Hirdetés
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát úgty állandóan hogy ha belépek oda, ahol sok exe fájl van, akkor várni kell, mire az ikonok megjönnek. Meg a vinyónak olyan hangja van mint egy traktornak.

Hát nem tudom, hogy még béta és valamivel össze veszne nálam valamivel.
Most teszek még egy próbát és belövöm, hátha nem csinálja ezt az ellenörzést állandóan.Avirát régebben használtam még xp alatt, de az sem jött be. Már mint gyors volt, de egy lan partin annyi vírust összeszedtem hogy full nullára kellett legyalulnom az összes vinyót.
Onnantól nem nagyon nézem jó szemmel az avírát. De lehet hogy most már sokkal jobb.
Aktív témák
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- eBay
- One mobilszolgáltatások
- ASUS notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest