- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
Én régebben használtam Avira-t (a Noddal egy időben - utóbbi a desktop gépen volt, az Avira meg a notebookra került), és nem volt probléma az erőforráshasználattal. Az egyetlen, amit fel lehetett róni neki, hogy X időközönként kaptál egy reklámot benne, hogy válthatsz X euróért Avira Pro-ra. Ez egyrészt nem egy nagy érvágás, másrészt asszem ki is lehetett valahogy lőni, nem tudom már.
Az MSE-re meg... hát nézd, egy jól megírt program nem fog kiszúrni veled, legyen akár 1st party vagy 3rd party. Ettől függetlenül nyilván az MS ismeri legjobban a Windows-t, tehát van benne logika.
Asszem pincehely fúrumtársunk említette, hogy nagy iso-k és rar-ok esetén az MSE nála lassan scannelt és zabálta az erőforrást. Ezt én sajnos nem tudom tesztelni, mert nálam sem nagy rar, sem egy darab iso nincs (anno a Win7beta iso-k fent voltak a gépen, azoknál ilyet nem tapasztaltam), más meg asszem nem panaszkodott ilyenre.szerk.: Szerintem arra érti hackeeeee, hogy az Avast-nak sok a fals riasztása. Mondjuk Avira-nak is volt azért. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy MSE vagy Avira, mindkettő jó, ingyenes, x64-et támogat, és mindkettővel jól jársz

Végülis jogos, amit hackeeeee fentebb ít: ha van fizetett licenced, akkor használd azt, de ha egyéb buhera módon van megoldva a vírusirtó, akkor cseréld le ingyenesre.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest