Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Annó az XP korában próbálkozgattam a dologgal, de néha nagyobb probléma történt, mintha hozzá sem nyúltam volna. Mindezek mellett az eredmény is kétséges volt.
Ezen mondatodat megfontolva szerintem most hagyd abba az egészet, míg még el sem kezdted, ha jót akarsz magadnak..
Azzal, hogy kigyomlálod fele cuccot, sebességben nem nyersz semmit(amugy nem értem mért kell még ezen gyorsítani
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)
Aktív témák
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)