- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Setupban nem lehet ilyet állítani. Mondjuk van egy külső kártyaolvasóm a célra, de furcsáltam a dolgot. Erre most nem esküszöm , de mintha XP alatt simán látná a TC. Amúgy driver nem kell neki.
WE-ről van szó, csak ezt nem írtam. Pl. böngészés közben leviszem az egeret a tálcára, és látom, hogy csak pörög... Meg magától pár alkalommal újraindította magát a we menet közben. Semmi addon nincs mellé rakva, elég friss a win7-em.
pzstm: hehe, fényképezős dolog az tetszik.
Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.
A quicklanchnál arra gondoltam amit írsz, de nem kell a regeditben turkálni, csak egy mappát kellett létrehozni a docs and settingsnél valamerre, ha jól emlékszem.sfdrakex: majd letöltöm a drivereket, mert a gépet féláron vettem csupaszon a vásárban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Boci_83: jah, azt első installkor én is kerestem, mert XP-n ezt nem kellett állítani, itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban, elég gáz volt.
Aktív témák
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- World of Warships
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- BMW topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone X 64Gb akku 100%
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.