Hirdetés

Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz RootRulez #22669 üzenetére

Én régebben használtam Avira-t (a Noddal egy időben - utóbbi a desktop gépen volt, az Avira meg a notebookra került), és nem volt probléma az erőforráshasználattal. Az egyetlen, amit fel lehetett róni neki, hogy X időközönként kaptál egy reklámot benne, hogy válthatsz X euróért Avira Pro-ra. Ez egyrészt nem egy nagy érvágás, másrészt asszem ki is lehetett valahogy lőni, nem tudom már.

Az MSE-re meg... hát nézd, egy jól megírt program nem fog kiszúrni veled, legyen akár 1st party vagy 3rd party. Ettől függetlenül nyilván az MS ismeri legjobban a Windows-t, tehát van benne logika.
    Asszem pincehely fúrumtársunk említette, hogy nagy iso-k és rar-ok esetén az MSE nála lassan scannelt és zabálta az erőforrást. Ezt én sajnos nem tudom tesztelni, mert nálam sem nagy rar, sem egy darab iso nincs (anno a Win7beta iso-k fent voltak a gépen, azoknál ilyet nem tapasztaltam), más meg asszem nem panaszkodott ilyenre.

szerk.: Szerintem arra érti hackeeeee, hogy az Avast-nak sok a fals riasztása. Mondjuk Avira-nak is volt azért. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy MSE vagy Avira, mindkettő jó, ingyenes, x64-et támogat, és mindkettővel jól jársz :K
    Végülis jogos, amit hackeeeee fentebb ít: ha van fizetett licenced, akkor használd azt, de ha egyéb buhera módon van megoldva a vírusirtó, akkor cseréld le ingyenesre.

Aktív témák