Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
CsonkaImo
addikt
válasz donmackó #5130 üzenetére
820-on brutál lassú, és rengeteg a probléma. Képernyő feloldására is gyakran másodperceket kell várni. Van hogy nem kapok értesítést hívásról, vagy sms-ről. Egy-két fagyás is befigyelt. Persze ez csak a másodlagos telefonom, szóval ki lehet bírni, de abszolút nem élvezetes használni az OS-t jelenlegi formájában. De-hát erről szól a preview.
-
Gusztáv
addikt
válasz donmackó #5243 üzenetére
Nálam alapból mér, csak mivel nincs beállítva az utolsó 30 napot mutatja, az meg nem sokra jó. Az sem nagyon tetszik, hogy alkalmazásonként csak az öszfogyasztást mutatja, nincs szétbontva mobilnet/wifi-re, mint régen .
@adesz444: nálam mindig kilép, amikor save-et nyomok
[ Szerkesztve ]
Laci
-
MrCsiT
addikt
válasz donmackó #5285 üzenetére
Köszönöm, ez érdekelt.
Glenda: sajnos, nem ennyire egyszerű: találkoztam olyan hibával, amit csak HR oldott meg, éppen azért kérdeztem, hogy a leírtakon túl, egyéb hatása van-e a dolognak.
..amúgy, várnék már egy újabb "configuration update" frissítést az MS-től, ami megoldaná - többek között - a "hang" programocska frissítését. Nem hiszem el, hogy a hibakezelésnek MS-nél ott meg kell állnia, hogy "hibakód "k4bb3U53r" és viszont látásra. Ha már egyszer tud hibakódot, hát javítsa ki: törölje le az appot, vegye fel újra, bánom is én, de ez a nesze-semmi-fogd-meg-jól "óóó, hát ezt a csodát?! Képzelje nem sikerült, hát mit szól??" jellegű "információadást" megoldás helyett, igazán befejezhetné végre az MS..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
válasz donmackó #9117 üzenetére
A Groove Zenén nem fog javítani. Az marad ugyanolyan sz*r mint előtte
Az univerzum összes zenelejátszója, az összes platformon korrektül jeleníti meg a zenéimet (minden létező tag kitöltve), kivéve a Groove Zenét. Az tucatnyi "Ismeretlen Album"-mal és "Ismeretlen Előadó"-val szívat...Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
this is life
Ármester
válasz donmackó #12468 üzenetére
Jol emlekeztel , 8,1 alatt hangero le + power volt itt is a ps , de ezt a feedback kapta meg ...
Melack
Ha slowringen vagy release previewen vagy akkor igen , a fastringen a redstone van .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest