Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz Mrdevil #8084 üzenetére

Netes overframe meg hasonlók azért fenntartással kezelendők. Egyrészt lehet, h nem a legfrissebb konfiogok, másrészt hiába jók, ha nem passzolnak a stílusodhoz. Kísérletezni kell, megtalálni a lehető legjobb kombinációt és ebbe nem csak a modok, meg a fegyverek és a warframe/companion szinergiákra, hanem a saját stílusodra is figyelni kell.

Pl. láttam Saryn-t Profit takeren. Pikk-pakk végzett. Mire mi lehívtuk az archgunokat, kb. már leszedte az első sorozat shield pöcölőt... Kipróbáltam, nekem sehogy nem ment, pedig modjaim vannak, saryn-t kb. ismerem... de az nem elég.

Más:
    Railjack még mindig iszonyat bugos, nem kezdem el sorolni, h mikbe szaladtam esténként...
    Viszont behúztuk amikor ingyenes volt a SW Battlefront II-t. Kezdőként iszonyat szopóroller, már el is felejtettem, h a BF széria ilyen volt, pár hét után unlockoltad a cuccokat. A multiplayer server keresés, betöltés egy örökkévalóság, fel is ajánlja, h közben menjél böngészni a neten... Légicsaták tetszenek, van pár érdekes játékmód, de a többi a szokásos, szal. nem lesz a kedvencem ez sem.

Új hozzászólás Aktív témák