- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ezeket az eredeti kérdésben nem említetted
Az eredeti kérdés az volt, hogy kell-e codec pack, vagy nem!
Nekem kell, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről, legfeljebb majd a Microsoft, ha beépíti alapfunkciónak azt, amihez jelenleg 3rd codec pack kell.
De ez egy örök vita marad szerintem, mint az AMD vs INTEL, vagy ATI vs NVIDIA, és csak azt akartam mondani, hogy aki codec packot szeretne használni, vagy már használ is, nem kell körberöhögni a fejét, és ajánlgatni neki lejátszókat.
Egyébként engem is szívatott a Shark007 csomagja. A Cyberlink Power Director DV capture módja összeakadt valamelyik részével, mert egyszerűen leállt a program működése ha filmet akartam leszedni a DV kazettáról a programmal. Ma lefrissítettem a codec packot, és megjavult a Power Director is. De míg élek nem fogok rájönni, hogy melyik részük akadt össze ilyen komolyan.
Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest