- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mármint ha írásművelet történik a partíción? Na ne monddd. Akkor ezt nálam miért nem játszotta el Vista óta egyszer sem?
Ugyanis ez a háttérben fut és folyamatosan teszi a dolgát
Tisztában vagyok vele, hogy az O&O-nak van real-time töredezettségmentesítő szolgáltatása, ami egyébként egy normál home használat esetén, csupa NTFS partícióval totál felesleges, mert hónapok után is pár százalékos a fragmentáció - mindezzel feltételezve, hogy kikapcsoltad az ütemezett töredezettségmentesítést.
Ne bohóckodjunk már, hogy valaki 14 ezer forintot fizessen csak azért, hogy ne havi 1% legyen a fragment, hanem nulla.Ha meg valaki olyan elmebeteg módjára "torrentezik meg telepít", hogy erre szüksége van, akkor okés, de ne ajánlgassa már ezt, mint normál otthoni felhasználás.
Én is örülnék részedről egy értelmes válasznak arra vonatkozóan, hogy a Windows megbízhatóságához mit is tesz hozzá az update-ek nem telepítése (mert ugye te még nem is azt mondtad, hogy legyen manual-on, és telepítsük akkor, amikor akarjuk, hanem hogy konkrétan nincsen szükség az update-ekre, amik végülis csak biztonsági, stabilitási, teljesítménybeli és kompatibilitási változásokat hoznak, szóval tök logikus, amit mondasz), vagy éppen a Firefox.
Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod potenciálisan nem hozzáértő felhasználóknak, hogy "torrentezzenek és telepítsenek" csak bátran, hiszen kikapcsolt update-ekkel, semmi védelmi szoftverrel nem lehet semmi gondjuk, mivel a Firefox meg az O&O megvédi őket.
(#22767) negyedes: Én Diskeeperről tudtam, de lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre egyhülyeség, csak úgy még viccesebb

Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Kés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest