- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Setupban nem lehet ilyet állítani. Mondjuk van egy külső kártyaolvasóm a célra, de furcsáltam a dolgot. Erre most nem esküszöm , de mintha XP alatt simán látná a TC. Amúgy driver nem kell neki.
WE-ről van szó, csak ezt nem írtam. Pl. böngészés közben leviszem az egeret a tálcára, és látom, hogy csak pörög... Meg magától pár alkalommal újraindította magát a we menet közben. Semmi addon nincs mellé rakva, elég friss a win7-em.
pzstm: hehe, fényképezős dolog az tetszik.
Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.
A quicklanchnál arra gondoltam amit írsz, de nem kell a regeditben turkálni, csak egy mappát kellett létrehozni a docs and settingsnél valamerre, ha jól emlékszem.sfdrakex: majd letöltöm a drivereket, mert a gépet féláron vettem csupaszon a vásárban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boci_83: jah, azt első installkor én is kerestem, mert XP-n ezt nem kellett állítani, itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban, elég gáz volt.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.