Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottalino
tag
Első tapasztalatok.
1; Az ébresztés továbbra is rossz, hiába állítok be bármit, csak a (gondolom) alapértelmezett hangon ébreszt
2; Értesítések megnézése után is kint marad a jel az értesítési soron
3; Annyira sikerült a Bluetooth-ot javítani, hogy a fülesem már csak beszélgetésre hajlandó, a zenét nem küldi ki. Eddig ezzel nem volt gondom, most sikerült elérni ezt is.Mind ez az esti frissítés után, tehát HR még nem volt. De ez lesz az utolsó HR, utána érzékeny búcsút veszünk egymástól.
-
foxymaci
senior tag
Edge ugyanolyan sz@r maradt nekem....
Más tapasztalt javulást? -
-
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #10995 üzenetére
IOS ben vannak évek óta meglévő bugok
OSX ben is
ez meg BÉTA még mindig
az értesítési sáv IOS en nálam ma pl elkezdett "vibrálni"
Ha felveszem a bejövő hívást még mindig rezeg még 1-et és nem hallom egyből a másik felet
IOS9 óta megvan pl ez a rezgő bug és ez végleges a WM10 meg béta -
válasz
this is life #10994 üzenetére
Valóban, lassan tényleg azt gondolom, hogy a hónapok óta meglévő bugokat direkt hagyják benne. Mintegy ajándékként. Ehhez minek insider program? Fosnak az egészbe, még egy retardált is észreveszi ezeket a problémákat, nem kell ehez több ezer ember. Ja hogy igen, MS-nél mindenkinek Apple telefonja van mint az áruló Belfiorénak. Úgy valóban nehéz a tényleges hibákkal foglalkozni. Redstoneban tuti benne lesz az összes mostani hiba.
-
válasz
Plazmacucci #10993 üzenetére
Kishitu vagy , egy csomo dolgot javitottak, a fontos javitasokat a vegere hagyjak.. csak azt ne kerdezd, hogy a hivatalos mikor jon ki... sebaj majd jovore jo lesz, az lesz a w10m eve es lealazzak a piacot..
-
50 új hsz, új build, minden a régi. Szóval megint adtak egy pofont a sz....
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #10991 üzenetére
Hamis "windóz"hoz már értenek. Márcsak rá kell rakni valamire.
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #10987 üzenetére
Ha tényleg lesz akkor kicsit megdobja a népszerűséget.
-
pprod94
aktív tag
válasz
Aethelstone #10980 üzenetére
Most nekem is mikor-hogy.. Nem tudom hova tenni
-
Aethelstone
addikt
-
honeker
őstag
válasz
Воланд #10983 üzenetére
Bluetooth esetén fejlesztéseket újra csatlakozik a már párosított eszközök és autók; turn by turn irányokat ......nagyon kiváncsi vagyok de én már nem megyek ki a kocsihoz
a tárcsázón még annyit javítanának hogy hivás befejezése után nem a hívásnaplóban hanem a kezdő lapra térjen vissza az már igazi királyság lenne
-
pprod94
aktív tag
válasz
Aethelstone #10972 üzenetére
Úgy értem a tab switcher lassú.
-
Aethelstone
addikt
Használ valaki MEGA-t? Hogy működik ez a Camera Upload? Szeretném inkább oda szinkronizálni a képeket....több a hely
Az istenért sem tudom beállítani....
-
natë
nagyúr
Kamera minőségét kérlek nézzétek meg, még mindig gyengébb, mint a Lumia camera?
-
pprod94
aktív tag
Lassan én is kezdem unni... Edge-ben nyitnátok 2 tabot, és megpróbálnátok váltani? 1. Iszonyat lassan hozza be a megnyitott füleket.
2. Újratölt. Egy mobilos ph oldalt... A pofám leszakad. Mobilnettel ideális. -
törölt tag
válasz
mtm800 #10960 üzenetére
Hát ja kellett nekik 1 hónap mire mindehol átírták .63-ról 71-re. Elvileg azt mondták 586-nál nem lesz nagyobb szám szóval mindjárt vége kivéve ha nem találnak ki új számozást pl .71 után .712 lesz
Ne is beszéljünk akkor a word flow-ról ami valamilyen oknál fogva jobb sikerült ios-re mint winre
-
törölt tag
Belecsaptam, és egyből a 71-est dobta be.
-
honeker
őstag
Simábnak tünik van ekvaléser
-
chipesz
őstag
válasz
#65388800 #10959 üzenetére
Nem tudom. Verték a ...
...az asztalt.
Ha jó akkuidő lenne, nem fagyna le random módon, meg végre lenne új messenger és viber app már boldog lennék. Sajnos nem látom sem a fejlődést, sem a törekvést. Pedig számomra nincs más alternatíva. Android számomra ocsmány, iOS se a gyönyörűségéről híres. Google szolgáltatásokat nem használom, a Microsoft appokat meg szeretném a saját platformján használni.
(Még akkor is, ha a konkurenseken esetleg jobbak az MS appok.)
-
mtm800
senior tag
válasz
Aethelstone #10958 üzenetére
8.1 után nálam már egyből .63 -at töltött le egy másik l830-on tegnap. a .29 kimaradt.
kalm007 : mit csináltak ,mit csináltak.....hát .63 ból .71-et
......no meg remélem csak egyedi egyszeri eset volt, nevezetesen, hogy csináltam egy bizt mentést kereken 19 percet mókázott rajta ami eddig kb 2-3 perc volt.
-
Gusztáv
addikt
válasz
batai15 #10855 üzenetére
Nálam elég egyszerű a helyzet, a cégnél ez az egy rendszer támogatott hivatalosan, az iOS épp hogy megtűrt, az Android meg tiltott.
De ha szabadon választhatnánk, akkor sem tudnék jobb rendszert mondani a céges készülékeknek. Az iPhone nagyon jó készülék, de iszonyat drága, az adatmozgatás is körülményes (a publikus felhő is tiltott nálunk), de legalább rendszeresen frissítik. Android a rootolás, a laza jogosúltságkezelés, meg a frissítések elmaradása miatt felejtős. Vagy sok pénz és idő ráfordításával, MDM szoftverrel kell felügyelni.
Ezzel szemben WP kellően zárt, a sandboxing miatt nem kell parázni, hogy mit telepít a felhasználó, nem fogja a céges emaileket lopkodni semmit. Win-es környezetbe egyszerűen beilleszthető, extra szoftverek nélkül is elég jól kezelhető. A hívásfunkciók, emailezés, Exchange szinkronizáció jól működik (nálunk ezek a legfontosabb, legtöbbet használt dolgok). Persze nincs annyi játék, meg a legfrissebb appok is hiányoznak, de azért én még majdnem mindenre találtam alternatívát. A legnagyobb probléma a cégnél, hogy a Waze nem megy rendesen.
Nekem privát telefonként is bőven megfelelő a tudása. Van hasonlítási alapnak egy Moto X (2014)-em, ami egy igen jó telefon, de pl kamerában messze gyengébb a 930-nál is.
-
galmat
aktív tag
Nekem .63-on nem tudta telepíteni a frissítést. Hibával leállt a telepítés előkészítése közben.
-
törölt tag
ha megint nem javították a @ és az eltüntethetetlen navigációs sávot akkor .........
-
confuser
senior tag
válasz
#22743424 #10945 üzenetére
Ők is most. Sejtem mi zavart össze, a múlt heti blogbejegyzésben nem ezt írták. Abban szerepelt az, hogy mostantól minden preview buildet elsőként a 950/XL és az 550 fogja megkapni, de szerintem csak a Redstone buildektől fogják így csinálni. Azért azt meg kell hagyni, hogy az MS nem tanul a sorozatos kommunikációs hibáiból, megint nem sikerült egy jól összerakott, érthető blogpostot sem összehozni. Pedig ez annyira nem lenne nehéz, és akkor elkerülhetnének egy csomó zúgolódást (a'la Onedrive hajcihő, vagy az a szerencsétlen Joe Belfiore "ügye", aki iPhone-nal mert fényképezni). Nem értem, hogy nem lehet ilyesmire figyelni egy ekkora cégnél.
-
mtm800
senior tag
válasz
zsoltzsolt #10944 üzenetére
jaja.....már a bing-be is kódolva van mit is kell javítania az MS-nek
-
Partyface007
őstag
most töltöm a .71-es updatet... nagyon kíváncsi leszek
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #10935 üzenetére
Köszi az infót, azt hiszem eljött az idő, hogy kipróbáljam. Tudtommal ez a build már kinn van azokon a telefonokon amik win 10 rendszerrel jöttek ki, 950/550. Szóval tulajdonképpen ők tartoznak a fast csoporthoz a többiek meg a slow ( horse fast
) csoporthoz de javítsatok ki ha tévedek.
-
chipesz
őstag
válasz
Boonen007 #10935 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. A hétvégi konfigurációs update elvileg nem hozott semmi "noticable changes"-t, de nekem igen. Ma legalább hatszor indítottam újra, mert lefagyott, zenét hallgattam, elhallgatott, majd újra folytatta. Mintha streameltem volna. Nem tudtam visszalépni a Groove-ba, nem működött a hangerőszabályzó. Csak ehhez a kumulatív update-hez tudom ezeket a hibákat kapcsolni. Remélem ez az új build kijavítja.
-
Boonen007
őstag
-
Ádám16
addikt
A WRecoveryTool csak a legfrissebb hivatalos szoftvert tudja visszarakni?
Ha kapok értesítést, hogy rakhatom fel a W10-et, mert lesz rá hivatalosan, insider nélkül, akkor már csak arra tudok majd visszaállni, a 8.1 pedig felejtős lesz? -
mdraco
őstag
Na még van 29 nap a hónap végéig...habár én már többet nem hiszek a Microsoftnak...
-
natë
nagyúr
Microsoft kamera gyengeségét egy 3rd party appal lehet ellensúlyozni?
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide kellene írnom, de hátha.
Lumia 930 W10M. A gondom a következő: Whatsapp gépelés közben elveszi a billentyűzetet és átvált diktálás módra. Már minden elképzelhető helyen kikapcsoltam a "diktálás gomb"-ot, de nem hajlandó tudomásul venni, hogy nem akarok hangüzenetet küldeni.Más alkalmazásoknál ez a jelenség nincs. Most csináltam egy HR-t de ez megmaradt.
Köszönöm! -
laracroft
senior tag
Naptárban a szundi másnál sem működik?
-
honeker
őstag
válasz
hodostamas #10914 üzenetére
-
válasz
this is life #10905 üzenetére
Hát ja
-
scyllarus
veterán
válasz
honeker #10895 üzenetére
Nekem csatlakozik automatikusan, ebből a szempontból még a droidnál is jobb. Amikor elfordítom a kulcsot, a kocsi automatikusan keresni kezdi, egy ideig villog a felirat, aztán, ha nincs aktív BT-s teló, a felirat eltűnik. Azt hittem, ilyenkor már nem keres, Samsunggal, ha véletlenül későn kapcsoltam a telón be a BT-t, már csak manuálisan tudtam csatlakoztatni. WP-nál akármikor kapcsolhatom, csatlakozik automatikusan. (Gyári Nissan fed. computer, nem utólagosan felszerelt valami, ha ez számít)
-
válasz
Plazmacucci #10900 üzenetére
Csak nem felcsillant a szemed , hogy uj build
? Hat jol benezted
Svejk
Az nem kommunizmus , mert az sose vałosult meg, hanem szocializmus volt amit epitgettek qva lassan es sose lett kesz... nehogy igy jarjunk a w10m-el ... -
zsamiatt
őstag
Tegnap felkerül az egyik teszt telora a win 10. Nem rossz ez de vannak érthetetlen dolgok. Pl ha univerzális a naptár app akkor miért van az, hogy tabletten több sort mutat itt megy csak a következő eseményt?
Az officeban eddig lehetett menteni a telefonra, most csak a felhőbe. Pedig a 8.1nél is választható volt local mentés és a tabletes verzióban is benne van. -
törölt tag
válasz
Valahogy népszerűsíteni kell
Te is idejöttél már megérte
-
tomboy0013
veterán
válasz
Senki sem gondolta, hogy csak akkor lehet hozzászólást írni a topikba ha új build van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest