- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Annó az XP korában próbálkozgattam a dologgal, de néha nagyobb probléma történt, mintha hozzá sem nyúltam volna. Mindezek mellett az eredmény is kétséges volt.
Ezen mondatodat megfontolva szerintem most hagyd abba az egészet, míg még el sem kezdted, ha jót akarsz magadnak..
Azzal, hogy kigyomlálod fele cuccot, sebességben nem nyersz semmit(amugy nem értem mért kell még ezen gyorsítani
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)