Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,laptopomon win7 32bit prof (jogtiszta),benne pedig egy realtek pcie gbe family controller hálókártya.
Frissítettem a hálókártya driverét a realtek oldalán lévő legfrissebb és megfelelő driverrel,ez van jelenleg fent: 7.17.304.2010., dátuma: 2010.03.04.Amióta frissítettem,azóta kb 2-3óránként elmegy a net (utp kábelen keresztül jön),a kis hálózati kapcsolatot jelző számítógép átvált egy kis átlátszó emelkedőre áthúzva (ugyebár a wifi kapcsolatot jelző ikonra,csak a wifi ki van kapcsolva),és csak akkor jön vissza,ha a hálókártyát letiltom,majd engedélyezem.
Eléggé idegesítő tud lenni,hogy ilyen gyakran megszakad a kapcsolat (azért cseréltem drivert,mert előzőleg is volt ilyen probléma,csak akkor kb 2-3naponta csak).Tudtok vmi megoldást erre?
Előre is köszi!

Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest