Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Annó az XP korában próbálkozgattam a dologgal, de néha nagyobb probléma történt, mintha hozzá sem nyúltam volna. Mindezek mellett az eredmény is kétséges volt.
Ezen mondatodat megfontolva szerintem most hagyd abba az egészet, míg még el sem kezdted, ha jót akarsz magadnak..
Azzal, hogy kigyomlálod fele cuccot, sebességben nem nyersz semmit(amugy nem értem mért kell még ezen gyorsítani
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)
Aktív témák
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Linux kezdőknek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak saját magadnak okozol kellemetlenségeket, ahogy írtad az xp-vel kapcsolatban is. Amúgy meg egy csomó dolgot ki lehet szedni gyárilag is a win telepítés után, arról nem beszélve, hogy olyan verzió is van, amibe eleve bent sincs egypár dolog(pl media center)