Hirdetés
Aktív témák
-
vodika
tag
Hali!
Elnézést ha a téma már volt vagy nagyon láma a kérdés...
Nézegetek egy Windows7-et otthonra. Kaptam egy gépet de nincs rajta oprendszer.
Ahogy körbenéztem az árak Professionalra (XP mode miatt az kellene) nagyságrendileg 120 euro körül szórnak az OEM-ra.
Két dolog érdekelne:
1., itt olvastam hogy valaki felvette: OEM-t nem is lehetne magánszemélynek venni a MS álláspontja lapján? Most ez igaz vagy félreértettem valamit?
2., Irta valaki egy fórumban (angol vagy német már nem emlékszem) hogy nem éri meg szórakozni a töréssel mert a neten már milyen olcsón lehet csak license kulcsokat venni... Erre felkaptam a fejem és gyorsan körbenéztem és tényleg van pár oldal ahol nagyon kedvezően lehet kulcsot rendelni akár kis felárral még letöltési linket is kapsz ahonnan ISO-ban lehúzható a OS is.
De az is itt olvastam hogy a License key csak akkor érvényes ha azt a matricával ami ugye a termékkel jön igazolni tudod. Ezek szerint akkor még ha valós kulcsot is kapok aggályos a dolog ezzel az online elküldjük a kulcsot storyval.
Van valakinek tapasztalata ezzel a szolgáltatással? Kicsit átverés szaga van bár paypal-al is lehet fizetni, ami valamilyen szinten fedezetet is nyújthatna....
Nem várom ezt a témát ezért kellene segitség is.
Érdekes módon nincs tele a net panaszkodó emberekkel hogy mekkor lehúzás és az oldal is megy már egy ideje...
Tudtok erről esetleg valamit?Előre is köszi!

Üdv!
Vodika
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest