Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Mint írja is a képernyőn, a MS accountodba belépve megtalálod a helyreállító kulcsod az alábbi linken: aka.ms/myrecoverykey
-
vlaci79
senior tag
Hali,
Miért telepszik fel gond nélkül Windows 11 a
Ideapad 100-15IBD 80QQ laptopra?
Érintettlen Windows iso-ból tiszta telepítéssel.
I3-5005U procis a gép.
VLaci -
Bilux
veterán
Remek ilyenkor mi a teendő
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nem az árától függ. Például a Win7-8 kulcsok már nem jók, a MAK kulcsok kimerülhetnek (nem letiltják).
-
Bilux
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Aktiválva van jelenleg a home! Új kulcsot tudok nyilván hozzáadni, de én inkább egy tiszta telepítést szeretnék
-
Bilux
veterán
Jelenleg Windows 11 home 64 bit van a notebookon.
Szeretnék Win 11 pro 64Bit Hun-ra váltani.
Hardveraprón hirdetett kulcsokkal ezt hogyan tudom kivitelezni? Mit és hol kell letöltenem?
Köszönöm szépen
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Ha teljesen figyelmen kívül hagyja, amit írtam, akkor igen

-
-
RpPRO
őstag
Admin accountba belépve Tinywall tűzfalon nem jut át, mert nem kap netet, nem tudok továbblépni. Nem tudom lelőni/uninstallálni user account alól a tűzfalat. 22-es csapdája.
-
5leteseN
őstag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nincs
macska"veszélyes" piaci versenytárs, cincoghatnak a(monopol helyzeteben lévő) "egerek"! -
Janika(1982)
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia,kikapcsoltam a blokkolót,akkor sem volt jó.
Azonkívül hogy sokszor volt hogy,a windows frissítések is gondot okoztak a történelem során,inkább várok vele egy kicsit,addig javítják.
Mac-nél is ez van frissítéseknél,tolják kifelé a szart mindenhol.
-
RpPRO
őstag
Hi, 1 éve win 11-et használok. Ma bejelentkeztem microsoft accountba a saját win admin fiókomban. Vacsorázni el, gép kijelentkezik, jövök vissza, jelentkeznék be, de a szokásos jelszóbeírásos ablak helyett sign in. Oké. Katt. Ablak felugrik, hogy net nélkül nem fog menni. Tinywall tűzfal megy, ez a progi nem kapott netet. Retry és cancel van. Azaz admin fiókba nem tudok bejelentkezni. Van user fiók, abba belépek, de be tudok adminként ügyködni, jelszót nem tudok beírni, YES gomb nincs. Kééész, ördögi kör. Tűzfalat uninstallálnám, nem tudom. Recovery restartot próbáltam command prompttal, semmi.
Mit javasoltok?
-
King Unique
titán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Mondjuk a Windows-frissítéseknek nem világos mi köze az Edge / Chrome böngésző frissítéseihez, meg pláne hogy volt akinél a reklámblokkoló okozta a lassúságot, de biztos.

-
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Olvass bele a Chrome topikba [link] , ott is napok óta ez a téma, ott még ilyen hibakódokról is raktak be képet.
-
5leteseN
őstag
Én és a rokonsás-ismeretség Windows 11-el szaladgáló gépei viszonylag simás éldegélnek azzal frissítős forgatókönyvvel, hogy a havi, rendszeres, nagy "gyári" frissítéses időpontok után 10(+1-2) nappal vannak engedélyezve a frissítések ezeken a gépeken, mert szinte minden második harmadik nagy-frissítős esetben előforduló MS hibákat addigra a jogos felháborodás-cumanik után "gyárilag" javítják. Ezzel a kis 10 napos időzített késéssel eddig megúszta a kezeim alatt lévő géppark a gyári forrású hibákat és az ezek miatti újratelepítéseket.
Felénk ez működik, de minden háznál más szokás és igény lehet. Mifelénk nem égetően fontos az aznapi frissítés, de megeshet, hogy másutt ez elengedhetetlen.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Esetleg valami kiegészítő nem kavar be? Én mondjuk 1et sem használtok.
Végső esetben az Edge -ben visszaállítasz mindent alapra. Persze előtte elmenteni a könyvjelzőket ha nem vagy bejelentkezve. -
Ocean
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Tényleg az volt, köszi a tippet! Nem gondoltam volna, nem láttam még ilyet, pedig 25 éve mindig van itthon PC.
Legalábbis, most délelőtt megint elkezdte csinálni, kihúztam a billentyűzetet, abbahagyta, visszadugtam, újrakezdte, pont volt itthon egy bontatlan billentyűzet, rádugtam, és azóta megint csend van. -
mrbego
aktív tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nálam jól működik, nincsenek olyan problémák amit írtál.
Rendszeresen frissített, naprakész a rendszer. -
Janika(1982)
senior tag
Nálatok is katasztrófális,a YouTube Edge böngészőben?
Tegnap frissűlt nálam az Edge (Szerda-Csütörtök),nem kapcsoltam be a laptopom.
Úgy szaggat,meg sok másodpercig gondolkodik,videók teljes képernyőre való váltáskor+bármi tevékenység is ugyanez,mintha egy 20 éves gép lenne.
Semmit nem javul ha ki-be kapcsolom a reklámblokkolót:Adblock Pro,meg van Premium előfizetésem is.
Remélem hamar jön javítás rá,mert így használhatatlan!
Ez a masinám,fullosra bővítve:
-
TomBond
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy valami oknál fogva az Acrobat (és a Reader sem) nem nyitja meg a PDF doksikat. Többször telepítettem újra az alkalmazást, és próbáltam új rendszeren is, de mindig ugyanez a helyzet. Raktam fel Adobe Acrobatot, és Acrobat readert is, de ugyanez! Néztem a feladatkezelőt, ott azt látom, hogy fut az alkalmazás, de nem nyitja meg a dokumentumot. Valaki segítene ennek megoldásában?
-
Rip7411
csendes tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Vigyáztam rá, nem volt ilyen gondom soha. Valami rossz driver vagy valami melléütött billentyű lesz ez... rendszertöltés közben működik, valami betölt, és utána nem jó.
ha raáöttem, leírom azt is, bár sokaknál nem lesz ez probléma
-
Rip7411
csendes tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
10 éve nem kellett, nagyon sajnálnám..
szerk: (na jó, lehet 6 éve volt egy..
) -
Rip7411
csendes tag
válasz
Csorbi
üzenetére
Ez sem jött be.
Ha az asztali monitor a másodlagos, és megy a tv is, és a tv a fő képernyő, akkor müködik, mindkettőn. Már letöröltem a monitor driverét, eszközkezelőből eltávolitottam, kihúzott csatival, de igy sem megy. biztos kitöröltem valami összetevőt, amikor összevontam az alap partíciót(kicsi az ssd, és particionálva volt). Mondjuk nem ész nélkül törölgettem..
Olyan, mintha a tálca nem lenne elég fontos, és nem kerül felülre..
-
Rip7411
csendes tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Köszi, nálam is működött(cca10 éve win 7-től), 2 hete nem megy, kiterjesztett kijelzőn működik(tv-n), csak az alap -esen nem.
nem értem. a fő kijelzón nem megy.. -
válasz
Cs1csó
üzenetére
Csak sok szemetet hozhat maga után meg vírust is akár. Sőt egyik ismerősöm eszközét le is kékhalálozta az egyik ilyen booster progi, majd nem indult el a win. Nálam kötött ki. Nyilván meg lett csinálva adatvesztés nélkül de na.
A gyártói oldal macerás, nehéz keresni minden hardverkomponenst külön cég stb.
Ugye ezt viccnek szánod. Egy oldalon fent van minden ami kell, és csak azt szedd le amire szükséges van. -
Cs1csó
titán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
A gyártri oldal macerás, nehéz keresni minden hardverkomponenst külön cég stb.
Nem ördögtől való ez a Driver Booster nekem van Sata driverem ami el van téve (frissebb mint a gyári amire 2006-os dátumot ír) és friss Windows telepítésnél már a Driver Booster sem kell (érdekesség, hogy egy hibát is javított a Samsung SSD kezelő programjával volt anno gond nem tudott bizonyos értékeket leolvasni de a sata driver frissítése után malegjavult, Samsung Magiciant mostanában nem is telepítem de a sata drivert friss telepítés után mindig frissítem)
Amúgy az a jó a friber boosterben hogy elmenthetőek a driverek és később driver booster sem kell hozzá. Nekem aWindows update mindent frissít megfelelően, vagy olyan van hogy pl. 2017-es drivert telepít a booster talál 2018-ast de ilyennel nem foglalkozom. -
Rip7411
csendes tag
Sziasztok!
A windows tálca pl böngésző teljes ablakos megnyitása után nem jön fel, csak ha kilépek a teljes ablakból. Eltűnősre van állítva. Mi a megfejtés ilyenkor? Decemberben frissült a win 10-ről 11.re, hardverhiba miatt, új kulcs is lett, es új gép is. megőrülök ettől..
előre is köszi a segítséget.
-
Csorbi
addikt
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
BIOS-ban nézd meg, jó eséllyel le van tiltva.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Ok,értem.
-
bagarol
tag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Tudom, egyesek köpködnek -nem érdekel,használom- próbáld ki a Driver Booster-t.
Nem biztos, hogy megtalálja, de próba cseresznye.
Ha keresel, találsz portable verziót is. -
B4ndiBuild3r
tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Bedugott UTP kábellel (végig vezetékes hálózaton volt) lett újra téve a Windows.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Szia,ha vezetékkel csatlakozol a netre,úgy se működik?
-
Geth
veterán
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Tele van ismeretlen eszközzel az eszközkezelő. Ott lesz a vezetékes háló is, csak annak nem beszédes a neve, amíg nincs fent a driver. Gyűjtsd ki az azonosítókat.
WiFivel próbálhatsz egy Windows Update is, hátha feltesz legalább néhányat. -
B4ndiBuild3r
tag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Sajnos ez a telepítés a Wi-Fi-re volt megoldás csak, a vezetékes hálózatot továbbra is homály fedi. Az a fura, hogy nem is látom az eszközkezelőben.
"Intel I225/I226 LAN NDIS driver V1.1.4.38 for Windows 10 64-bit and Windows 11 64-bit."
Az ASUS oldalán ezt írja a legfrisebbnek, de nem csinál semmit, ha telepíteni akarom. :/
-
Csupingo
veterán
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Amit linkeltél, az nem ez? Intel(R) Wi-Fi 6E AX211. Driver.
-
Geth
veterán
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
[link] Itt a Win11-es .zip, a Netwtw6e.INF tartalmazza a leghosszabb egyezést, az a jó hozzá.
Töltsd le, csomagold ki, és a könyvtárat vagy azon belül az említett .inf-et add neki oda (pl. az eszköz tulajdonságainál). -
Geth
veterán
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
A hálózati vezérlő tulajdonságainál kinézhető az eszköz VEN_ID és DEV_ID azonosítója, az alapján seperc megtalálható a megfelelő driver.
-
Csorbi
addikt
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Eszközkezelő mit mutat?
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Frissen felrakott Windowson PC-n nem akar működni sehogy sem az internet. Eddig alapból telepítés után szokta érzékelni a hálózati adaptert, most semmit se lát. Leszedtem a lap oldaláról a megfelelő drivereket és azt írja nem támogatott.
Eredeti dobozos windows lett felhúzva rá, majd próbálkoztam a Microsoft oldalán a legfrissebb ISO-val is ugyanazzal az eredménnyel.Hardveres gond biztos nincs mert a telepítés előtti pillanatig tökéletes volt az internetelérés rajta. :/
-
Csorbi
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Windows 98-at sem volt nehezebb telepíteni, mint XP-t, 7-est vagy akár 11-et. Driver hozzáadása pedig bármikor kellhet, főleg ha az adott hardverelem/eszköz újabb, mint a kiadott OS.
Az OS (telepítése) nem a vevőknek készül, hanem azoknak, akik szakmailag értenek hozzá, és bizony ez a két kör nem teljesen fedi egymást.
-
Garsza
veterán
válasz
Csorbi
üzenetére
És van ha azt hiszi valaki, hogy ért hozzá mert már sok Wint feltelepített, és soha nem nehezedett hanem inkább egyszerűsödött a telepítés folyamata a Win fejlődésével. Majd telepítés megkezdése után ez fogadja.
Ha valamit rá akarnak erőltetni a vevőre akkor csinálják meg rendesen. -
Csupingo
veterán
válasz
tibbike01
üzenetére
Elvileg integrálható a driver a telepítőbe, vagy talán a betallózható, ha fel van másolva valahova. Meg lehet csinálni, de én még nem foglalkoztam ezzel, ezért a pontos módját nem tudom. Vagy előre letöltöd a drivereket amik kellenek, majd offline telepíted a wint, és utána kézzel a szükséges drivereket.
-
tibbike01
addikt
válasz
Garsza
üzenetére
Pont ezzel kinlódtam, nincs driver a hálókártyához. Így tudsz anélkül továbblépni:
-
tibbike01
addikt
válasz
Csupingo
üzenetére
Értem, köszi. Sikerült.
Azonban ha mégis online csatlakozással szeretnék win-t telepíteni, akkor mi a teendő? Gondolom felejtsem el a C formázását, de akkor hogyan csináljak szűz rendszert?Mégiscsak jobban örülnék, ha rendesen bejelentkezve, rögtön frissítve kerülne fel a win a laptopra.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Fura mert windows 10-nél nem hízott így ki.
-
tibbike01
addikt
Srácok Win 11 telepítésénél, amikor az jön, hogy "kapcsolódjon egy hálózathoz" és ki kellene választani a wifit nem hoz fel semmilyen hálózatot és nem tudok tovább lépni! Ez mitől lehet? Próbáltam a Biosban nézelődni, de semmi.
-
Adott egy windows 11 pro egy 250GB-s ssd-n amiből valójában 232GB felhasználható.De,hogy tudja magát így kihízni a windows?Azért ennyi program nincs telepítve a C meghajtón.
-Program Files 9.31gb
-Program Files x86 2.61gb
-Program Data 11,5gb
-Windows 23.5gb
-Felhasználók mappa 41,7gb (ebből app data mappa 39,5gb) -
Gyok2
senior tag
Az mitől van, hogy volt egy rendszer újratelepítés, és most elkezdte azt játszani, hogy időnként pattog a hang. Optikán van összekötve az erősítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest