- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
GMA950-en azt hittem Aero sem lesz, ahhoz képest volt, és tök szép dinamikusan megy vele...
Néha meglepő, hogy milyen gépeken működésre lehet bírni, és megy is...
Még tesómék gépében is ment, annak idején raktam rá RC-t, pedig abban vmi integrált S3 van.. Csak eltávolítottam, mert szívtam a hanggal. XP alatt semmi gond nincs vele, de ha már Vista, vagy Win7 van, akkor ha kikapcsolom a gépet, és vissza, akkor nincs hang, telepít vmi eszközt, és köv reboot-kor lesz hang. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja így, de sz@r. VIA-s lap, tehát semmi sem meglepő...
Pedig raknék rá 7-et, de ez miatt nem lehet.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 11 Pro 64Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest