Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mármint ha írásművelet történik a partíción? Na ne monddd. Akkor ezt nálam miért nem játszotta el Vista óta egyszer sem?
Ugyanis ez a háttérben fut és folyamatosan teszi a dolgát
Tisztában vagyok vele, hogy az O&O-nak van real-time töredezettségmentesítő szolgáltatása, ami egyébként egy normál home használat esetén, csupa NTFS partícióval totál felesleges, mert hónapok után is pár százalékos a fragmentáció - mindezzel feltételezve, hogy kikapcsoltad az ütemezett töredezettségmentesítést.
Ne bohóckodjunk már, hogy valaki 14 ezer forintot fizessen csak azért, hogy ne havi 1% legyen a fragment, hanem nulla.Ha meg valaki olyan elmebeteg módjára "torrentezik meg telepít", hogy erre szüksége van, akkor okés, de ne ajánlgassa már ezt, mint normál otthoni felhasználás.
Én is örülnék részedről egy értelmes válasznak arra vonatkozóan, hogy a Windows megbízhatóságához mit is tesz hozzá az update-ek nem telepítése (mert ugye te még nem is azt mondtad, hogy legyen manual-on, és telepítsük akkor, amikor akarjuk, hanem hogy konkrétan nincsen szükség az update-ekre, amik végülis csak biztonsági, stabilitási, teljesítménybeli és kompatibilitási változásokat hoznak, szóval tök logikus, amit mondasz), vagy éppen a Firefox.
Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod potenciálisan nem hozzáértő felhasználóknak, hogy "torrentezzenek és telepítsenek" csak bátran, hiszen kikapcsolt update-ekkel, semmi védelmi szoftverrel nem lehet semmi gondjuk, mivel a Firefox meg az O&O megvédi őket.
(#22767) negyedes: Én Diskeeperről tudtam, de lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre egyhülyeség, csak úgy még viccesebb

Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest