- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ezeket az eredeti kérdésben nem említetted
Az eredeti kérdés az volt, hogy kell-e codec pack, vagy nem!
Nekem kell, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről, legfeljebb majd a Microsoft, ha beépíti alapfunkciónak azt, amihez jelenleg 3rd codec pack kell.
De ez egy örök vita marad szerintem, mint az AMD vs INTEL, vagy ATI vs NVIDIA, és csak azt akartam mondani, hogy aki codec packot szeretne használni, vagy már használ is, nem kell körberöhögni a fejét, és ajánlgatni neki lejátszókat.
Egyébként engem is szívatott a Shark007 csomagja. A Cyberlink Power Director DV capture módja összeakadt valamelyik részével, mert egyszerűen leállt a program működése ha filmet akartam leszedni a DV kazettáról a programmal. Ma lefrissítettem a codec packot, és megjavult a Power Director is. De míg élek nem fogok rájönni, hogy melyik részük akadt össze ilyen komolyan.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest