Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ezt tudom:
meg ezt!A CCleaner ingyenes, a rendszer működését optimalizáló eszköz.
A CCleaner egy ingyenes szoftver, mely nem csak optimalizálja a rendszer működését, de Privacy Tool-ként is használható. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből gyorsabb működéshez segítve a Windows-t és értékes helyet szabadítva fel a merevlemezen. Alkalmas továbbá az internetes aktivitás nyomainak eltüntetésére az Internet History törlésével. Már támogatja a Google Chrome-t és a Safarit is.
Szerintem azért éri meg letölteni mert nagyon kicsi helyet foglal, ingyenes és rengeteg dolgot meg tudunk vele oldani egy helyen.
Telepítést nem igénylő kisméretű lemeztöredezettség-mentesítő program.
Ez a freeware programocska egyrészt gyors, másrészt alapos munkát végez a merevlemezen. Emellett lehetőséged van képernyőkímélőként is futtatni, így nem zavar a munka közben.Remélem segítettem

Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest