Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
Én régebben használtam Avira-t (a Noddal egy időben - utóbbi a desktop gépen volt, az Avira meg a notebookra került), és nem volt probléma az erőforráshasználattal. Az egyetlen, amit fel lehetett róni neki, hogy X időközönként kaptál egy reklámot benne, hogy válthatsz X euróért Avira Pro-ra. Ez egyrészt nem egy nagy érvágás, másrészt asszem ki is lehetett valahogy lőni, nem tudom már.
Az MSE-re meg... hát nézd, egy jól megírt program nem fog kiszúrni veled, legyen akár 1st party vagy 3rd party. Ettől függetlenül nyilván az MS ismeri legjobban a Windows-t, tehát van benne logika.
Asszem pincehely fúrumtársunk említette, hogy nagy iso-k és rar-ok esetén az MSE nála lassan scannelt és zabálta az erőforrást. Ezt én sajnos nem tudom tesztelni, mert nálam sem nagy rar, sem egy darab iso nincs (anno a Win7beta iso-k fent voltak a gépen, azoknál ilyet nem tapasztaltam), más meg asszem nem panaszkodott ilyenre.szerk.: Szerintem arra érti hackeeeee, hogy az Avast-nak sok a fals riasztása. Mondjuk Avira-nak is volt azért. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy MSE vagy Avira, mindkettő jó, ingyenes, x64-et támogat, és mindkettővel jól jársz

Végülis jogos, amit hackeeeee fentebb ít: ha van fizetett licenced, akkor használd azt, de ha egyéb buhera módon van megoldva a vírusirtó, akkor cseréld le ingyenesre.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs