Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
The DJ
addikt
Új fejlemény: Akkor csinálja az [ITT] említett csíkozódást a rendszer, amikor az alapértelmezett Aero témáról egyszerű, Aero mentes témára váltok. Ilyenkor viszont használhatatlan a rendszer, olvashatatlanok a szövegek. Ez mitől lehet?
Gondoltam rá, hogy 2D-ben hibázik a videókártya, de akkor meg rendszer telepítéskor is ilyennek kellett volna lennie, nem? Ott még nem volt aktiválva az Aero.
Ráadásként futtattam 3Dmarkot, ment egy órát a Prime95, a GPU Caps is csíkozódás nélkül futtatta a teszteket. Nem értem mi miatt lehet ez.
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket?
Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mivel teszteljek még vagy hogy szűkítsem le a hibalehetőségeket?