Hirdetés
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Hát nekem ma hála a klán társaknak meg van Volt-hoz a cuccok azaz 3 nap múlva meg is lesz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vaakuum az nehéz lesz MAG farmolása unokatesómmal próbáltuk neki farmolni de kb 2 nap dobott egy helmetet ... Azután már szinte semmit és tényleg semmit nem dobott az nap . Inkább mondtam neki Nyx-et abból már meg van kettő (hozzá teszem ma farmolta a Chassis-t,Helmet-et) DE sok szerencsét
Nekem speciel nagyon sokára adta Volt systemét (már csak ez kellet) ám haveromnak meg 2 nap se volt...
Szóval érdekes szóval szerencse kell
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem speciel nagyon sokára adta Volt systemét (már csak ez kellet) ám haveromnak meg 2 nap se volt...