Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
donceleger8 #13599 üzenetére
azt mr. demó verziótól hallottad, csak azóta átment 20 avatar váltáson, és már az ellentétét mondja mindennek, mint eddig.
-
törölt tag
válasz
donceleger8 #13597 üzenetére
Semmi differencia nincs,az insideres is teli van buggal, a hivatalos meg az insider kiadás, tehát?
-
donceleger8
őstag
Hali. Én azért remélem hogy a hivatalos és a preview között van némi különbség.
Ellenben nem akarom visszarakni a 8.1-et és ezzel az alapoktól újra kezdeni.
Van mód arra hogy az insideres-re tegyem fel a hivatalosát? -
Stylerr
addikt
Uraim, HR után minden eddigi hiba megszűnt, viszont a Messenger bugol.. Olyat csinál, hogy az elküldött üzenet után befagy a Messenger pár másodpercre, és nem lehet gépelni.. Ez csak nálam van jelen?
-
rbertkrl
aktív tag
Visszatettem a wp 8.1-et, minden fa*za, de nem tudom leszedni az upgrade advisor progit. Azt írja, hogy "You can't get the app, this page is for Information only" wut?
-
sgx
tag
Sziasztok,
tudnátok segíteni?
windows insiderre jelentkeztem, az appot elindítva a get preview builds-ra kattintva a követkző hibaüzenet fogad:
Nem tudok kilépni a programból, update advisor segítségével sem találok frissítést.
Lumia 735, Telekomos.Nem lehet a win10-et vhogy máshogy telepíteni?
Köszi.
-
kgb79
tag
válasz
D1L1ZS #13570 üzenetére
Már a hr indításakor van lehetőség az sd formázását kérni. Én nem szoktam bepipálni, mert nem akarok 20 gigákat másolgatni oda vissza. Hr után szól, hogy vannak korábbi telpítésből visszamaradt programok és azokat törölni fogja.
Így sem volt eddig semmi problémám.Honeker: Örülök hogy megoldódott
-
D1L1ZS
őstag
Köszi a választ!
Véleményed szerint akkor jobb ha előtte leformázom az SD kártyát aztán HR?
Vagy a HR után ha szól az ott maradt alkalmazások miatt és törli őket, akkor azzal ugyanazt érem el? Remélem nem kérdezek hülyeséget, csak szeretném a legtisztább rendszert megkapni...
Előre is köszi.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Stylerr #13563 üzenetére
A biztonsági mentésből való visszaállítás az alábbi dolgokat rakja vissza:
- a főképernyő elrendezést
- a beállított email fiókokat (jelszót újra meg kell adni)
- az alkalmazáslistát (mindent újra le fog tölteni)
- az alkalmazások beállításait/játékállásokat, ha az alkalmazás úgy lett megírva!!! (ezt kb lehetetlen kideríteni)
- a Ringtones mappában lévő fájlokatAmit nem rak vissza, ezeket HR elött mentsd le!!!
- a fényképeket
- a telefono tárolt zenéket, videókat
- a lokálisan mentett fájlokatA fényképek fenn vannak a Onedrive Camera Roll mappájában, ha a szinkronizálás be van állítva. De vissza nem fogja tölteni a telefonra. A Pictures alatti többi mappát sem szinkronizálja fel a Onedriveba (Saved pictures, Screenshots).
A sd kártyán lévő dolgokhoz nem nyúl a HR, ha külön nem jelölöd be, hogy törölje a kártyát is. Az sd-n lévő alkalmazásokkal nem tudom mi a helyzet, mert én oda nem telepítek.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
HR-t hogyan érdemes csinálni? Úgy értem, hogy mi a menete? Van a telóban egy 32 Gbos memkari, annak a tartalma is törlődik HR során? Bár csak az alkalmazások és játékok vannak áthelyezve. Egyébként az lenne az igazi, hogy ha arról az adatok is eltűnnének, mert már lehet rajta mindenféle szir-szar (nem volt HR mióta megvan a teló, mostmár több mint egy éve)....Vagyis egy teljesen szűz telót akarok elérni. Vagy azt előtte telóval formázni kell és csak utána HR?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Köszi Cucci, bár nem tudom mihez
Most hogy a TH2-őn túl vagyunk, mikor jön az RS?
-
Nooeca
senior tag
Nagyon fain lett az új térkép a Redstone frissítésben, és még mennyit fog majd javulni! Számomra ez a legfontosabb app, habár a fapados 8.1-es is megteszi, 10-ben már sokat javult, de most Redstoneban még jobb lesz!
-
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #13557 üzenetére
eléggé érdekes lenne ha a twitter hivatalos insider csatorna lenne... mondjuk úgy hogy fél hivatalos
az jobb megfogalmazás...
bár a cikkben is csak kiragadott beszélgetés van...100%-ig nincs megerősítve...egy párbeszédből kiragadott részlet félrevezető is lehet! a párbeszéd értelmét a teljes beszélgetés menetele adja ki... tehát a végső megerősítésre még valószínű várni kell...
tehát, mondjuk inkább azt hogy előreláthatóan nem kapnak frissítést...biztosat csak akkor állítson akárki, amíg nincs a gyártó/fejlesztő által hivatalos oldalon közölve a tény...minden egyéb más forrás csak félhivatalos!
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13555 üzenetére
én nem mondtam hogy díszedény
csak nem szeretem(sőt szerintem senki sem) ha valaki olyan dolgot állít amit nem tud alátámasztani.... tudod, mondani bármit lehet...az más hogy amit mond azt alá tudja-e támasztani egy megbízható forrással...
ezúton kérek bocsánatot Woland úrtól amiért nem hittem neki tegnap...
ilyet nem sűrűn látni PH-n, igaz?
és akkor most hogy a TH2 nem lesz Insideren... át lehet állni Fast vagy Slow ringre?
-
Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
ezt a topikot pedig hagyjuk meg a továbbra is insiderező felhasználóknak. köszi
-
törölt tag
válasz
monosgeri21 #13552 üzenetére
sajnos ez...
ennyi volt a nagy windows 10 frissítési hullám, aki kapott örülhet, aki nem az vagy használja az insider verziót vagy kerít támogatott telefont....
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #13545 üzenetére
én is
szeretlekám nagyonhoppá ez kicsusszant
-
muzli1963
csendes tag
WP 10 felrakva. Hogyan tudom az email fiókokat (outlook, Gmail) rábírni az üzeneteknél megjelenjenek az értesítési sávban, illetve hangjelzésre. Minden bejelölve, whatsapp és minden más működik...
Tudom már valamikor szó volt róla, de nem találom. -
Ulaci
tag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi. Ti ajánlanátok e a rendszer az alábbi igényekre?
Szifon 4s-ről váltok terveim szerint Lumia 950-re. Teljesen új még nekem a W10 rendszer de nagyon tetszik, és amiket eddig láttam ,fogtam Lumiák nagyon bejöttek.
Fontos számomra az, hogy a telefon egy megbízható társ legyen mindenben. Inkább üzleti alkalmatosságokat használok a telefonon, e-mail, netezés, naptár, emlékeztető, közösségi csevegés (konkrétan csak messenger, nem lógok a facebook-on). Játszani ritka hogy szoktam, ébresztő óra, valamint hírolvasó alkalmazások. Nagyjából ennyiben kimerül.Ezeket a tapasztalatok szerint tudja a platform? Vagy nem kifejezetten ezekre ajánlott?
-
MauroN
tag
Üdv. Egy jó pár build óta Insiderezem, így mikor tegnap kiderült, hogy a .164-es build kerül ki nagyobb közönség számára hivatalosan, így elérkezettnek láttam az időt, hogy megcsináljam a HR-t, hogy aztán belakhassam a 0-ról. (Sosem csináltam még HR-t) Minden SD kártyára van téve. Ha HR-t csinálok, akkor utána az SD kártyáról az összes adatot, képet, alkalmazást látni fogom? Vagy előtte válasszam le, és HR után csatlakoztassam megint? Illetve az sms-eket hol és hogyan tudom visszaállítani? Illetve HR után az akkumulátor üzemidő nőhet valamelyest? Egyáltalán érdemes HR-t csinálnom? Két alkalmazásnak nincs nálam ikonja, illetve az üzemidő romlott 8.1-hez képest. Elvileg az ikonok megjelennek HR után, de az akksi idő javulhat? Választ előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #13542 üzenetére
doboz fej jobb lenne szerinted?
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
A preview ből teljesen ki fog esni a 630-as széria, vagy csak ideiglenesen esik ki megint a frissítésekből, de idővel újra visszakerül?
Ugye nem azt jelenti, hogy teljesen kiesik a windows 10 ből a 630-as (512 RAM os kiadása), mert valahol már temették :S
Szomorú lennék ha így lenne -
starr
őstag
válasz
Stylerr #13535 üzenetére
A telefon memóriájában lévő adatok elvesznek. PC-vel mentsd le mielőtt HR-t csinálsz.
Bizt mentés visszaállításnál visszakerülnek az alkalmazások, és a beállítások nagyrésze, de nem minden.
A nem ms appoknál valószínű, hogy elvesznek a beállítások, játékállások.
Nekem könnyű, mert SD-n vannak a zenék, és a képek, de ugye Neked nincs SD foglalat.
Én lementenék mindent, majd HR, és újra belaknám, mintha új telefont vettem volna. -
törölt tag
nya...megváltam hamar a 1320-tól
most már 640 LTE-vel folytatom
-
galmat
aktív tag
8.1-ről frissítettem 10-re, de az adatok migrálásában elhasalt. Újra kellett kezdenem, így már felment a .164, nem állítottam vissza bizt. mentést, hogy tiszta lappal induljon. Erre meg nem indulnak el rendszer app-ok, pl. Gépház... Azaz muszáj voltam gombokkal HR-t csinálni. Ennek eredménye, hogy a glance, olvashatóság napfényben, meg ilyen lumia dolgok nem elérhetőek a gépházban, hiányoznak, azaz még a régi 8.1-es glance van a telón, amit beállítani nem tudok. Ilyenkor mit kéne tenni?
Lumia 830 -
Stylerr
addikt
L930on, ha megnyomom azt a gombot ami eddig a Binghez dobott be (a "nagyító" alakú gomb) akkor egyből feldob a googleba, de úgy, hogy beírja, hogy SearchTerm. Ez mi? Másnak is ilyen?
-
-
pushalias
addikt
válasz
Pinyo16689 #13499 üzenetére
Ha benne vagy az Insider programban, akkor a 10586.122-től kezdve automatikusan megkapod a firmware frissítéseket is.
-
törölt tag
Gyorstalpaló a frissítéshez!
[link] -
duo
addikt
Nem tudom letölteni azt a fos update advisort. valaki tudna direkt linket adni?
-
Teebee9206
csendes újonc
Telekomos 640-em frissült reggel
Egyedül az Időjárás app ikonja hiányzik, ezen kívül minden szuperül működik -
Xantal
tag
válasz
feketedini #13509 üzenetére
Szia. Én többször jöttem-mentem a 8,1 és a 10 között. Mindig visszatettem a biztonsági mentést, de csak 1 alkalommal láttam a @ bug-ot. .164-en most sincs. Lehet szerencsém volt.
-
juve600
nagyúr
üdv
insider 164. van a telomon,akkor igazából nekem érdemes feltenni a hivatalost ??
-
feketedini
tag
Lumia 435 ds-en 164 bulden nincs kukac bug nálam.
Március 15-én frissítettem (Insiderrel) 8.1-ről HR nélkül, biztonsági másolat visszaállítása nélkül, először a 107-est rakta fel, aztán a 164-est. Így nincs kukac bug.
Fontos, hogy direkt nem használtam biztonsági másolatot, nehogy régebbi buildekről visszarakja a bugot. -
törölt tag
te most célozgatsz ?
kalm007: 14283.1000 RS buildben lett javítva, ami eléggé szégyen és gyalázat hogy ez már jó pár hónapos hiba és nem kapja meg minden készülék a hibajavítást...ez mondjuk pofátlanság... ha nem akarsz @ bugot akkor vegyél olyan telót ami megkapja az RS buildot... tiszta jó marketing fogás
-
törölt tag
válasz
Nooeca #13503 üzenetére
woland foggal körömmel tartja magát ahhoz a téveszméjéhez, hogy ennyi volt a windows 10 mobile frissítési hullám, akik most kaptak, aki nem kaptak most , azok már nem is fognak... okos enged szamár szenved... én engedtem neki...legyen úgy ahogy ő mondja, max,. a kinevetem ha nem volt igaza
-
törölt tag
Egyelőre nem találtam bugot, az alkalmazások közötti váltás néha elgondolkodik pár másodpercre, amúgy minden gyorsabb, sokkal több funkció elérhető mindenhol.
Én eddig teljesen elégedett vagyok (L930). -
Nooeca
senior tag
válasz
angelus8925 #13502 üzenetére
Kérdőjeles, egyelőre ez lehet hogy csak az első kör, de az is lehet hogy végleges, ezzel nem kell különösebben foglalkozni. Vannak teóriák, de a Windows 10 megjelenéséről is voltak, ha lesz hír, az pár héten belül lesz, eldől minden.
Most találgathatunk itt meg lottózhatunk, de nem leszünk előrébb, csak majd 1-2-3 hét múlva, nem fogják tovább húzni, ha jön még készülékre frissítés.
-
angelus8925
tag
Szóval a 925 nem frissíthető majd az Insider keretein belül a Redstone-ra? Esetleg elképzelhető, hogy tartják magukat a korábban mondottakhoz és csak azok a készülékek kaphatják, akikre már hivatalosan is kijött a W10m ? Tehát később majd mégiscsak jön erre is?
'Pár hónapja' az volt olvasható, hogy -asszem- 1 hónapos csúszással jön majd erre a mobilra a hivatalos Windows 10 a többihez képest, így ezt még nem temetném, mert reményhal..
Ha mégsem adják ki és maradni kényszerülnék a 164-en, akár az Insider-en belül, akkor is megkapom az új alkalmazásokat csak maga a rendszer maradna ki egy-két dologból, nem? Azokból az újdonságokból, amiket itt mutatnak, nekem az óra ilyen.
-
confuser
senior tag
válasz
Pinyo16689 #13499 üzenetére
Lehet, WDRT-vel. De az szerintem még a 8.1-et rakná fel, tehát utána kéne még egy OTA OS frissítést is csinálnod. További kérdéseket a megfelelő topicban rakd fel - ha van. Ez itt off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest