Hirdetés

Aktív témák

• vodika

tag

Hali!
    Elnézést ha a téma már volt vagy nagyon láma a kérdés...
    Nézegetek egy Windows7-et otthonra. Kaptam egy gépet de nincs rajta oprendszer.
    Ahogy körbenéztem az árak Professionalra (XP mode miatt az kellene) nagyságrendileg 120 euro körül szórnak az OEM-ra.
    Két dolog érdekelne:
    1., itt olvastam hogy valaki felvette: OEM-t nem is lehetne magánszemélynek venni a MS álláspontja lapján? Most ez igaz vagy félreértettem valamit?
    2., Irta valaki egy fórumban (angol vagy német már nem emlékszem) hogy nem éri meg szórakozni a töréssel mert a neten már milyen olcsón lehet csak license kulcsokat venni... Erre felkaptam a fejem és gyorsan körbenéztem és tényleg van pár oldal ahol nagyon kedvezően lehet kulcsot rendelni akár kis felárral még letöltési linket is kapsz ahonnan ISO-ban lehúzható a OS is.
    De az is itt olvastam hogy a License key csak akkor érvényes ha azt a matricával ami ugye a termékkel jön igazolni tudod. Ezek szerint akkor még ha valós kulcsot is kapok aggályos a dolog ezzel az online elküldjük a kulcsot storyval.
    Van valakinek tapasztalata ezzel a szolgáltatással? Kicsit átverés szaga van bár paypal-al is lehet fizetni, ami valamilyen szinten fedezetet is nyújthatna....
    Nem várom ezt a témát ezért kellene segitség is.
    Érdekes módon nincs tele a net panaszkodó emberekkel hogy mekkor lehúzás és az oldal is megy már egy ideje...
    Tudtok erről esetleg valamit?

Előre is köszi! :R
    Üdv!
    Vodika

Aktív témák