Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Aktív témák
-
Воланд
titán
Tegnap este sikeresen meghalasztottam a windowsomat. Benyelt valami vírust, nod32 egyes részeit tiszta fájlként jelölte meg. Mondom szép, akkor csökkentet mód és majd manuálisan kiirtom. Beette magát a dokumentum mappába, sőt még a windows mappában is voltak fertőzött fájlok. Szépen kijelölgettem tc-ben az exéket, dll-eket, txt-ket (!) és törlés, sikerült egy rendszermappába is beletörölnöm ennek köszönhetően bootolásnál kékhalált dob. Két érdekes dolog: explorer.exe lelövése után tudtam csak törölni egy sima txt fájlt, persze csak csökkentet módban, a másik pedig az, hogy valahogy megváltozott a rendszer meghajtó betűjele c-ről, d-re. Ezt rendszer helyreállításnál vettem észre, néztem is nagyot, hogy ez mi, mondom így nem is fog bootolni. Még jó, hogy a lemezeket nem törölte, láttam az egyéni címkéket, ha rámentem a telepítésre. Persze, hogy nem volt otthon az a lemezem amiről telepítettem a rendszert, majd ma meglátom, hogy mit tud kezdeni a rendszer helyreállítás, de lehet, hogy format c lesz ebből, mert abban sem vagyok biztos, hogy sikerült kiirtanom teljesen a vírust.
Apropó nem tudja valaki, hogy tisztaszoftver keretében lehet igényelni ultimate editiont vagy csak a professionalt?Szerk.: Ja a vírus egy ***.scr fájlban volt benne, szép is képernyőkímélő hajnali egykor.

Aktív témák
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Path of Exile (ARPG)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest