Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boncser
aktív tag
válasz
appleGjuice #12098 üzenetére
Ez a facebook-os kérdésedre érkezett válasz?
-
appleGjuice
tag
Hasznos válasz.
-
boncser
aktív tag
válasz
MrCsiT #12091 üzenetére
Profilváltó? ááá nem olyan egyszerű az hogy csak úgy beletegyék. Kellesz még pár év. Olyan alap funkció pl mint az adott hívás időtartama is csak 8.1-gyel került a rendszerbe
Pedig milyen egyszerűen meg volt ez oldva a régi nokiákon, röviden megnyomtad a bekapcsológombot és feljött ez a menü:
Mondjuk a w10 funkcionalitásban elég nagy ugrás a 8.1-hez képest, úgyhogy lassan el is érjük a kb a symbian szintjére.
-
tomboy0013
veterán
válasz
chipesz #12095 üzenetére
Ti csűritek csavarjátok a dolgot, legutóbb kiderült, hogy én se kellek hozzá, elszórakoztatok ezen a böngészős Store-os dolgon nélkülem is. Egyébként meg ha fájdalmas nézni akkor ne nézd, mellesleg leírtam, hogy olvass visszább is mert egy poénról volt szó Zavabalazs részéről amit te úgy látom túl komolyan vettél. És most már szerintem elég az off-olásból is amit elindított ezzel.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #12093 üzenetére
Akármennyire is csűröd csavarod, Windows Phone 10-ként szerepel az Áruházban, amennyiben böngészőből nézed.
Igen, tudom, hogy hivatalosan Windows 10 Mobile a neve, pontosan ezért lenne elvárható, hogy akkor minden felületen így hívják...
Nem akarok ezen rugózni, csak fájdalmas nézni, hogy mindig mindenkit kijavítasz. De ha boldoggá tesz tőlem oké. -
tomboy0013
veterán
válasz
chipesz #12089 üzenetére
Ennyi a lényeg, a többi nagyon nem számít, mellesleg a telefonon lévő Store-ban én ilyet sehol sem találok
Olvass visszább is és meglátod, hogy nem én hoztam fel a témát
(#12088) ZavaBalazs : Tudom, csak kíváncsi voltam ki erősködik még az ellenkezőjéről, meg ki linkeli be a múltkori képet
És lám meg is történt amire számítottam
-
MrCsiT
addikt
válasz
moleculez #12071 üzenetére
"De most mibolyan bonyolult abban hogy angolul hasznalod a telot??"
Ha ezt magyarázni kell neked, az is egyfajta szegénység..
Az, hogy NEM angol vagyok, hanem, MAGYAR!
Ha kínai lenne a funkció, kínai nyelvvel használnád? Oh, nem?! Hát miért nem?!A 20 éve kiadott telefonok is működtek magyarul.
Ha a Cortana nem lokalizáható - amit erősen kétlek, hiszen a "szótára" ( még hasra ütve is ) aligha áll 1000 szónál, mondatnál többől. Ennek a fordítását diákmunkában megcsinálnák fiatalok kvázi gombokért 1-2 hónap alatt, ha nem tenne az MS az egészre magasról - akkor a csendesítést mint funkciót, ki kell venni a Cortana alól. Az hogy aki nem angolul beszél, az menjen a levesbe, az üzletpolitikailag a lábon lövés kategória.
Amúgy pedig, a megoldás egy normális profilváltó alkalmazás lenne a platformra. Droidra olyan is van, amivel 40-50 egyéb paraméter is módosítható 1 kattintással, WP-n pedig egy egyszerű némításhoz bűvészkedni kell, ami azért egy vicc. ( hogy a csengetési és értesítési hang összekapcsolt szabályozhatóságának marhaságát már ne is említsem..)
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #12086 üzenetére
Látom minden lehetőséget megragadsz, hogy bejelentsd WP10 nem létezik. Szólj az MS-nek is!
Gondolom ezen múltkor átsiklottál. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12086 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
ZavaBalazs #12085 üzenetére
WP10 nem létezik, szóval arra se nagyon jöhetett ki
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #12083 üzenetére
biztos csak WP10-re jött ki, neked meg W10M-ed van.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
tomboy0013 #12083 üzenetére
En sem kaptam meg, es nem insideres vagyok mar. Lumia 435 ds. Viszont nagyon merul a telefonom. Azt hiszem vissza rakom a 8.1 et , mig ezt javitani fogjak.
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #12081 üzenetére
People, messaging+skype, onedrive.
Mind megjött reggelre. Messagingben a Skypenal csatolást a nem insiderek is megkapták akkor?
-
Švejk
őstag
Frissült az Üzenetek és Skype. Mostantól tudsz emojikat, és egyéb szarokat, fotókat küldeni skypeon.
A Kapcsolatok app is frissült egy új , Előzmények szekcióval. -
Švejk
őstag
válasz
appleGjuice #12077 üzenetére
Egyszer már utánamentem a supportnál, egy ködös "januártól számíthattok rá" válasznál többet nem kaptam. De csesztetem őket megint vele egy kicsikét
-
appleGjuice
tag
Valakinek valami infó a universal facebook messenger appról? Már mikor megígérték, aztán még nincs sehol. Ami meg van az egy nagy 0.
-
-
gyurkikrisz
őstag
Érdekes eset fordult elő, (elvileg) semmi sem tölt le, közben a hálózat fullon megy. Data usage persze semmit nem mutat
-
Воланд
titán
válasz
zsoltzsolt #12064 üzenetére
igen.
-
steele80
senior tag
A 10-ben van-e már arra lehetőség, hogy dual sim esetén a használaton kívüli port ikonját rejteni lehessen a status bar-ról?
-
Imi1981
veterán
válasz
tomboy0013 #12052 üzenetére
Nekem win10 jobb volt akkuhasználatban (takarékosabb) mint a 8.1 .Csak más bosszantó dolgok miatt raktam vissza a 8.1-et,meg azért kicsit lassabb is volt a 10. Amúgy jól észrevehetően volt jobb akkuidőben a win10 nálam,bár arra nem emlékszem,hogy a 107-es vagy előző build volt rajta.
-
scyllarus
veterán
válasz
tomboy0013 #12052 üzenetére
Az előző két buidben észrevehetően javult a korábban vacak üzemidő. most az utolsóban visszaesett a korai kiadások szintjére.
Én is úgy vagyok vele, otthon-munkahelyen-autóban van töltő, csak a többi időt húzza ki -
tomboy0013
veterán
válasz
Ricardo #12050 üzenetére
Én főleg készenléten veszem észre a gyorsabb merülést. Éjszak 9-10%-ot merül net nélkül, 8.1 alatt állandó wifi meg helymeghatározás mellett merült 3-4%-ot. Emiatt minden nap töltenem kell, 8.1-gyel 2-3 naponta töltöttem. Ez azért igencsak számottevő különbség. Viszont minden másban meg sokkal jobb a 10 így az üzemidőt feláldozom a kényelem és dizájn oltárán
Sajnos ezen már biztosan nem javítanak semmit, eddig is csak írták, hogy javítás történt üzemidővel kapcsolatban is az újabb build-eknél ami nálam abban nyilvánult meg, hogy vagy semmi változás nem történt vagy mégjobban gyengült az üzemidő. Az akksival semmi gond az biztos. Biztosan a snapi 800-nak lehet hozzá köze mert a 400-as 630 az hozza a 8.1-es szintet.
A duplakopp hiánya meg az őrületbe kergetett máskor is úgyhogy azt biztosan nem kapcsolom ki. -
meszipeti
aktív tag
Szinkronizál valaki két gmail-es fiókot. Mikor a másodikat felveszem, kilép mindegyik fiókból pár másodperc után, de nem csak a gmaileset, hanem az outlook is kilép. (.107-en L950)
-
Ricardo
titán
válasz
tomboy0013 #12045 üzenetére
Nekem nem rossz az üzemidő. amióta kikapcsoltam a dupla koppos ébresztést, azóta főleg nem.
Nem használtam sokat 8.1-en de amennyire emlékszem ott is kb ezt hozta. Mindenesetre a nexus után atomreaktornak tűnik. -
ToniSoprano
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz
Tottalino #12042 üzenetére
Elhiszem, hogy van, akinél előjöttek problémák. Nekem is a munkástelefonomon van a 10, én sem engedhetem meg magamnak, hogy valami ne működjön, de nekem működik minden.
Megkockáztatom, a droiddal több gondom volt, amikor azt használtam a melóban. Pedig azokon (többnyire) végleges, gyári szoftver volt. Ettől még nem kezdek szaradroidozásba más topicokban.
-
Tottalino
tag
válasz
Pearce #12039 üzenetére
Így igaz, meg a 735 amin a 8.1 fut. És nem trollkodok! Az, hogy az S6-ból eladtak cirka 65 millát, az, hogy a w10 árnyéka a 8.1-nek, igaz. Bocsánat! Az Insider-es w10, így a korrekt.
Szeretem a 735-öt, de nem fizettek eleget, hogy én teszteljem a kínlódásukat. Nincs elfelejtve a rendszer, mert vannak nagyon jó oldalai is, nem csak a sírás a bánat. Eltelik 2 év, addig az A5 már nem lesz olyan formában, és ha az MS is úgy akarja visszatérek.Tudod az a baj, hogy mióta a w10 kínlódását érezzük, azóta a 8.1 meghalt. Semmi javítás, fejlesztés, és ez így is fog maradni. Tehát kénytelenek leszünk, lesztek váltani. Nekem a munkám miatt fontos, hogy elérhető legyek, hogy 100%-os biztonsággal működjön a telefon. Ezért váltottam, ezért haragszom az MS-re. De figyelem a híreket, olvasom a topicokat, és ha ismét jó híreket tapasztalok, akkor bármi lehetséges.
-
savoo
addikt
Krva unalmas már ez a sok fanboy vs troll off.
-
Pikkolo^^
addikt
A naptár nem igazán működik rendesen. Új eseményt adtam hozzá, de nem mentettem el hanem csak kiléptem. A csempén jelzi az eseményt, de valójában nem keze létezik, belépve nem is mutatja, újraindítás után megmarad.
-
Tottalino
tag
válasz
tomboy0013 #12033 üzenetére
Qrvára nem jobb! Egyrészt, hogy a droid mit csinál, nem vígasztalja a felhasználókat. Másrészt volt egy atomstabil 8.1. Mi történt? Elfogyott a kokain?
És nem utolsó sorban le lehete már akadni a droidról. Ha másért nem is, de a droid egy az az egy modellből is el tud adni több tíz millió darabot. Nem egy súlycsoport. -
steele80
senior tag
Nem tudom, hogy ez ismert hiba e, de a 107-es buildben ma jelentkezett, hogy telefonkönyvből kívántam hívást indítani, de nem indította el a hívást kilépett a telefonkönyvből a híváslistába. Előtte a gyorstárcsázót használtam. Újraindítottam utána jó lett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
Egyre több nem mobilos kérdést/választ látok a topikban. Tudom, leginkább offtopikban van, viszont ha lehet, használjáok nyugodtan a PC-s topikot, amit itt találtok:
Windows Insider ProgramHa pedig nem insiderként van kérdésetek, észrevételetek, akkor:
Windows 10 -
törölt tag
válasz
#32839680 #12014 üzenetére
Hát nekem mindegy mert ígyis úgyis megkapom ingyen. Nem lenne rossz ötlet. Bár nem tudom lenne értelme. Ha pl laptopon van akkor ha nem használjuk akkor úgyis le van csukva. Szóval nem látni. PC-n sem látom értelmét mert ha használja az ember akkor ott van bekapcsolva ha nincs ott akkor meg nincs értelme megint. Vagy hát nem tudom. Ki kellene próbálni
-
saiyajin
senior tag
Azert az nevetseges, hogy mai napig nem megoldott telefonon az outlook fiokhoz bealitott aliasok hasznalata...
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #12011 üzenetére
Vagyis akkor mégis javították volna ha garanciális lett volna még. Akkor is ha a win 10 tette tönkre?
-
törölt tag
válasz
confuser #12008 üzenetére
Igen miután elolvastam töröltem. Csak mire bepötyögtem megelőztél. Azt hittem ők is ugyan úgy megkapják a legújabbakat mint mi.
Akkor besz*pták kellett nekik
Morgyi: Ott nem is tudtam hogy van ilyen. Azt hittem a hivatalos után lezárták. Igaz nem is használtam insideres wint. Laptopon azért maradjon a "stabil"
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #11995 üzenetére
Elméletben. Gyakorlatban meg senki nem fogja tudni, hogy mi is volt azon a telefonon, ha be se kapcsol.
-
törölt tag
válasz
confuser #12002 üzenetére
De ami eredetileg is win 10-zel jött ki az mit csinál?Pl. Marika néni vesz egy 550-et vagy unokájától kap egyet. Aztán jön egy frissítés és nem tudja tölteni majd szólnak neki hogy Marika néni slow ringre kellett volna rakni. Ha van ilyen 550 en is hogy slow meg fast. Mondjuk elég életszerű példát sikerült írnomTörölve
-
-
confuser
senior tag
válasz
#65388800 #11999 üzenetére
Azokon az előző branch utolsó, legkiforrottabb buildje van, az insider programban meg eddig kb. 20 különböző build volt, és még ki tudja mennyi lesz. Amiken hivatalos W10 van (nem Insider), azokért felelősséget vállal a MS. A fejlesztés alatt álló buildekért nem. Én se, és te se tennéd, mert öngyilkosság.
-
confuser
senior tag
válasz
busman #11976 üzenetére
És? Fejlesztés alatt álló szoftver, amire eddig is fel volt hívva a figyelem, és a több buildet követelők miatti változások előtt hónapokkal szóltak, hogy ez lesz, erre kell számítani, és akinek ez nem pálya ott a slow ring, vagy majd jön hivatalosan ota. Mit nem lehet ezen felfogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest