Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
senior tag
Sziasztok!
Mostanában a naptár bejegyzéseimhez, ilyen emlékeztetők ugranak fel:Persze ilyenkor nincs snooze, meg egyebek. Próbáltam hozzáadásnál a private kapcsolót is ki/be kapcsolni, ugyanaz (a private kapcsoló sem tiszta nekem, mindig be van zárva a kapcsoló).
Az asztali gépem meg jelez rendesen, kiírja az emlékeztetőt.
kb a legutolsó frissítés óta érzékelem ezt a hibát. -
válasz
ToniSoprano #12198 üzenetére
Nem lett volna benne semmi jó. Pl egy zenelejátszó kellene de minek? Nem férne hozzá a zárolási képernyőhöz, se a hangszínszabályzóhoz, se az értesítési sávban történő navigációhoz, semmire nem lenne jó ha droidos emulált környezetben futna.
Más:
Az első komment jól összefoglalja a helyzetet [link] -
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12196 üzenetére
Én mást olvastam, akkor az MS bénázik már megint, ennyi. Pedig akkor jó lett volna ha droidos appok emulátorral futtathatóak 10-esen.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Pinyo16689 #12195 üzenetére
Elnézést a helyesírási hibákért, kicsit kapkodtam.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
ToniSoprano #12193 üzenetére
Nem dobják ki. Egyébként meg volt BB-m és 1-2 apptól eltekintve tökéletesen futottak. Azok amelyek nem mentek ott sem a rendszerrel volt probléma, hanem a telefon kijelzőjének arányával.
-
Pinyo16689
senior tag
Egy bennfentes, aki rálát némileg a dolgokra, meg tudja mondani, miért nem adták még ki a W10M-et a régebbi telefonokra? Én használom az preview verziót, de az utóbbi verziók nem hozta érdemi változást 930-ra, és ezért nem érzem, mire várnak
-
Tottalino
tag
válasz
ToniSoprano #12193 üzenetére
Talán, mert akkor készen kapnak egy működő rendszert, nem kell fejlesztésre milliókat költeni.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12186 üzenetére
Akkaor ha így van miért dobják ki a rendszerüket és droidos telefonnal jönnek ki, semmi értelme nem lenne.
-
Воланд
titán
válasz
ToniSoprano #12190 üzenetére
az astoria mondjuk a google service apikat automatikusan lecserelte volna az ms megfeleloire.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
Az IOS programok átfordítása projekt továbbra is fut, csak annyira csökken a WP részesedés, hogy már nem biztos hogy megéri az IOs programozóknak a pár napot beleölni, hogy IOS-re megírt programjukat WP-re átfordítsák és pár dolgot leteszteljenek benne. Ez a Project Islandwood maradt meg a kettő közül:[link]
A droidos programok futtatása a Blackberynek sem sikerült fagyás, akkuzabálás stb. A legnagyobb problémák a google szolgáltatásokkal vannak, amik a programok futtatásához szükségesek, ezen a téren és más téren is ott tart be a google ahol tud, a WP-nek, pl. ha megvásásrolt egy programot azonnal leállította a WP-s támogatását.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
ToniSoprano #12185 üzenetére
A BB jelenleg is kezeli az androidos appokat gond nélkül. Google szolgáltatás is telepíthető rá.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
A google szolgáltatások kellenének hozzá vagy ezeket imitálni. Ezek memóriazabáló alkalamzások, és merítik az akkut ezerrel, plusz a google ott tartana be ahol tudna ahogy eddig is az MS-nek pl. leállította minden saját app támogatását MS-re amiután megvásásrolta.
Plusz Blackberry-n is próválkoztak hasonlóan, nem sikerült, sok fagyás stb..
-
Imi1981
veterán
válasz
monosgeri21 #12183 üzenetére
Mint írtam nem értek hozzá csak gondoltam több androidos appot alakítanának Windows 10-re és igy több alkalmazás lenne.Azért ugyan olyan alkalmazások amik androidon es wp-n is van az androidos verziók igényesebbek jobbak mint wp-n. Persze ha ez nem ilyen egyszerű akkor nem szóltam semmit.
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12164 üzenetére
Ma reggelre megjöttek a frissítések, nézz rá Te is.
-
törölt tag
Az igaz, hogy 10-nél csak kör alakú (brrrr) fotóval lehet kitűzni XY-t és nincs az a fapados Facebook integráció sem, ami 8.1-nél még megvan?
-
Воланд
titán
válasz
viewdetails #12176 üzenetére
hal istennek.
-
viewdetails
addikt
Na, a Project Astoria halott, továbbiakban csak iOS port, vagy Xamarin.
-
Vtwo
senior tag
Elnézve a W10 készültségi szintjét és a tapasztalatokat,jó darabig marad még nálam a 8.1.
-
Воланд
titán
-
pprod94
aktív tag
Ezzel az automata képmosó "utolsó simítások" disznósággal lehet valamit kezdeni?
-
boncser
aktív tag
válasz
tomboy0013 #12141 üzenetére
Az nem lehet esetleg hogy időközben visszavonták a frissítést? Mert csináltam egy hr-t, elkezdte frissíteni a rendszerappokat, talált az üzenetek + skype-hoz is de a régebbit rakta fel, tehát elérhető az app az áruházban.
-
starr
őstag
válasz
Pinyo16689 #12161 üzenetére
Hogyne! Szerintük 8.1-en nem volt elég jó, ezért most változtattak. Majd a W11-ben újra változtatnak, akkor remélem már jó irányba.
-
starr
őstag
válasz
monosgeri21 #12159 üzenetére
100%-ig biztos vagyok benne, hogy soha.
-
monosgeri21
tag
Kamera appon mikor akarnak javítani? Botrány amilyen minőségű képeket csinál...
-
starr
őstag
Ha neaggyisten 29-én kijönne a hivatalos win10, akkor megint hetekig kell majd várni, mire a szolgáltatók méltóztatnak letesztelni, jóváhagyni?
Ha később kijön mondjuk a redstone, akkor megint hetekig...?
Lesz olyan, mint PC-nél, hogy gyakran jönnek kisebb hibajavítások, ami nem jár együtt a rendszer teljes újrahúzásával, csak egy laza újraindítással? -
Pinyo16689
senior tag
A living capture image a mai camera update után sem működik. Nektek jó?
-
tomboy0013
veterán
válasz
monosgeri21 #12144 üzenetére
Na nem mintha ennek bármi köze is lenne a rendszer működéséhez. Idővel ide is meg og érkezni a frissítés, vagy maximum a következő frissítés helyrehozza. Volt már ilyen.
-
teki91
csendes tag
válasz
viewdetails #12150 üzenetére
Köszönöm a gyors választ meg a linket.
-
teki91
csendes tag
Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy használ e valaki xiaomi band 1s aktivitás mérőt és hogy mennyire kompatibils a rendszerrel, illetve megbízható e.
Választ előre is köszönöm. ☺ -
savoo
addikt
válasz
tomboy0013 #12141 üzenetére
Látod-látod, semmire nem garancia a fanboyság.
Jött FB betara is frissítés, meg peoplera megint.
-
savoo
addikt
válasz
viewdetails #12122 üzenetére
Jó hát nekem meg nem ilyenek a tapasztalataim, több készülékkel sem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #12139 üzenetére
Most néztem és az Office app-okhoz sem jött meg a frissítés.
-
tomboy0013
veterán
-
boncser
aktív tag
Van olyan akinek nem frissült még mindig az üzenetek + skype? Van a családban két 640-es ugyanazzal a builddel, egyik frissült másik nem.
-
MrCsiT
addikt
válasz
gyurkikrisz #12101 üzenetére
Ne haragudj, de ez a "kiragadom egy mondatodat és arra hű de okosat mondok" történet egész egyszerűen, nevetséges.
Nyilván arra vonatkozott a közlendőm, hogy elvárnám, hogy ha Magyarországon vásárolok egy mobilt, az a teljes funkcionalitását képes legyen magyarul nyújtani. Ezt nem tudja, tehát, kérdésedre válaszolva: igen, tévedsz, ugyanis a régebbi mobilok összes funkciója működött magyarul!
Ha ez a problémakör már azzal elkezdődik, hogy nincs a magyar névkonvenciónak megfelelő megjelenítési lehetőség a telefonkönyvnél, akkor miről beszélünk?
Eljutottunk oda, hogy ha nem tudsz angolul, akkor a fél funkciókört nem tudod használni.
Kínai telefonnál meg akkor tanulj meg kínaiul?? Na ne már..Nem hiszem, hogy ezzel a gyakorlattal egyetértesz, de ha igen.. hát, az is egy vélemény...
-
galmat
aktív tag
Gabe Aul azt mondja, egyelőre nem jönnek új buildek a nem W10-zel megjelent telefonokra, csak miután azok megkapták a hivatalos kiadást.
Legyünk pozitívak, és lássuk bele azt, hogy a hivatalos W10 frissítés a piacon lévő W8.1-es telefonokra már nagyon közel van. Tényleg. De most tényleg. Talán. -
galmat
aktív tag
válasz
Nekem a onedrive nem tölt fel minden képet időnként.
-
válasz
viewdetails #12124 üzenetére
outlooknál nekem van az értesítéssel gondom, ezért is írtam azt
onedrive nekem felszinkronizál minden mappát, ami ki van választva
egyébként az outlook app nekem ios-on se jelez, szóval lehet csak én vagyok elátkozva
-
viewdetails
addikt
válasz
mukibuci #12123 üzenetére
Ki tudod, de mégsem szinkronizálja fel, xlsx-et megnyitja, de egy pivottól meghal, outlook appnál nem az értesítéssel volt a gond, ha elolvasod.
Azért annyira ismerjük egymást, hogy elég konstruktívan állok a problémamegoldáshoz, szóval nem véletlenül köpködöm az MS droidon végzett munkásságát.
További kérdés-válasz a témában privátban, mert ez itt mostmár erősen OFF. -
válasz
onedriveban ki tudod választani, hogy melyik mappákat szinkronizálja fel, excel simán megeszik több megás fájlokat is, bár nem annyira hasít, outlook app teljesen jó, csak nem értesít, ha új levél érkezik - ez viszont lehet user error
-
viewdetails
addikt
Nyilván csak velem lehetett a baj.
OneDrive hektikusan tölt fel, DCIM mellett más mappát nem ismer, Word/Excel leáll, Outlook app az outlook.com leveleit, címjegyzékét(!!!) képtelen leszinkronizálni sokadik verziófrissítés után sem, Google saját alkalmazásában kell Exchange fiókként használni...
Mindezt gyári 5.1 alatt, 3GB RAM mellett. Sírva menekültem vissza 3 hónap után, mivel a Google ökoszisztéma (naptár, drive, levelek, névjegyek) meg nem volt alternatíva. -
savoo
addikt
válasz
viewdetails #12116 üzenetére
Vagy te szívtál valamit.
Semmivel nem rosszabbak droidon az ms appok, sőt.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
lizakattila #12113 üzenetére
Nem mintha eddig azért nem lettek volna appok, mert sokat kellett volna velük dolgozni. Lásd Project Islandwood, Snapchat (ahol a CEO utálja a wp-t, és csakazértse), vagy Pebble, ahol volt is egy app, de abból se ltt semmi.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Nem azért de a Onedrive droidon, van olyan jó mint WP-n.
Hidd el nem szívtam semmít.
Van egy 925-öm is és egy fos régi droidom(LG P880) -
anorche1
őstag
válasz
Arra lennék kíváncsi, hogy átlagos ms programozó mennyi fizut kaphat? Mert nem nagyon törik magukat, hogy minőséget adjanak ki.
-
savoo
addikt
válasz
lizakattila #12113 üzenetére
Hogy a többi platformon még jobbak lesznek az MS appjai.
-
lizakattila
senior tag
válasz
netpeti98 #12112 üzenetére
Pont most olvastam egy másik portálon. Még a végén csak lehet bizakodni...
-
confuser
senior tag
válasz
viewdetails #12109 üzenetére
+ ALCATEL ONETOUCH Fierce XL
Csak hogy annak a 2 usernek is itt legyen az info, akinek ilyen telefonja van Magyarországon
-
thxer
aktív tag
Új build: 14267.1004, javították a Lumia 550 USB bugot.
-
tatararpad
őstag
válasz
ZavaBalazs #12105 üzenetére
Én még határozottan emlékszem hogy egyszer arra vetemedtem WP8.1-en, hogy egy emailben kapott pdf csatolmányt márpedig lementek a telefon egy megadott mappájába. Na ezt akkor úgy sikerült megoldanom, hogy letöltettem a mellékletet az outlookban, megnyitottam a pdf olvasóban, feltöltöttem onedrivera, majd onnan a megadott mappába. Mert ugye egy mentés másként parancsot gondolom meg kell előznie kellő mennyiségű kutatás és fejlesztésnek, piackutatásnak, és felhasználói reakciótanulmánynak, fókuszcsoportos tesztelésnek. Mert így az a csóró pdf ami elvileg a telefonomon volt valahol megjárta a világot oda vissza. Mondjuk aki tudja hogyan spórolhattam volna meg ezt ne tartsa magában.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tatararpad #12104 üzenetére
kb ennyiről van szó. értem én, hogy a cortana tudja magától kapcsolgatni a quiet hourst, de ezt biztos meg lehetne úgy is oldani, hogy a quiet hours közben ne függjön tőle...
-
tatararpad
őstag
válasz
boncser #12097 üzenetére
Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a mai világban le lehet némítani egy telefont személyi asszisztens, gépi tanulás, idegen nyelv ismerete, és adatközpontok nélkül. Néha olyan valóságtól elrugaszkodott elvárásaitok vannak, hogy nem csodálom hova jutott ez a platform...
-
mdraco
őstag
Valami lesz-e? [link]
woland_y2k Azért kár volt visszajöjjön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest