Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Sziasztok.
    Olyan problémám volna, hogy felraktam a Windows 7 Ultimate-t és nem lehet kikapcsolni a számítógépet.
    Feltelepítés utáni 1. indulásnál, amikor már használható a Windows, akkor ki lehet kapcsolni.
    De ha már egyszer kikapcsoltam majd vissza a gépet, utána soha többet nem lehet leállítani a gépet.
    Rámegyek a leállításra vagy megnyomom a gépen a kikapcsoló gombot, akkor a Windows szépen kijelentkezik, majd leáll, aztán kikapcsol a monitor, a winchester is leáll még a power led is kikapcsol, de a gépben az összes ventillátor tovább pörög.
    Felraktam az összes frissítést, amit a Windows talált, de ez sem változtatott a helyzeten.
    Vistánál ilyen problémám nem volt és most sincs, az simán képes leállítani a gépem.

Mi lehet a probléma nálam ? lehet hogy nem elég a gépem hozzá nem támogatja :S
    Alaplaphoz driver vistához is csak beta volt de még is ment. it meg csak a mit a win7 felrak magának az megy mert ide még a vistásat se olvassa és hadja futni.

Adjatok tanácsot légyszi mihamarabb mert nem akarom tönkre tenni a gépet táp lekapcsolóval vagy konektor ból kirángatni mindig, :))

Aktív témák