Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de nekem olyan problémám van, hogy egyre kevesebb helyem van a c meghajtón. Eredetileg 20gigás a partíció, win7 telepítése után volt olyan ~7giga, most pedig 6,28 giga van. Kb 1-1,5 hónapja raktam újra a gépet, mert akkor már alig volt rajta hely. Programokat nem teszek fel a c-re csak azokat amik fontosak(vga,hangkártya driver+vírusírtó). Oprendszer frissítések kivannak kapcsolva, de még ígyis vmiért csökken a szabad hely. Nemtudjátok, hogy miért van ez
Ccleanert szoktam futtatni, kb 3-4 naponta. Üdv
Aktív témák
Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ccleanert szoktam futtatni, kb 3-4 naponta. Üdv