Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy már legalább 5 féle Windows 7 Ultimate-t próbáltam 64 bites verzioba és egyikse akarja felismerni a VGA-t. Vagyis lényegébe felismeri de valamiért nem engedélyezi futtatni vagy mi mert ott van egy sárga háromszög benne a fekete felkiálto jel hibakód ha minden igaz 43. Utána néztem a hibakódnak annyit találtam hogy a Windows a hardver müködését valamiért letiltotta... Megnéztem ilyen Windows 7 nemtudom milyen progival ami azt takarja hogy futna-e a gépemen a Win7. Nah teljes mértékben pozitív lett a teszt eredménye. A gépem s939 AMD Athlon X2 4200+ 2200Mhz@2640Mhz 2x512 Kingmax 400Mhz ram + 2x512 Kingstone HyperX 400Mhz ram mindez dualba, Sapphire Radeon HD 3850 AGP 512 GDDR3, Gigabyte GA-k8ns-ultra-939-nforce3. Hosszas izzadások után sikerült addig eljutnom hogy a háromszög eltünik, és csak egy ujraindítást követel a Windows. Ujraindítom és már nem is engedélyezi a VGA müködését. Már próbáltam AGP hotfixel ugyse ment simával is ugyse akart menni. Mindent beismer csak a VGA-val b*szakszik
Ugyhogy már kb feladtam pedig nagyon kiváncsi lennék hogy mégis hogy hajtja ki a gépet
Valaki esetleg itt vagy privátban nem tudna nekem segíteni?
Hálás lennék érte.
Üdv X
Aktív témák
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyhogy már kb feladtam pedig nagyon kiváncsi lennék hogy mégis hogy hajtja ki a gépet
Valaki esetleg itt vagy privátban nem tudna nekem segíteni?