Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
The DJ
addikt
Új fejlemény: Akkor csinálja az [ITT] említett csíkozódást a rendszer, amikor az alapértelmezett Aero témáról egyszerű, Aero mentes témára váltok. Ilyenkor viszont használhatatlan a rendszer, olvashatatlanok a szövegek. Ez mitől lehet?
Gondoltam rá, hogy 2D-ben hibázik a videókártya, de akkor meg rendszer telepítéskor is ilyennek kellett volna lennie, nem? Ott még nem volt aktiválva az Aero.
Ráadásként futtattam 3Dmarkot, ment egy órát a Prime95, a GPU Caps is csíkozódás nélkül futtatta a teszteket. Nem értem mi miatt lehet ez.
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket?