Hirdetés

Aktív témák

• xzeebyt

tag

Sziasztok,
    Nekem lenne egy olyan problémám, hogy már legalább 5 féle Windows 7 Ultimate-t próbáltam 64 bites verzioba és egyikse akarja felismerni a VGA-t. Vagyis lényegébe felismeri de valamiért nem engedélyezi futtatni vagy mi mert ott van egy sárga háromszög benne a fekete felkiálto jel hibakód ha minden igaz 43. Utána néztem a hibakódnak annyit találtam hogy a Windows a hardver müködését valamiért letiltotta... Megnéztem ilyen Windows 7 nemtudom milyen progival ami azt takarja hogy futna-e a gépemen a Win7. Nah teljes mértékben pozitív lett a teszt eredménye. A gépem s939 AMD Athlon X2 4200+ 2200Mhz@2640Mhz 2x512 Kingmax 400Mhz ram + 2x512 Kingstone HyperX 400Mhz ram mindez dualba, Sapphire Radeon HD 3850 AGP 512 GDDR3, Gigabyte GA-k8ns-ultra-939-nforce3. Hosszas izzadások után sikerült addig eljutnom hogy a háromszög eltünik, és csak egy ujraindítást követel a Windows. Ujraindítom és már nem is engedélyezi a VGA müködését. Már próbáltam AGP hotfixel ugyse ment simával is ugyse akart menni. Mindent beismer csak a VGA-val b*szakszik :( Ugyhogy már kb feladtam pedig nagyon kiváncsi lennék hogy mégis hogy hajtja ki a gépet :O Valaki esetleg itt vagy privátban nem tudna nekem segíteni? :U :( Hálás lennék érte.
    Üdv X :R

Aktív témák