Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Aktív témák
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy már legalább 5 féle Windows 7 Ultimate-t próbáltam 64 bites verzioba és egyikse akarja felismerni a VGA-t. Vagyis lényegébe felismeri de valamiért nem engedélyezi futtatni vagy mi mert ott van egy sárga háromszög benne a fekete felkiálto jel hibakód ha minden igaz 43. Utána néztem a hibakódnak annyit találtam hogy a Windows a hardver müködését valamiért letiltotta... Megnéztem ilyen Windows 7 nemtudom milyen progival ami azt takarja hogy futna-e a gépemen a Win7. Nah teljes mértékben pozitív lett a teszt eredménye. A gépem s939 AMD Athlon X2 4200+ 2200Mhz@2640Mhz 2x512 Kingmax 400Mhz ram + 2x512 Kingstone HyperX 400Mhz ram mindez dualba, Sapphire Radeon HD 3850 AGP 512 GDDR3, Gigabyte GA-k8ns-ultra-939-nforce3. Hosszas izzadások után sikerült addig eljutnom hogy a háromszög eltünik, és csak egy ujraindítást követel a Windows. Ujraindítom és már nem is engedélyezi a VGA müködését. Már próbáltam AGP hotfixel ugyse ment simával is ugyse akart menni. Mindent beismer csak a VGA-val b*szakszik
Ugyhogy már kb feladtam pedig nagyon kiváncsi lennék hogy mégis hogy hajtja ki a gépet
Valaki esetleg itt vagy privátban nem tudna nekem segíteni?
Hálás lennék érte.
Üdv X
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyhogy már kb feladtam pedig nagyon kiváncsi lennék hogy mégis hogy hajtja ki a gépet
Valaki esetleg itt vagy privátban nem tudna nekem segíteni?