX, XviD, fájlok lejátszásakor, és a Direct Vobsub manuális telepítése ezt nem oldja meg. Próbáltam többféle módon, tudom. Kell az a codec pack sajna.
Amúgy a jövő számomra is egy olyan kütyü (mint most a WD lejátszója) aminek van egy belső winyója, van benne egy Blue Ray lejátszó, rá tud csatlakozni az otthoni hálózatra akár vezetékkel, akár Wi-Fi módban, és HDMI valamint SPDI/F csatlakozón küldi a lejátszott média jelét a megfelelő helyre, vagyis akár a belső winyóról, akár a hálózat valamelyik gépéről, akár a You Tube-ról lejátszott médiát küldi a házimozi komponensekre.
Lehet már ilyet kapni, csak még túl drága ami mindezt tudja.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.